ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 02-08/10 A

gynaika-skorpios-rantevoy-antras-tayros

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 02-08/10 A

ζωδια κριός
Θα σας έκανε πολύ καλό να βάλετε λίγη φυσική άσκηση στο πρόγραμμά σας στην αρχή της εβδομάδας, που θα αφορά εντατική γυμναστική ή τρέξιμο ή πεζοπορία. Θα σας απασχολήσουν πολλές λεπτομέρειες, γι’ αυτό η εκτόνωση αυτής της πνευματικής έντασης θα σας διευκολύνει να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Γύρω στην Τετάρτη θα πρέπει να παραγκωνίσετε λίγο τον εαυτό σας και τον συνήθη ανταγωνισμό σας και να δώσετε προτεραιότητα στο «άλλο» άτομο, αν θέλετε να υπάρξει κάποια πρόοδος σε αυτό το πεδίο…

Από την Παρασκευή και μετά οι ρυθμοί σας θα πέσουν λίγο και θα πρέπει να περάσετε χρόνο με ηρεμία και πολλή σκέψη. Έχετε πολλά στο μυαλό σας και πρέπει να καταλαγιάσετε κάπως τις τρικυμίες, για να βρείτε τις διεξόδους σας. Το Σαββατοκύριακο ωστόσο, αποζητήστε λίγη περιπέτεια.

 

ζωδια ταύρος
Η αρχή της νέας εβδομάδας σας θα είναι γεμάτη από χαρά και φλερτ, καθώς σας περιτριγυρίζουν καλοί φίλοι και εκπέμπετε γοητεία. Ο ίδιος ενθουσιασμός θα συνεχιστεί μέχρι και την Τετάρτη, αν και θα είναι σε πιο γήινο επίπεδο. Η ρουτίνα στη δουλειά αλλά και στο σπίτι αναμένεται να δεχθεί σημαντικές ανακατατάξεις, από κάτι νέο και ευχάριστο που θα σας προκύψει. Ενδώστε στη θετική ατμόσφαιρα αλλά χωρίς να το παρακάνετε.

zodia-taro-45

Από την Πέμπτη και μετά ενδέχεται να μπει σε δοκιμασία η υπομονή σας, καθώς κάτι θα φουντώσει τα πάθη σας και πρέπει να λήξετε την αναμονή και να περάσετε στην πράξη. Το Σαββατοκύριακο θα είναι συνετό να είστε πολύ προσεκτικοί σε όποιο ρίσκο βρεθεί στο δρόμο σας, γιατί ενίοτε τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται…

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια δίδυμοι
Δεν είστε εσείς αυτοί, οι συνήθως προσηνείς και καλοί συζητητές! Τη Δευτέρα ενδέχεται να βρεθείτε σε δύσκολη θέση προκειμένου να γίνετε κατανοητοί, ειδικά προς άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και του στενού σας προσωπικού κύκλου. Η διπλωματικότητά σας θα επανέλθει από την Τρίτη και μετά, και όλοι θα θέλουν να είναι κοντά σας για να ψυχαγωγηθούν.

Μην διστάσετε να αδράξετε τώρα την ευκαιρία να φλερτάρετε, ακόμα κι αν δεν θέλετε να προχωρήσετε εσείς πολύ… Κάποιος άλλος θα αναλάβει τα ηνία! Γύρω στην Παρασκευή θα βάλετε σε λειτουργία την ευφυία σας, προκειμένου να αποσπάσετε τις πληροφορίες που κάποιοι σας αποκρύπτουν. Το Σαββατοκύριακο θα περάσετε όμορφα με την καλή γνωστή παρέα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια καρκίνος
Από τη έναρξη της νέας εβδομάδας θα νιώσετε την υπεροχή σας να λάμπει, κι αυτό θα το προσέξουν και θα το θαυμάσουν πολλοί. Η ανωτερότητά σας θα είναι ο κύριος λόγος, που θα δείτε με έκπληξη να σας προσεγγίζουν και να σας το τονίζουν. Την Τετάρτη ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα στο σπίτι. Μην διστάσετε να προχωρήσετε σε νέα σχέδια – αν και θα πρέπει να έχετε ανοικτά τα αφτιά σας σε όσα λένε άτομα που μπορείτε να πάρετε ως συνοδοιπόρους, προκειμένου να μειώσετε τις πιθανές μελλοντικές αναταράξεις.

Γύρω στην Παρασκευή θα σας καταβάλει λίγο μια συναισθηματική αποτυχία, όμως μην αντιδράσετε υπερβολικά και αφήστε αυτή τη φάση να περάσει. Το Σαββατοκύριακο φροντίστε να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας, χωρίς να νιώσετε την ανάγκη να δώσετε λόγο σε κανέναν.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια λέων
Στην αρχή αυτής της εβδομάδας ενδέχεται να βιώσετε κάποια ασυνήθιστη για εσάς εσωστρέφεια. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να μπορέσετε να ρίξετε άλλη μια ματιά στο συνολικό σας πλάνο, να προσδιορίσετε ξανά τις κινήσεις και τη στρατηγική σας. Τις μέρες που θα ακολουθήσουν θα επανέλθει η αυτοπεποίθησή σας και τα χαρίσματά σας θα έλκουν κοντά σας πολλούς που θα θέλουν να συμφωνήσουν σε ό,τι πείτε… προκειμένου απλά να είναι κοντά σας. Εσείς απολαύστε το όσο θέλετε, η αμαρτία είναι δική τους!

Την Πέμπτη φροντίστε να είστε σε επαγρύπνηση, γιατί ίσως κάποιοι έχουν κάποια κρυφά κίνητρα σε κάποιες καταστάσεις. Χωρίς να φτάσετε στην παράνοια, καλό είναι να μην αφήσετε τον έλεγχο από τα χέρια σας. Το Σαββατοκύριακο σας περιμένει δράση! Ανοίξτε δυνατά τη μουσική και απολαύστε τα έντονα συναισθήματα και την ανάγκη για περιπέτειες.

zodia-taro-zwdia

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια παρθένος
Πόσο συχνά θυμάστε να έχετε πει ότι κάποια μέρα ήταν από τις καλύτερές σας; Τώρα θα το πείτε, καθώς η έναρξη της εβδομάδας σας βρίσκει γεμάτους διάθεση για οργάνωση και απόδοση! Θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τα σχέδιά σας, τους προϋπολογισμούς και κάθε μικρή λεπτομέρεια που σας ταλαιπωρούσε για καιρό, ενώ παράλληλα θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε και πολλές από τις υποχρεώσεις σας.

Η ίδια ενέργεια θα σας ακολουθεί και τις επόμενες μέρες, όπου δεν θα λείψουν οι θετικές παρορμήσεις και οι αυθόρμητες αποφάσεις. Ειδικά την Πέμπτη, η ευφυΐα σας αλλά και η περιέργειά σας θα χτυπήσουν κόκκινο και είναι η καλύτερη στιγμή να πάρετε οριστικές αποφάσεις και να κάνετε τις πολύ σοβαρές συζητήσεις που θέλετε. Το Σαββατοκύριακο θα σας κάνει καλό να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να αφήσετε πίσω κάποιες από τις υποχρεώσεις σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera