ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/05-5/06 Α

zwdia-evdomadiaies-21-27-7-14

ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/05-5/06 Α

ζωδια κριός

Τη Δευτέρα θα έχετε την αίσθηση ότι πλησιάζετε στη γραμμή τερματισμού, γι’ αυτό τεντώστε τον λαιμό σας μπροστά ώστε να προπορεύεστε όταν τραβηχτεί η φωτογραφία! Έτσι κι αλλιώς, το ρητό σας είναι «με κάθε τρόπο»! Στη συνέχεια αφιερώστε την Τρίτη στο να τακτοποιήσετε τα δωράκια από τον θρίαμβό σας. Τα ρίσκα που τολμήσατε να πάρετε σε όλους τους τομείς – εργασίας και προσωπικής ζωής – άξιζαν τα πάντα στο τέλος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πολλοί θα είναι αυτοί που θα σωρεύονται γύρω σας την Τετάρτη, θεωρώντας σας τους αρχηγούς που θα ορίσουν την πορεία. Ωστόσο την Πέμπτη θα νιώσετε να τρεκλίζετε κάπως, γιατί θα σας καταβάλουν ταραχή και αμφιβολίες. Επειδή τα όμορφα συναισθήματα της επιτυχίας είναι πολύ εύκολο να εξαφανιστούν, εσείς πρέπει να προσπαθήσετε να μην επηρεαστείτε αρνητικά.
Το Σαββατοκύριακο κυκλοφορήστε κοινωνικά με την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη και θα σας προκύψουν πολλά ευχάριστα.

 

 

ζωδια ταύρος

Κι όμως, ο τρόπος που στέκεστε και που προβάλετε τον εαυτό σας μπορεί να δείξει πολλά για το πώς νιώθετε. Τη Δευτέρα θα αισθάνεστε και θα δείχνετε σαν να έχετε ψηλώσει, θα είστε απόλυτα προσγειωμένοι, σταθεροί και σε εξαιρετική επαφή με καθετί γήινο. Βρίσκεστε σε μια εξαιρετική φάση, γι’ αυτό το παράστημά σας θα έχει μεγάλη σημασία όλη αυτή την εβδομάδα. Και αυτό θα το βιώσετε σε όλη του την έκταση την Τρίτη και την Τετάρτη, που αναμένεται να σας προκύψει μια αναπάντεχη και ιδιόρρυθμη σύγκρουση με ένα φιλικό σας άτομο ή κάποιον υψηλά ιστάμενο.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα σας κάνει πολύ καλό να κυκλοφορήσετε κοινωνικά σε κύκλους ανθρώπων που δεν χρειάζεται να εξηγήσετε τίποτα.
Αν αποφασίσετε να βγείτε για ψώνια το Σαββατοκύριακο, θα είναι συνετό να μην βιαστείτε και να αφιερώσετε στον εαυτό σας όσο χρόνο έχει ανάγκη.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια δίδυμοι

Λίγο ζόρικα θα σας ξεκινήσει αυτή η Δευτέρα, σαν κάθε τσαγκαροδευτέρα! Ευτυχώς όμως αυτή η διάθεση θα σας εγκαταλείψει γρήγορα και σύντομα θα μπορείτε να δώσετε απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που θα στροβιλίζουν μέσα στο κεφάλι σας, ειδικά την Τρίτη ή την Τετάρτη. Μάλιστα μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση που θα έχετε μέσα σε αυτές τις μέρες, θα σας βάλει στη διαδικασία να σκεφτείτε πολλά με πολύ διαφορετικό και ριζοσπαστικό τρόπο, για έναν τομέα που θεωρούσατε ως τώρα ότι είστε ειδήμονες.

Οι ιδέες σας θα νιώθετε να σας συναρπάζουν!
Ωστόσο την Πέμπτη και την Παρασκευή θα νιώθετε σαν να αστοχείτε στις συζητήσεις που θα κάνετε, όμως αυτό θα βελτιωθεί σημαντικά μέσα στο Σαββατοκύριακο, με τη συμβολή κάποιων ιδιαίτερων και αξιόλογων ανθρώπων.
Η Κυριακή θα είναι μια καλή μέρα για εσάς για να πάρετε πρωτοβουλίες σε κάποιες ομαδικές συνευρέσεις.

zwdia-taro-astra

ζωδια καρκίνος

Η Δευτέρα θα είναι μια μέρα που θα σας προβληματίσει λίγο ψυχολογικά, γι’ αυτό θα είναι καλό να ακολουθήσετε τη διάθεσή σας και να μην βγείτε αν δεν θέλετε να το κάνετε. Έτσι κι αλλιώς έχετε πολλά θέματα σε εκκρεμότητα για να σας κρατήσουν απασχολημένους, και το τελευταίο που θέλετε είναι να αναλώσετε τον χρόνο σας στην πολυκοσμία.
Την Τρίτη και την Τετάρτη θα πρέπει να επιδείξετε ιδιαίτερη προσοχή με τους ισχυρογνώμονες που θα βρεθούν γύρω σας, ενώ θα πρέπει να φανείτε συντηρητικοί και όσο αφορά οικονομικά θέματα.
Από την Πέμπτη και μετά επιτέλους η διάθεσή σας θα αρχίσει να θερμαίνεται κάπως και να βελτιώνεται κοινωνικά, αν και δεν θα σας λείψει η ανάγκη να ονειροπολείτε για ώρες…
Το Σαββατοκύριακο όμως θα είναι ιδιαίτερα ενεργητικό, καθώς μετά από μια τόσο ήρεμη εβδομάδα θα σας ερεθίζει κάθε κέντρισμα!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια λέων

Το βασικό σας ζητούμενο από την αρχή αυτής της εβδομάδας θα είναι να κάνετε καλή εντύπωση. Προσέξτε όμως να μην φανείτε τελικά αλαζονικοί, ειδικά τη Δευτέρα. Η ισορροπία επί αυτού θα είναι αρκετά εύθραυστη και ένας τρόπος να την επιτύχετε θα είναι να προσφέρετε τον εαυτό σας και τις υπηρεσίες σας σε κάποιο άλλο άτομο. Ίσως ένας φίλος σας έχει ανάγκη από λίγη βοήθεια.
Ο εγωκεντρισμός σας ωστόσο θα επιμένει να κάνει αισθητή την παρουσία του, και ως τη Τετάρτη δεν αποκλείεται να υπερνικήσει κάθε σας προσπάθεια να τον παραγκωνίσετε. Κάντε ό,τι μπορείτε για να αποφύγετε συγκρούσεις εγωισμού, γιατί δεν θα σας επιφέρουν τίποτα θετικό και πρέπει να φανείτε υπομονετικοί.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα είναι συνετό για εσάς να παίξετε τον ρόλο του ακροατή, ακόμη κι αν χρειαστεί να πείσετε τον εαυτό σας ότι έχετε πρόβλημα με τη φωνή σας!
Το Σαββατοκύριακο αναμένεται να είναι σαφώς βελτιωμένο και πολλά θα εξελιχθούν όπως τα θέλετε, παρά τις προκλήσεις που θα σας προκύψουν από ένα ιδιαίτερο άτομο. Όμως είναι ωραία η αίσθηση να σας προκαλούν ενίοτε!

ζωδια παρθένος

Μια ρομαντική Δευτέρα θα ξημερώσει για εσάς, μετά από ένα εξαιρετικό Σαββατοκύριακο που έχετε περάσει. Αν είστε ελεύθεροι, αυτό μπορεί να αλλάξει ακόμη και μέσω μιας απρόσμενης γνωριμίας στον επαγγελματικό σας χώρο. Όλη αυτή η ευφορία θα σας κάνει να θέλετε να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας την Τρίτη και την Τετάρτη, αλλά και να καθαρίσετε το σπίτι σας ενώ διασκεδάζετε. Θα σας κάνει καλό να συνειδητοποιήσετε πώς αλλάζουν ακόμη και οι καθημερινές σας ρουτίνες όταν είστε σε καλή διάθεση.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα προκύψουν κάποια θέματα σχέσεων. Φροντίστε να μην γίνετε επικριτικοί με άτομα του περιβάλλοντός σας, ούτε να σας ενοχλήσει αν κάποιοι αποφασίσουν να ακολουθήσουν άλλη πορεία από τη δική σας.
Το Σαββατοκύριακό σας θα το διανύσετε με μια γνήσια αίσθηση στόχου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia