ζωδια για ελεύθερους 29/04 Παρασκευή

zwdia-29-6-eksapatisi-psemata

ζωδια για ελεύθερους

ζωδια κριός
Ένας νέος έρωτας θα μπορούσε να κάνει τελικά την επαγγελματική σας ζωή πολύ πιο συναρπαστική. Θα είναι όμως συνετό για εσάς να είστε διακριτικοί όσο αφορά το φλερτ στον εργασιακό χώρο, γιατί μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις από άτομα που δεν εγκρίνουν τις τρυφερές εκδηλώσεις στην εργασία.

 

 

ζωδια ταύρος
Σήμερα αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να φιλοσοφήσει, όσο αφορά τις πιθανότητες για ρομάντζο. Η αγάπη δεν εμπίπτει σε μια συγκεκριμένη επιστήμη, άρα δεν της ταιριάζει η ανάλυση. Το κλειδί στην προσέγγισή της ίσως είναι η ενδοσκόπηση.

ζωδια δίδυμοι
Κάποιες σχέσεις ενδέχεται να μπουν σε κίνδυνο σήμερα, αν δεν αρχίσετε να δείχνετε γνήσιο ενδιαφέρον για τις ζωές των φίλων σας. Όταν σας μιλούν για τα προβλήματα ή για τα νέα τους, να είστε εστιασμένοι και πραγματικά να ακούτε, αντί να αφήνετε το μυαλό σας να ταξιδεύει.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια καρκίνος
Η αναζήτηση και η εύρεση της αληθινής αγάπης μπορεί κάποιες φορές να φαντάζει άπιαστο όνειρο. Κάντε ένα διάλειμμα από την αποστολή σας και αφήστε τον Έρωτα να ψάξει να σας βρει. Είναι καλύτερα να αφήνετε τα θέματα των αδελφών – ψυχών στις Μοίρες.

ζωδια λέων
Σήμερα θα σας κατακλύσει απεριόριστη ενέργεια, η οποία μάλιστα θα δείτε ότι θα είναι μεταδοτική. Μοιραστείτε τον ενθουσιασμό σας με άτομα του φιλικού σας κύκλου, που θα τους ωφελούσε πολύ λίγη ώθηση. Αφήστε την σπινθηροβόλα σας προσωπικότητα να εμπνεύσει, ώστε να υπάρξει ομαδική δράση!

ζωδια παρθένος
Σήμερα η μέρα σας καλεί να τολμήσετε να ζητήσετε εσείς από ένα ιδιαίτερο άτομο να βγείτε μαζί. Όταν κάνετε την κίνησή σας, σημαίνει ότι είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση. Είναι καιρός πια να αφήσετε τις πράξεις σας να αναλάβουν δράση.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια ζυγός
Σταματήστε να σωρεύετε τα αισθήματά σας και αρχίστε να επικοινωνείτε με φίλους που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν σε ένα σοβαρό θέμα που σας απασχολεί. Όσο κι αν δεν θέλετε να γίνεστε βάρος στους ανθρώπους του στενού σας κύκλου, γι’ αυτό υπάρχουν και είναι αρκετά έμπιστοι για να τους μιλήσετε.

ζωδια σκορπιός
Αν κάποιο άτομο σας φαίνετε υπερβολικά καλό για να είναι αληθινό, το πιο πιθανό είναι να ισχύει ακριβώς αυτό. Μπορεί αυτή η καινούργια γνωριμία να δείχνει ότι τα έχει όλα, μπορεί να βλέπετε μόνο τη μισή εικόνα. Γι’ αυτό θα είναι καλό να προσέχετε τα νώτα σας.

ζωδια τοξότης
Η εύθυμη διάθεσή σας σήμερα θα ορίσει το κέφι σε όλο τον κύκλο σας. Διασκεδάστε με τους φίλους σας απόψε, είτε μείνετε στο σπίτι είτε βγείτε έξω. Διατηρήστε τη θετική σας οπτική, ακόμη κι αν τα σχέδιά σας δεν προχωρήσουν όπως υπολογίζατε.

ζωδια αιγόκερως
Όσο περήφανοι κι αν είστε για την πειθαρχία που σας χαρακτηρίζει, απόψε η βραδιά δεν ζητά από εσάς αυτοέλεγχο. Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να διασκεδάσει χωρίς περιορισμούς, και πάρτε κάποια ρομαντικά ρίσκα όπου σας προκύψει. Αφήστε τον κόσμο να σας κοιτά έκπληκτος για τη νέα σας ανέμελη συμπεριφορά.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια υδροχόος
Σήμερα θα κάνετε κάποιες νέες γνωριμίες, μία εκ των οποίων ενδέχεται να αποτελεί και τον έρωτα της ζωής σας! Φροντίστε να είστε προσιτοί και αφήστε τη γοητεία σας να διαπρέψει Αφήστε να φανεί η εξαιρετική σας προσωπικότητα.

ζωδια ιχθύες
Η τύχη θα είναι με το μέρος σας απόψε, όταν θα φλερτάρετε με ένα καινούργιο άτομο που θα γνωρίσετε. Αφήστε την προσωπικότητά σας να λάμψει τις ατέλειωτες ώρες που θα συζητάτε. Να θυμάστε να χαμογελάτε και αφήστε τη γλώσσα του σώματος να δείξει τα απαραίτητα υπονοούμενα για την κατάληξη που θα θέλατε να έχει αυτή η συνάντηση.