ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 4-10/07 Α

imerisies-29314-astrologia

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 4-10/07 Α

ζωδια κριός
Είστε από τα άτομα που τους αρέσουν οι δυσκολίες, γιατί σας δίνουν κίνητρο να επεξεργάζεστε κάτι, να ασχολείστε με κάτι πιο έντονο. Και με αυτή την οπτική των πραγμάτων ανοίγετε τη νέα εβδομάδα. Ωστόσο θα είναι καλό για εσάς να μην ορμήσετε δυναμικά, αλλά να επιστρατεύσετε περισσότερη από την γοητεία σας για να πετύχετε αυτά που θέλετε.

Από την Τετάρτη ως την Πέμπτη θα δείτε να καταρρέουν όλα τα εμπόδια που υπήρχαν μπροστά σας, κι εσείς με τους συντρόφους σας θα παρελάσετε μπροστά μέσα σε μια βροχή πυροτεχνημάτων! Όμως προσεγγίζοντας το Σαββατοκύριακο δεν θα έχετε πολύ χρόνο για πανηγύρια, καθώς θέματα που θα αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον θα απαιτήσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας.
Η Κυριακή θα είναι όλη δική σας και θα έχετε τον χρόνο και τη διάθεση να την περάσετε με τους φίλους σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια ταύρος
Αυτή θα είναι μια Δευτέρα που θα ξυπνήσετε και θα νιώθετε σαν ήρωες σε σινερομάντζο! Όλη η ζωή σας θα περιφέρετε και θα διέπετε από άρωμα αγάπης, είτε είστε ήδη ερωτευμένοι είτε οδεύετε προς τα εκεί (ακόμη κι αν δεν το ξέρετε εσείς…). Με κολακεία και ερωτική διάθεση θα κυλήσει και η Τρίτη.

Από την Τετάρτη όμως, το μυαλό σας θα στραφεί στα οικονομικά θέματα που πρέπει να ρυθμίσετε. Παράλληλα καλείστε να σκεφτείτε και την επαγγελματική σας κατάσταση, για την οποία είστε αναποφάσιστοι αυτή την περίοδο. Μην ανησυχείτε, όλα θα βρουν την πορεία τους.

Το Σαββατοκύριακο θα είστε και πάλι βυθισμένοι στα ροδοπέταλα και τα σοκολατάκια! Ο Έρωτας είναι στη γειτονιά σας, κι αν δεν τον έχετε συναντήσει ακόμη, το Σάββατο σας περιμένει στη γωνία!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια δίδυμοι
Έχετε πολύ περισσότερη δύναμη απ’ όση φαντάζεστε, και είστε πολύ πιο μπροστά απ’ όσο νομίζετε. Στην αρχή της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν κάποια οικονομικά – λογιστικά θέματα. Μην πανικοβληθείτε για τίποτα, ζητήστε τη βοήθεια του λογιστή σας αν κάτι σας προβληματίσει.

Μόλις σας περάσει η πρώτη ένταση, θα αντιληφθείτε ότι έχετε πολύ πιο καθαρή οπτική για όλα τα θέματα απ’ όση είχατε εδώ και πολύ καιρό. Πολλές καινούργιες γνωριμίες θα κάνετε αυτές τις ημέρες, με αποτέλεσμα να ενισχυθεί και να ανανεωθεί πλήρως ο κοινωνικός σας περίγυρος. Όλα φαίνεται να παίρνουν πλέον μια πιο αισιόδοξη τροπή για εσάς, υπολείπεται μόνο να αρχίσει να φουσκώνει λίγο και το πορτοφόλι σας.

Προσεγγίζοντας το Σαββατοκύριακο, να είστε προσεκτικοί με όσα λέτε γιατί δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες προστριβές με άτομα του φιλικού σας κύκλου. Όμως την Κυριακή όλο το κλίμα θα αλλάξει και θα υπάρχει γύρω σας μόνο αγάπη, ηρεμία και πολλή χαρά!

zwdia - love

ζωδια καρκίνος
Κάποια εποχή, πολλοί κοιτούσαν τον Κολόμβο τουλάχιστον με συμπόνια, θεωρώντας τον τρελό… Αυτό διδάσκει ότι οι πιο ακραίες ιδέες είναι ενίοτε αυτές που εμπεριέχουν την περισσότερη σοφία. Εσείς δεν έχετε κάποιες μεγάλες ιδέες για τον κόσμο συνολικά, ωστόσο η αρχή αυτής της εβδομάδας σας βρίσκει με την αίσθηση ότι έχετε να κουμαντάρετε ένα πλοίο, που μόνο εσείς έχετε πλήρη εικόνα για το πού οδεύει!

Ενθουσιασμός και εκνευρισμός θα είναι τα συναισθήματα που θα σας διέπουν στο μέσο της εβδομάδας, αλλά δεν έχετε διάθεση να συζητήσετε με κανέναν όσα σας προβληματίζουν. Το ζητούμενό σας είναι να βρείτε μόνοι σας τις διεξόδους. Και θα φτάσετε σε αυτές μέχρι την Πέμπτη, επιστρατεύοντας την ετοιμότητά σας και το χάρισμα που διαθέτετε στην επικοινωνία.
Το Σαββατοκύριακο θα σας κατακλύσουν έντονα συναισθήματα και πολλή ενέργεια. Θα νιώθετε να είστε ακούραστοι, και θα δράσετε με την ορμή του παλιού εξερευνητή!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια λέων
Είστε η προσωποποίηση της επιτυχίας, αποτελείτε κάτι σαν θρύλο στους κύκλους του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος! Αυτή είναι η εικόνα που έχουν εκείνοι για εσάς, εσείς όμως ποια εικόνα έχετε για την πορεία σας; Αυτό θα είναι το ερώτημα που θα απασχολεί το μυαλό σας, σε όλη τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας.

Φυσικά δεν σας εγκαταλείπει ποτέ η έπαρση, και είναι κάτι που θα εξυπηρετήσει τους στόχους σας καθώς θα προχωρά η εβδομάδα. Μιλάτε με μετριοφροσύνη και περηφάνια για τον εαυτό σας – και ως ποιότητες προσωπικότητας αυτά τα δύο, δεν είναι τόσο αντιφατικά όσο ακούγονται.

Το Σαββατοκύριακό σας θα διέπεται από χαρά και έλεγχο των καταστάσεων. Ειδικά αυτή την Κυριακή, φροντίστε να έχετε πρόχειρα χαρτιά και μολύβια ή το πληκτρολόγιό σας, γιατί είναι μια μέρα που θα την καταγράψετε στη ζωή σας!

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια παρθένος
Είναι πολύ υγιές να νιώθετε μια μικρή ανησυχία πριν από ένα ταξίδι, πολλοί νιώθουν ανασφάλεια όταν πρόκειται να βρεθούν σε ένα άγνωστο μέρος. Η πιο συνετή προσέγγιση για εσάς προκειμένου να χαλαρώσετε, είναι να το χειριστείτε με ανοικτό μυαλό και φιλοσοφική διάθεση αντί για την αυστηρά πρακτική.

Υπό αυτό το κλίμα θα κυλήσει η καινούργια εβδομάδα για εσάς, όμως να ξέρετε ότι εσείς ορίζετε το πεπρωμένο σας σε αυτή τη φάση της ζωής σας… Ειδικά η Πέμπτη, θα είναι μια μέρα με τη δυναμική να είναι εξίσου εξαιρετική και φρικτή. Όλα εξαρτώνται από τους δικούς σας χειρισμούς. Αν νιώσετε την ενέργειά σας να πέφτει την Παρασκευή, μη διστάσετε να στραφείτε στα άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος που θα χαρούν να σας τονώσουν το ηθικό.

Αυτό το Σάββατο ενδείκνυται να το περάσετε με αρκετό κόσμο γύρω σας, όμως την Κυριακή θα είναι καλύτερα να μείνετε στο σπίτι για να χαλαρώσετε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia