ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/05-5/06 Β

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-zwdia-30-6-6-7

ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/05-5/06 Β

 

ζωδια ζυγός

Τη Δευτέρα θα νιώσετε από νωρίς ότι υπάρχουν όρια στο πόσα θέματα μπορείτε να διευθετήσετε, καθώς η συναισθηματική σας διάθεση θα βρίσκεται σε μια ιδιόρρυθμη ανισορροπία. Όμως από την Τρίτη κιόλας αυτή η διάθεση θα μεταλλαχτεί σε ορμή για ρομάντζο και προσφορά. Θα κατανοείτε τους ανθρώπους που θα βρεθούν γύρω σας πολύ καλύτερα την Τετάρτη, ενώ η Πέμπτη θα κυλήσει χωρίς να την καταλάβετε καν από τις πολλές ενασχολήσεις που θα έχετε.
Την Παρασκευή θα σας δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσετε κάποια άτομα να εκτιμήσουν καθετί όμορφο και αρμονικό. Αυτή η όμορφη ώθηση θα σας ακολουθήσει και το Σάββατο, και μάλιστα θα νιώθετε να κυριαρχεί το βασίλειο του ρομαντισμού! Αυτή είναι πραγματικά μια εβδομάδα με πολλές και ταχύτατες εναλλαγές, ωστόσο όλα θα είναι απολαυστικά για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια σκορπιός

Ενώ θα έλεγε κάποιος ότι είστε κυρίως ευαίσθητα άτομα, αυτή τη Δευτέρα το μυαλό σας θα λειτουργεί μόνο στο ρυθμό ενός ανώτατου διοικητικού! Τα πάντα θα αφορούν τα επαγγελματικά σας και θα τα χειριστείτε με αποφασιστικότητα και ευφυΐα.

Η μέρα ενδείκνυται για να βάλετε κάποιες υπογραφές που είχατε σε εκκρεμότητα, αλλά και να εξελίξετε κάποια σχέδιά σας. Θα εύχεστε ενδόμυχα να μπορούσατε να λειτουργήσετε τόσο αποτελεσματικά και μέσα στο σπίτι σας, ειδικά την Τρίτη και την Τετάρτη.

Εσείς θα έχετε την ώθηση να γκρεμίσετε τα ταβάνια και να βάλετε στη θέση τους γυαλί για να βλέπετε τον ουρανό, ενώ κάποιος άλλος δεν θα το βρίσκει καλή ιδέα (ως παράδειγμα αναφέρεται, για να πάρετε μια ιδέα…). Οι δημιουργικές σας ιδέες θα βρουν καλύτερη ανταπόκριση την Πέμπτη και την Παρασκευή, ωστόσο δεν θα μπορέσετε να πείτε ότι η εβδομάδα κύλησε όσο φιλόδοξα θα θέλατε.
Το Σαββατοκύριακο ενδείκνυται να το αφιερώσετε σε κάτι πιο υγιές για τον εαυτό σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια τοξότης

Από την αρχή αυτής της εβδομάδας θα αντιληφθείτε ότι ο τρόπος που βλέπετε τα πράγματα είναι εξαιρετικά πρωτότυπος και θεαματικός. Εξίσου θεαματική είναι η άνεση και η ευθύτητα με την οποία θα επικοινωνείτε με όλους. Ειδικά την Τρίτη και την Τετάρτη θα σας προσεγγίζουν ακόμη και άγνωστοι άνθρωποι προκειμένου να απολαύσουν τη συζήτηση μαζί σας. Φυσικά εσείς θα κατευθύνετε αυτές τις συζητήσεις, καθώς το ταλέντο σας θα βρίσκεται σε απόλυτη άνθιση.
Ωστόσο την Πέμπτη και την Παρασκευή θα νιώσετε σαν να σας εγκατέλειψαν όλα τα ταλέντα σας, καθώς η ενέργειά σας θα πέσει τελείως και θα χάνετε την εικόνα των πραγμάτων – ακόμη και πράγματα, κυριολεκτικά. Μην σας καταβάλει αυτό το μεσοδιάστημα, γιατί το Σαββατοκύριακο όλα θα αλλάξουν πάλι. Θα διασκεδάσετε πολύ, θα παίξετε πολύ (σε πολλούς τομείς…), θα ασχοληθείτε με παιδιά και η ενέργειά σας θα είναι και πάλι σε πλήρη φόρτιση!

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια αιγόκερως

Αυτή η εβδομάδα θα έχει μια πολύ αισιόδοξη έναρξη, καθώς θα δείτε όλα σας τα σχέδια να προχωράνε και όλοι θα σας χαμογελούν για να ανταποδώσουν το δικό σας τεράστιο χαμόγελο!
Προς τα μέσα της εβδομάδας ενδέχεται να σας προβληματίσουν λίγο κάποια οικονομικά θέματα, γιατί θα είστε αναποφάσιστοι όσο αφορά τον χειρισμό των μετρητών σας.

Όμως την Παρασκευή θα σας προκύψει ένα πολύ δημιουργικό σενάριο, που θα σας θυμίσει ότι το χρήμα είναι ένα ανάξιο λόγου θέμα για να σας ανησυχεί. Η καλή σας διάθεση θα επιστρέψει και θα νιώθετε σαν να είστε στην κορυφή του κόσμου!
Ωστόσο το Σαββατοκύριακο μην σας παρασύρει μόνο η διάθεση, φροντίστε να εκπληρώσετε και τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια υδροχόος

Η Δευτέρα θα είναι μια από αυτές τις μέρες που πρέπει να δελεάσετε τον εαυτό σας προκειμένου να παραμείνετε εστιασμένοι στις υποχρεώσεις σας. Αν τον πείσετε να πειθαρχήσει, μην παραλείψετε να τον επιβραβεύσετε! Όσο κουρασμένοι κι αν γυρίσετε στο σπίτι, μην πτοηθείτε γιατί το σώμα σας προετοιμάζεται για την έξαρση ενέργειας που θα επιδείξει την Τρίτη και την Τετάρτη.

Το μέσο της εβδομάδας θα το διανύσετε εμπνέοντας τα άτομα του περιβάλλοντός σας αλλά και προκαλώντας κάποιες εντυπωσιακές αλλαγές, χωρίς ωστόσο να ξοδέψετε σπουδαία ποσά. Θα είναι συνετό να είστε συντηρητικοί σε αυτό τον τομέα ειδικά την Πέμπτη ή την Παρασκευή, γιατί ενδέχεται να σας προβληματίσει κάτι στους τραπεζικούς σας λογαριασμούς.
Σε αυτό το κλίμα θα περάσετε και το Σαββατοκύριακο, λιτά και απέριττα, αλλά και πάλι θα το διασκεδάσετε πολύ.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια ιχθύες

Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με την τύχη σας να σας χαμογελά πλατιά, καθώς ένα υψηλά ιστάμενο άτομο του φιλικού σας κύκλου θα κάνει κάποιες κινήσεις προς όφελός σας. Η ζωή θα δείξει την ομορφιά της, παρόλο που θα έχετε λίγο την αίσθηση ότι είστε πρωταγωνιστές χωρίς σκηνοθέτη!
Αφού λοιπόν είναι απούσα κάποια στιβαρή ηγεσία, στρέψτε την ενέργειά σας στο να βοηθήσετε άλλα άτομα στα μέσα της εβδομάδας, και θα νιώσετε πραγματικά πλήρεις από αυτό. Ωστόσο την Πέμπτη ή την Παρασκευή θα είναι καλό να αποτραβηχτείτε λίγο από την εθελοντική σας φύση και να χαλαρώσετε μόνοι. Είναι αναγκαίο να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.
Το Σαββατοκύριακο θα δείτε τη ζωή ως ένα παιχνίδι που εσείς δεν ξέρετε τους κανόνες του, γι’ αυτό εξοπλιστείτε και ετοιμαστείτε για εξερεύνηση!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις