ζωδια για ελεύθερους 29/05 Δευτέρα

ζωδια για ελεύθερους 29/05 Δευτέρα

ζωδια Κριος
Αυτή την περίοδο έχετε και τα δύο: σημασία στη λεπτομέρεια και γλυκιά γοητεία – και τα άστρα λένε ότι όση προσπάθεια καταβάλλετε, θα αποδώσει αργότερα. Τι λέτε να ανανεώσετε το προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να έρθετε σε επαφή με ένα συγκεκριμένο άτομο;

ζωδιαΤαυρος
Δείξτε στο σύμπαν την ετοιμότητά σας – ότι είστε προσγειωμένοι, ότι αισθάνεστε καλά για τον εαυτό σας, ότι περνάτε καλά, ότι γνωρίζετε καινούργια άτομα με ανοιχτό μυαλό. Λιγότερες προσδοκίες ίσον περισσότερη διασκέδαση!

 

ζωδια Διδυμοι
Η επικοινωνία ευνοείται στα προσωπικά σας τώρα και αυτό ισχύει για όλα τα είδη – φιλική, ερωτική, διαδικτυακή, σε πραγματικό χρόνο. Μην ξεχνάτε να ακούτε πραγματικά, αλλιώς θα χάσετε σημαντικά στοιχεία!

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Για καλύτερα αποτελέσματα, ποντάρετε σε ένα μείγμα αγαπημένων και καινούργιων πραγμάτων τώρα. Δοκιμάστε να κάνετε διαφορετικές δραστηριότητες ή πηγαίνετε σε ένα καινούργιο μέρος με έναν καλό φίλο, και δείτε τι είδους καινούργια άτομα θα γνωρίσετε στο δρόμο σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λεων
Το να ερευνήσετε γιατί κάποιος νομίζει ή αισθάνεται με συγκεκριμένο τρόπο, είναι πολύ πιο ενδιαφέρον (και αποκαλυπτικό) από το να τσακώνεστε συνεχώς για την άποψή σας. Γνωρίστε τον άλλον πραγματικά, αντί να θεωρείτε ότι τα πάντα αφορούν εσάς.

ζωδια Παρθενος
Αφήστε τη συνηθισμένη σας ρουτίνα στην άκρη και κάντε αυτή τη μέρα ξεχωριστή. Έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε την προσωπική σας ενέργεια – όσο πιο διαφορετικά πράγματα κάνετε και όσο περισσότερα καινούργια άτομα γνωρίσετε, τόσο καλύτερα θα γίνουν τα πράγματα!

ζωδια Ζυγος
Αν μια συγκεκριμένη κατάσταση δυσκολεύει, σκεφτείτε μήπως ήταν λίγο πρόωρη. Κατά πάσα πιθανότητα, είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε. Χαλαρώστε, σεβαστείτε τα μυστήρια του σωστού συγχρονισμού και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Σκορπιος
Είστε σε ένταση με την καλή έννοια αυτή την περίοδο – συγκεντρωμένοι, γεμάτοι πάθος, υπέροχοι στον τομέα των ερωτικών σχέσεων. Απλά σιγουρευτείτε ότι ενώ είστε σε φάση αυτοσυγκέντρωσης, δεν θα χάσετε άλλα πράγματα.

ζωδια Τοξοτης
Κρατήστε χαμηλό προφίλ σε ότι αφορά τα ερωτικά ζητήματα τώρα. Μια φιλική προσέγγιση φέρνει καλύτερα αποτελέσματα από το απροκάλυπτο φλερτ, και το να σχολιάζετε για ένα -δυο πράγματα για κάποιους είναι πιο διασκεδαστικό από τα συνηθισμένα κομπλιμέντα.

ζωδια Αιγοκερως
Με βάση την ιδιοσυγκρασία σας, θα θέλετε να κάνετε κάποια δουλειά ή να κάνετε γυμναστική, αλλά προγραμματίστε και λίγη διασκέδαση και χρόνο για να κάνετε βόλτες. Χαμογελάστε και χαιρετίστε τον κόσμο που συναντάτε – η εξάσκηση φέρνει την τελειότητα και τα άστρα είναι με το μέρος σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Υδροχοος
Η ανία δεν σας ταιριάζει – είστε πιο ελκυστικοί όταν είστε δραστήριοι, με υποχρεώσεις, στο δικό σας κόσμο και απασχολημένοι με τα δικά σας θέματα και τις μυριάδες πιθανότητες (ερωτικές και άλλες!). Βρείτε νέα περιβάλλοντα, διαφορετικές δραστηριότητες και φρέσκιες ιδέες τώρα.

ζωδια Ιχθυες
Μια βόλτα σε ένα θεματικό πάρκο ή έναν κήπο, ένα πικ – νικ ή μια βουτιά στη θάλασσα, είναι ιδανικές δραστηριότητες για εσάς τώρα. Θα αγαπήσετε τη φύση και την ομορφιά και θα εμπλουτίσετε τις αισθήσεις σας. Πάρτε μερικούς φίλους μαζί σας ή κάποιον ελκυστικό και αδράξτε τη μέρα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera