ζωδια για ελεύθερους 27/05 Σάββατο

1265351843kFfENHv

ζωδια για ελεύθερους 27/05 Σάββατο

ζωδια Κριος
Θα κάθεστε να περιμένετε ή θα υψώσετε το ανάστημά σας και θα κάνετε την πρώτη κίνηση; Τα άστρα αυτή την περίοδο σίγουρα ευνοούν το τελευταίο. Στείλτε e-mail σε μερικούς ελκυστικούς τύπους ή ζητήστε από αυτό το συγκεκριμένο άτομο που σας αρέσει να βγείτε έξω για μεσημεριανό.

ζωδια Ταυρος
Όπως λένε, καλύτερα να κάνετε έρευνα αγοράς πριν ψωνίσετε – και τα άστρα τώρα λένε ότι είναι μια εξαιρετική περίοδος για να το εφαρμόσετε στον τομέα των ερωτικών σχέσεων. Όσο περισσότερες επιλογές έχετε ανοικτές, τόσο πιο πιθανό είναι να βρείτε την καλύτερη για εσάς!

 

ζωδια Διδυμοι
Μπορεί να νομίζετε ότι έχετε ακούσει όλες τις συμβουλές που μπορείτε να αντέξετε για τον έρωτα, αλλά τώρα κάποιος έχει κάτι να πει που θα τα αλλάξει όλα. Ακούστε προσεκτικά και να είστε έτοιμοι να βγάλετε τα συμπεράσματά σας – μπορεί η λύση να σας εμφανιστεί με απρόβλεπτη μορφή.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Θεούλη μου! Είστε νευρικοί αυτή την περίοδο, αναστατώνεστε εύκολα και πιθανότατα είστε επιρρεπείς στο κοκκίνισμα. Οι άλλοι απαιτούν ευθείς απαντήσεις τώρα, είτε πρόκειται για άμεση αντιπάθεια ή συμπάθεια. Θα το αφήσετε να φανεί αμέσως;

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λεων
Τα άστρα στέλνουν φρέσκια και παιχνιδιάρικη ενέργεια κατευθείαν πάνω σας τώρα. Δοκιμάστε να ενδώσετε σε κάτι νέο. Δώστε στο μυαλό σας μια διαφορετική ιδέα για να σκεφτεί. Περισσότερο από όλα, ανοίξτε την καρδιά σας στις πιθανότητες!

ζωδια Παρθενος
Αν σας αρέσει κάποιο συγκεκριμένο άτομο που χαίρει μεγάλης εκτίμησης σε κάποιο τομέα, σκεφτείτε να το κρατήστε για τον εαυτό σας. Το να γίνετε φίλοι με αυτό το άτομο και να κρατήσετε τα πράγματα (αρχικά…) σε χαλαρό επίπεδο, θα το κάνουν ευκολότερο.

ζωδια Ζυγος
Παρόλο που είστε ελεύθεροι, οι σχέσεις – οι καλές, οι κακές και οι άσχημες – είναι γραμμένες στα άστρα. Σκεφτείτε τις σχέσεις που είχατε στο παρελθόν και αναλογιστείτε αυτές που βλέπετε γύρω σας. Αυτή η διαδικασία θα αποδώσει τώρα καρπούς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Σκορπιος
Αν έχετε κάποια συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής, μην το αλλάξετε τώρα. Αν όχι, βάλτε λίγη φυσική δραστηριότητα στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Ακόμη και ένας ζωηρός περίπατος σε καθημερινή βάση, θα ανεβάσει τα επίπεδα της ενέργειάς σας και θα κάνει καλό στην καρδιά σας με περισσότερους από έναν τρόπους.

ζωδια Τοξοτης
Τα άστρα στέλνουν προς το μέρος σας λίγη διασκεδαστική και αστεία ενέργεια, οπότε να περιμένετε (ή να προκαλέσετε!) ευθυμία και ξεφάντωμα. Φλερτάρετε λίγο όσο είστε σε αυτή τη διάθεση – τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Αιγοκερως
Δεν υπάρχει λόγος να φρικάρετε – απλώς επιδείξτε τη συνηθισμένη σας προσοχή. Συναντηθείτε με τα ραντεβού στα τυφλά σε δημόσιους χώρους και σε ό,τι αφορά τις δεσμεύσεις και συζητήσεις προχωρήστε μέχρι εκεί που αισθάνεστε άνετα.

ζωδια Υδροχοος
Μια χαλαρή συνάθροιση, μια ομαδική έξοδος ή ένα χαμηλών τόνων ραντεβού για μεσημεριανό, είναι κλάσεις ανώτερα τώρα από οποιοδήποτε επίσημο προξενιό ή μεγαλοπρεπές ραντεβού. Μην ανησυχείτε – είστε εκθαμβωτικοί τώρα σχεδόν σε οποιονδήποτε χώρο.

ζωδια Ιχθυες
Τα πράγματα αναμφίβολα εναλλάσσονται γρήγορα αυτή την περίοδο. Σε ό,τι αφορά τον έρωτα, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε τι είναι τι – ακόμη και ποιος είναι ποιος. Να είστε έτοιμοι για εναλλαγή ρόλων, περίεργες «συμπτώσεις», ανακατατάξεις και άλλα.

zwdia shmera