ζωδια για ελεύθερους 28/07 Παρασκευή

ζωδια για ελεύθερους 28/07 Παρασκευή

Ζωδια Κριος
Αυτό το άτομο μοιάζει να είναι ιδανικό για εσάς με πολλούς τρόπους. Μην βιαστείτε όμως! Είναι ώρα να κοιτάξετε πέρα από την ελκυστική επιφάνεια – υπάρχει άραγε κάτι ουσιαστικό πιο βαθιά ή γελαστήκατε από το λαμπερό περιτύλιγμα;

Ζωδια Ταυρος
Όταν μπαίνετε σε ένα δωμάτιο, το κεφάλι κάποιου γυρίζει προς το μέρος σας. Παρόλο που το συγκεκριμένο άτομο δεν φανερώνει την ιδιότητά του με την πρώτη ματιά, θα χαρείτε πολύ όταν αποκαλύψει την ταυτότητά του. Προς το παρόν, περιμένετε υπομονετικά και συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνατε.

 

Ζωδια Διδυμοι
Είστε τόσο απασχολημένοι με διάφορες δουλειές και καθήκοντα που πρέπει να διεκπεραιώσετε, που ξεχνάτε αυτό που θα πρέπει να έχετε κυρίως στο μυαλό σας – τον έρωτα! Κάποιος/α αξιόλογος/η έχει τα μάτια του/της πάνω σας. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε να ανταποκρίνεστε.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Λοιπόν…. Ο ρομαντισμός έγινε καπνός στην τελευταία σας ερωτική προσέγγιση. Ακόμη και όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, ξέρετε τουλάχιστον ότι είστε σε καλύτερη μοίρα, επειδή ακολουθήσατε το ένστικτό σας. Τώρα είστε περισσότερο σοφοί.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Ζωδια Λεων
Κάποιος σας λατρεύει – πλατωνικά. Παρά ταύτα, μπορεί και να αλλάξει γνώμη με λίγη προσπάθεια από την πλευρά σας. Ο έρωτας και η δουλειά μπορεί να είναι μέρος αυτής της μελλοντικής σχέσης, αν το θέλετε.

Ζωδια Παρθενος
Οι αγγελίες γνωριμιών στο διαδίκτυο είναι περίεργο πράγμα. Μισείτε τα ραντεβού στα τυφλά. Μάλλον θα πρέπει να αλλάξετε στάση! Δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε κανέναν από αυτούς τους τρόπους για να κάνετε γνωριμίες αν δεν σας ταιριάζουν στ’ αλήθεια– απλά να είστε ανοικτοί σε όλες τις πιθανότητες (και στον έρωτα).

Ζωδια Ζυγος
Είστε σίγουρα σε πολύ καλή φάση στον τομέα των ερωτικών σχέσεων! Καθένας που σας γνωρίζει, βρίσκει ελκυστικά το ανεπιτήδευτο πνεύμα σας και τα φυσικά σας χαρίσματα. Έχετε όλες τις ευκαιρίες του κόσμου στη διάθεσή σας, οπότε εκμεταλλευτείτε τις.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Σκορπιος
Η επιδοκιμασία σας σημαίνει πολλά για κάποιο πολύ ιδιαίτερο άτομο. Το πιο πιθανό είναι ότι θα θέλει να αναπτύξει μια πιο προσωπική σχέση μαζί σας. Είστε πρόθυμοι να το ρισκάρετε; Η κατάσταση μπορεί να καταλήξει να γίνει ιδιαίτερα συναρπαστική.

Ζωδια Τοξοτης
Τρέξτε, μην περπατάτε. Τραγουδήστε, μην μιλάτε. Βάλτε καυτερή σάλτσα στο μπέργκερ σας αντί για κέτσαπ. Τα άστρα δίνουν ένταση στον έρωτα, τη ζωή και τη μάθηση. Εκμεταλλευτείτε όλο αυτό το οξυμένο συναίσθημα. Χαρείτε το!

Ζωδια Αιγοκερως
Ένα ραντεβού καταλήγει πιο ντροπαλό (ή βαρετό) από ότι περιμένατε. Εξαρτάται από εσάς αν θα κάνετε κάτι για να σώσετε την κατάσταση – και γρήγορα. Καλέστε τους φίλους σας και ζητήστε τους να φέρουν και τους δικούς τους φίλους. Αυτή η αυτοσχέδια γιορτή, μπορεί να κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Ζωδια Υδροχοος
Είστε περισσότερο ακαταμάχητοι από όσο συνειδητοποιείτε. Αν υποδυθείτε κάτι άλλο από αυτό που είστε, θα αισθανθείτε ιδιαίτερα άβολα και το άτομο με το οποίο έχετε βγει ραντεβού θα το καταλάβει. Μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας όπως είναι και οι άλλοι θα κάνουν το ίδιο.

Ζωδια Ιχθυες
Ένας έμπειρος τύπος μπαίνει στον κοινωνικό σας κύκλο και το ραντάρ σας διακρίνει πολλές πιθανότητες για μια ερωτική σχέση. Πλησιάστε λίγο. Η συζήτηση ανάμεσα σε εσάς τους δύο, δείχνει ότι εδώ υπάρχει κάτι πραγματικό.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις