ζωδια για ελεύθερους 28/07 Πέμπτη

erwtiko-savvatokyriako-zwdia-13-15-6

ζωδια για ελεύθερους 28/07 Πέμπτη

ζωδια κριός
Αν μπορούσατε να σκίσετε τα ρούχα σας και να αρχίσετε να τρέχετε γυμνοί στους δρόμους, αυτό θα κάνατε. Τόσο τρελοί νιώθετε σήμερα! Κάντε το λοιπόν, στα περιθώρια του σπιτιού σας. Βάλτε τέρμα τη μουσική και χορέψτε γυμνοί μέχρι να καταρρεύσετε. Το σίγουρο είναι ότι θα ξεσπάσετε και θα αναζωογονηθείτε.

ζωδια ταύρος
Αφού το νιώθετε το βλέμμα καρφωμένο πάνω σας, αναζητήστε το στο χώρο. Ορίστε, να τη η χημεία! Νιώθετε αμέσως τη λαγνεία να υποβόσκει, αυτές είναι οι στιγμές που αξίζει να ζει κανείς…
Και τώρα τι κάνετε; Οι φαντασιώσεις είναι πάντα καλύτερες από την πραγματικότητα. Εσείς μην κάνετε τίποτα, ανταποδώστε το φλογερό βλέμμα και προχωρήστε. Το άλλο άτομο ας κάνει ό,τι θέλει.

 

ζωδια δίδυμοι
Οι μύχιες λεπτομέρειες είναι αυτές που έχουν τον πρώτο λόγο σήμερα, και το θέμα είναι το σεξ και μόνο. Μη διστάσετε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας όταν δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, χωρίς ντροπές ή δισταγμούς. Το τι κάνετε πίσω από την κλειστή πόρτα σας, αφορά εσάς και μόνο. Και το επιπλέον άτομο που έχετε καλέσει βέβαια…

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Κάτι σας συγκινεί πολύ σήμερα. Μπορεί να είναι ένα πρόσωπο που είδατε και σας θύμισε ένα πρώην ειδύλλιο, μπορεί να είναι ένα τραγούδι που ακούσατε και σας γύρισε πίσω – μέχρι και τα μαθητικά σας χρόνια! Πάντως σιγοκαίει μέσα σας μια λαχτάρα, και κάτι πρέπει να κάνετε γι’ αυτό. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε το τηλεφώνημα ή να στείλετε το μήνυμα που σκέφτεστε εδώ και καιρό.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Το μυαλό σας σήμερα είναι σαν κλειστός υπολογιστής, ψυχρό και αλύγιστο. Έχετε στυλώσει τα πόδια στο πάτωμα, και δεν θα κουνηθείτε ούτε χιλιοστό μέχρι να γίνει το δικό σας. Δικαίωμά σας. Δεν υπάρχει όμως λόγος στο μεταξύ να χαλάσετε τη διάθεση και όλων των άλλων που βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Άλλο πράγμα είναι το πείσμα σας, και άλλο πράγμα να δείχνετε την αναισθησία σας.

ζωδια παρθένος
Σήμερα θα καταφέρετε να βοηθήσετε πολλά άτομα του κύκλου σας να νιώσουν όμορφα και ισορροπημένα, αξιοποιώντας το χάρισμά σας στην αισθητική αρμονία και το προσωπικό σας γούστο. Ανοίξτε περιοδικά, συνοδεύεστε τους στα μαγαζιά για ψώνια, μάθετέ τους να ξεχωρίζουν τι είναι στη μόδα και τι τους κολακεύει. Το κλειδί είναι η ειλικρίνεια, πάντα με ευγένεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια ζυγός
Το βέβαιο είναι ότι είστε οι πιο ταλαντούχοι συζητητές του ζωδιακού κύκλου. Σήμερα θα αξιοποιήσετε αυτό το χάρισμά σας, βοηθώντας ένα αγαπημένο σας άτομο να μιλήσει και να βγάλει από μέσα του όσα το βαραίνουν. Βλέπετε ότι έχει ανάγκη να πει πολλά, γι’ αυτό θα κάνετε τις καίριες ερωτήσεις. Γνωρίζετε επίσης ότι το κλειδί για την επιτυχία αυτού του εγχειρήματος, είναι να ξέρετε πότε θα σταματήσετε να ρωτάτε και θα ακούτε μόνο…

ζωδια σκορπιός
Σήμερα θα νιώθετε πολύ πεσμένοι συναισθηματικά. Ίσως να φταίει γι’ αυτό ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από το πρώην έτερό σας ήμισυ, που ευχόσασταν να έχει χάσει το νούμερό σας. Είναι πολύ συγκεκριμένος ο τρόπος αντιμετώπισης της απόφασης να κόψετε κάθε επαφή με ένα άτομο, αν έχετε πάρει αυτή την απόφαση… Αφού έχετε δηλώσει την πρόθεσή σας με ωμή ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα από τη μεριά σας, δεν απαντάτε στις κλήσεις του.

zwdia shmera

ζωδια τοξότης
Σε όλους έχει συμβεί να καταφύγουν σε ένα αθώο ψέμα για να καλύψουν μια κατάσταση που δεν πληγώνει κανέναν. Όμως το δικό σας έπαψε να είναι αθώο, όταν το φουσκώσατε υπερβολικά και έχει γίνει πλέον ολόκληρο φανταστικό μυθιστόρημα! Το πρόβλημα είναι ότι βαραίνει τη συνείδησή σας και δεν υπάρχει λόγος. Πείτε την αλήθεια ακόμη και τώρα, και να είστε βέβαιοι ότι δεν θα έχετε κανέναν αντίκτυπο – το άλλο άτομο ήδη το έχει καταλάβει.

ζωδια αιγόκερως
Σήμερα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με όσα λέτε και ειδικά με τον τρόπο που θα τα πείτε. Οι προσπάθειες να ελαφρύνετε ή να διασκεδάσετε μια κατάσταση, μόνο εναντίον σας μπορούν να γυρίσουν. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε σαφείς και σύντομοι, ειδικά αν μιλάτε με ένα ενδεχόμενο ταίρι σας. Διατηρήστε μια σοβαρότητα, για να φανείτε τελείως ανόητοι.

ζωδια υδροχόος
Όλα φαίνεται να κυλούν ομαλά στη ζωή σας, εκτός από το αφεντικό σας! Δεν σας αποπνέει κανένα σεβασμό αυτή η υπεροπτική και αλαζονική στάση του. Για να αποφύγετε πιθανές συγκρούσεις, αρκεστείτε να κάνετε τη δουλειά σας με συνέπεια και κατά τα άλλα κρατήστε τις αποστάσεις σας. Δεν είναι κατάλληλες οι εποχές για να ρισκάρετε τη δουλειά σας.

ζωδια ιχθύες
Η συνοχή της οικογένειάς σας είναι το κλειδί στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε αυτή την εποχή. Προσπαθείτε πάντα να ικανοποιήσετε κάποιες ανάγκες σας ή να εκμαιεύσετε κάποια αποδοχή από τυχαίους ανθρώπους, προκειμένου να γεμίσετε αυτά τα κενά του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Έχει φτάσει όμως πια ο καιρός να ωριμάσετε και να χειριστείτε αυτά τα θέματα. Το παρελθόν δεν αλλάζει, το μέλλον όμως μπορείτε να το ορίσετε εσείς αφού πρώτα αρχίσετε να εκτιμάτε τον εαυτό σας.

Ο Ουρανός Ανάδρομος στον Κριό, 29 Ιουλίου – 29 Δεκεμβρίου, 2016

Ερμηνείες  του Διελαύνοντος Ερμή

Ο Ερμής κυβερνήτης

Ερμηνείες του Διελαύνοντα Ουρανού

αστρολογια: Ο πλανητης ουρανος και το ταξιδι στο αγνωστο

 

zwdia