ζωδια για ελεύθερους 26/07 Τρίτη

erwtikes-11414

ζωδια για ελεύθερους 26/07 Τρίτη

ζωδια κριός
Το να αρπάζεστε με το τίποτα, δεν είναι τρόπος να ξεκινάτε τη μέρα σας. Γι’ αυτό αν δεν μπορείτε να υποδέχεστε τη νέα μέρα με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο και μια καλή κουβέντα στον εαυτό σας στον καθρέφτη, καλύτερα γυρίστε στο κρεβάτι και μείνετε εκεί μέχρι να νιώσετε καλύτερα. Δεν υπάρχει λόγος να μεταφέρετε την τοξική σας διάθεση και σε εξωτερικό χώρο.

ζωδια ταύρος
Τα θέματα της δουλειάς πρέπει να μένουν στη δουλειά. Όταν απομακρύνεστε από αυτήν – ειδικά αν συνοδεύεστε μάλιστα – δεν έχετε κανένα λόγο να σχολιάζετε εργασιακά θέματα. Έχετε βγει να διασκεδάσετε! Εξάλλου είναι μεγάλη αγένεια να στέλνετε μηνύματα ή να μιλάτε στο τηλέφωνο ενώ είστε με παρέα.

 

ζωδια δίδυμοι
Δεν έχετε βαρεθεί να μαχαιρώνετε πισώπλατα τους πάντες; Εξάλλου με το να κακολογείτε όποιον άνθρωπο γνωρίζετε, μόνο στο κάρμα σας κάνετε κακό. Και οι θεοί της αγάπης δεν συμπαθούν καθόλου τους διπρόσωπους. Φροντίστε να καταπιείτε τη χολή σας όσο είστε με κόσμο, και βγάλτε τη όταν θα είστε μόνοι στο σπίτι.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Η μοίρα του κόσμου πέφτει βαριά πάνω στους ώμους σας. Έχει φτάσει πια ο καιρός που πρέπει να βάλετε και το δικό σας λιθαράκι στη σωτηρία του πλανήτη. Αρχίστε με μία μέρα τη βδομάδα, όπου θα την καθιερώσετε για να φέρεστε με οικολογική συνείδηση – ναι, θα ξεχωρίζετε τα σκουπίδια σας! Επίσης θα τρέφεστε με φρέσκα προϊόντα και όχι πακεταρισμένα ή εκτός εποχής. Και θα αρχίσετε να πίνετε χυμούς, που θα τους ετοιμάζετε εσείς!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Είναι υπέροχη η αίσθηση της αταξίας κάποιες φορές! Φυσικά και έχετε δουλειά το πρωί, όμως η παρέα είναι τόσο ενδιαφέρουσα και με… προοπτικές, που δεν θέλετε να την εγκαταλείψετε ακόμη. Αν υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι αύριο θα είστε συνεπείς στα καθήκοντά σας, έχετε την άδεια να ακολουθήσετε τη ροή της παρέας τώρα.

ζωδια παρθένος
Δεν έχετε αρκετά χρήματα; Κι όμως, μπορεί και να έχετε. Είστε βέβαιοι ότι κάνετε την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των ελάχιστων πόρων σας; Αν πάψετε να παίρνετε καθημερινά καφέ στο δρόμο μέχρι να πάτε στη δουλειά – μπορείτε να αντέξετε για αυτή τη διαδρομή – αυτό το ποσό και μόνο είναι τα εισιτήριά σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Να προσθέσουμε κι άλλα;

ζωδια ζυγός
Όσα έπρεπε να ειπωθούν, έχουν ειπωθεί… Αυτή είναι η φάση που βρίσκεστε… ή μήπως όχι; Ό,τι μένει ως υπόλοιπο, θα σας κατατρώει και θα γίνει μνησικακία και πικρία. Μιλήστε τώρα, βγάλτε όλα όσα έχετε μέσα σας. Δεν αποκλείεται αυτή η εμπειρία να βελτιώσει και εσάς, και όσους ακούν. Εσάς γιατί δεν θα κρατάτε απωθημένα, τους άλλους γιατί θα μάθουν να υποστηρίζουν τον εαυτό τους τη στιγμή που πρέπει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια σκορπιός
Φυσικά και ισχύει η αρχή ότι τα ετερώνυμα έλκονται. Όμως γιατί να παραγκωνίσετε την άνεση που προσφέρουν οι ομοιότητες; Αν αναζητήσετε στο μελλοντικό έτερό σας ήμισυ κάποια κοινά σας ενδιαφέροντα – καλλιτεχνικά, ψυχαγωγικά, πολιτικά, κοινωνικές απόψεις – θα είναι πολύ πιο εύκολη η προσέγγιση. Έτσι θα είναι και λιγότερα τα χάσματα που θα έχετε να γεφυρώσετε.

ζωδια τοξότης
Αφιερώστε σήμερα λίγο χρόνο να θυμηθείτε ξανά τους στόχους σας. Πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ένας που να σας κάνει να δραστηριοποιηθείτε άμεσα. Αν όμως το μονοπάτι σας δεν είναι καθαρό, μπορεί να χαθείτε περιπλανώμενοι. Μην διστάζετε να αναθεωρήσετε τα οράματά σας και να χειριστείτε τα αδύναμα σημεία τους.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Είναι πολλές οι ενδιαφέρουσες ευκαιρίες που καραδοκούν κάτω από τη μύτη σας. Αν δεν έχετε σχέσεις με τους νέους γείτονες, είναι καιρός να τους γνωρίσετε. Απλά πλησιάστε τους στο δρόμο, συστηθείτε και καλωσορίστε τους. Η μία κουβέντα θα φέρει την άλλη, και η μία γνωριμία την άλλη. Είναι καιρός να ενταχθείτε στην μικρή κοινωνία της γειτονιάς σας.

ζωδια υδροχόος
Επειδή τα πάντα στην κοινωνία της τεχνολογίας είναι ευάλωτα, κατ’ επέκταση είστε κι εσείς εξίσου ευάλωτοι. Αν δεν έχετε φροντίσει να έχετε αντίγραφα των αρχείων σας, αν δεν έχετε καλό σύστημα κατά των ιών, αν δεν αλλάζετε συχνά τους κωδικούς στους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς και στις κάρτες σας, είναι καιρός να το κάνετε. Ποτέ δεν ξέρετε από πού μπορεί να έρθει το κακό…

ζωδια ιχθύες
Η φλυαρία και ο σαρκασμός λειτουργούν εναντίον σας αυτή την περίοδο, ειδικά όσο αφορά την προσωπική σας ζωή. Πώς αναμένετε να σας προσεγγίσει κάποιο άτομο, αν ξεστομίζετε μόνο καυστικά σχόλια και γίνεστε προκλητικοί; Βελτιώστε την εικόνα σας με βοηθό τον πιο αυστηρό κριτή: τον εαυτό σας στον καθρέφτη.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75