ζωδια για ελεύθερους 29/08 Δευτέρα

erwtikes-1314

ζωδια για ελεύθερους 29/08 Δευτέρα

ζωδια κριός
Αποφύγετε τις συζητήσεις περί υγείας, όταν βγαίνετε για τα πρώτα ραντεβού σας. Πέρα από το ότι είναι αντιερωτικό θέμα συζήτησης, δεν πρόκειται να σας ζητήσει κανείς τις ιατρικές σας γνώσεις. Το ιατρικό σας ιστορικό θα χρειαστεί σε μετέπειτα στάδιο και για… εξειδικευμένους τομείς…

ζωδια ταύρος
Να μένετε πάντα αυθεντικοί. Το να προσπαθείτε να προσαρμόσετε τα γούστα και τα ενδιαφέροντά σας, έτσι ώστε να ταιριάξουν με ενός ατόμου που γνωρίσατε, δεν ενδείκνυται σε καμία περίπτωση. Σύντομα θα φανεί το ψέμα σας, γιατί δεν θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ο ένας τον άλλο.

 

ζωδια δίδυμοι
Οι πιο σημαντικές σας σχέσεις δεν πρέπει να επικεντρώνονται στην ερωτική σας ζωή. Οι φιλίες σας είναι αυτές που θα είναι πάντα εκεί μακροπρόθεσμα. Αν παραμελείτε τους φίλους σας και περιορίζεστε σε νέες γνωριμίες, ενδέχεται να σας στοιχίσει. Φροντίστε να δείχνετε την αγάπη σας και στους φίλους σας.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Έχετε το χάρισμα να διασκεδάζετε με ο,τιδήποτε, ακόμη και με τα πιο πεζά πράγματα. Γι’ αυτό αντί να μείνετε μόνοι και να σας καταβάλει η ανία, σήμερα συναντηθείτε με ένα φιλικό σας άτομο και διεκπεραιώστε μαζί τις υποχρεώσεις σας. Μπορεί μάλιστα να καταλήξετε με περισσότερα απ’ όσα φαντάζεστε.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Η μέρα σήμερα θα σας προκαλέσει να ξεχάσετε τους μακροσκελείς μονολόγους σας και να μπείτε κατ’ ευθείαν στο θέμα. Θα αντιληφθείτε ότι η ακρίβεια αντί για τους διανθισμένους λόγους, σας χαρίζει πολύ πιο ένθερμο κοινό. Πείτε αυτό που θέλετε και αφήστε στους άλλους τον χρόνο να αντιδράσουν.

ζωδια παρθένος
Η επικοινωνία σας σήμερα θα επιφέρει πολλές παρεξηγήσεις, αν δεν κάνετε καν τον κόπο να ακούτε όσα λέγονται. Το να αποσυντονίζετε ένα άτομο ενώ μιλά για κάτι που το φορτίζει συναισθηματικά, είναι ο χειρότερος τρόπος για να περάσετε τα μηνύματα που εσείς θα επιθυμούσατε. Φροντίστε να είστε σε εγρήγορση.

ζωδια ζυγός
Ο πειρασμός είναι μπροστά σας, όμως εσείς θα ενδώσετε; Δεν είναι γραφτό να ευδοκιμούν όλες οι σχέσεις. Ακόμη κι αν τρέφετε δυνατά αισθήματα για ένα άτομο που όμως δεν είναι διαθέσιμο, πρέπει να επιλέξετε να μην το διεκδικήσετε. Μην κυνηγάτε φαντάσματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια σκορπιός
Σήμερα θα πρέπει να επιδείξετε ιδιαίτερη προσοχή στις επικοινωνίες σας με άτομα του στενού σας οικογενειακού περιβάλλοντος. Οι παλιές οικογενειακές πικρίες βρίσκουν πάντα τον τρόπο να αμαυρώνουν κάποιες σημαντικές μέρες. Καλό θα είναι να μην δημιουργήσετε ακόμη δράματα, τουλάχιστον μέχρι να έχετε την πλήρη εικόνα των γεγονότων. Και κυρίως, κρατήστε τον σαρκασμό για τον εαυτό σας!

ζωδια τοξότης
Μπορείτε σήμερα να φιλοσοφήσετε για τη ζωή για όση ώρα θέλετε, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα καταφέρετε να φτάσετε τόσο βαθιά ώστε να εντοπίσετε και τις απαντήσεις που θέλετε. Όσο αφορά την προσωπική σας ζωή, κάποιες φορές είναι καλύτερα να κλείνετε τη μύτη και να κάνετε τη βουτιά στα βαθιά, κι ας σας πάει το κύμα όπου πρέπει!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Αν ταλαιπωρήστε πολύ στη δουλειά, δεν θα σας μείνει διάθεση για να ακολουθήσετε τους φίλους σας στις εξόδους τους. Αν σας λείπει η ενέργεια που χρειάζεστε για μια πιο ζωηρή κοινωνική ζωή, ίσως έχει έρθει η στιγμή να σκεφτείτε ξανά το επαγγελματικό σας αντικείμενο. Η ζωή είναι πολύ σύντομη για να την περνάτε μπροστά από μία οθόνη.

ζωδια υδροχόος
Κάποια άτομα του φιλικού σας κύκλου ενδέχεται να χρειάζονται λίγες σοφές συμβουλές στον τομέα της αγάπης. Όσο κι αν εσείς ακόμη βασανίζεστε από παλιά λάθη σας, σίγουρα έχετε πολλές χρήσιμες πληροφορίες να τους πείτε, που θα τους παρακινήσει να πράξουν το σωστό.

ζωδια ιχθύες
Η ευτυχία βρίσκεται στα χέρια του καθενός ξεχωριστά, γι’ αυτό πάψτε να κάνετε συγκρίσεις της ερωτικής σας ζωής με άλλων. Ακόμα και τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια περνούν φάσεις που τους λείπει να νιώσουν σέξι, ελεύθεροι και έτοιμοι για παιχνίδι. Αρχίστε λοιπόν να εκτιμάτε την παρούσα κατάστασή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις