ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 06-12/02 A

maxresdefault (4)

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 06-12/02 A

ζωδια κριός
Η πρώτη μέρα της νέας εβδομάδας θα είναι η καλύτερη για εσάς αυτό το επταήμερο, καθώς θα διέπεται από πολύ ενθουσιασμό, αυθορμητισμό και περιπετειώδες πνεύμα. Το ηθικό σας θα ανορθωθεί τόσο, που η καλή σας διάθεση θα διατηρηθεί μέχρι και την Τετάρτη! Από το μέσο της εβδομάδας και μετά ωστόσο, οι ρυθμοί σας θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Προς το τέλος της εβδομάδας θα χρειαστεί να φανείτε αμείλικτοι προς ένα άτομο που το πείσμα του θα χαλάει το κέφι των πάντων. Το Σαββατοκύριακο θα είστε πλημμυρισμένοι ενέργεια, την οποία όμως θα πρέπει να καταναλώσετε για να διευθετήσετε οικογενειακές διενέξεις.

 

ζωδια ταύρος
Όσο κι αν δεν κρατιέστε να κάνετε αγορές στην αρχή αυτής της εβδομάδας, να ξέρετε ότι αυτή σας την δαπανηρή παρόρμηση θα την μετανιώσετε στη συνέχεια! Επειδή έχετε βρεθεί ξανά σε αυτή τη θέση, προτιμήστε συνειδητά να σκεφτείτε πριν κάνετε κάποια σπατάλη. Μέχρι και το μέσο της εβδομάδας επιδοθείτε στις κοινωνικές δραστηριότητες, παρέα με τους πιστούς σας φίλους και μια καινούργια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

zodia-taro-45

Οι καλύτερες απολαύσεις στη ζωή, είναι οι μικρές και απλές. Γι’ αυτό περάστε τις μέρες μέχρι το Σαββατοκύριακο διευθετώντας τις υποχρεώσεις σας, ώστε να έχετε το διήμερο ελεύθερο. Θα το περάσετε τόσο συμβατά με τη διάθεσή σας, σαν ένα πρόβατο που περιδιαβαίνει σε ένα καταπράσινο λιβάδι!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια δίδυμοι
Θα μπείτε στη νέα εβδομάδα με διάθεση για να κάνετε σοβαρές συζητήσεις, κάτι που θα διέπει και άλλα μέλη της παρέας σας. Τολμήστε να δώσετε εσείς το έναυσμα για να αρχίσει η κουβέντα! Οι μέρες που θα ακολουθήσουν χρειάζονται προσήλωση και καθαρή σκέψη, εργαλεία που θα είναι βαθιά θαμμένα μέσα σας… Παράλληλα η οχλοβοή που θα επικρατεί, δεν θα σας επιτρέπει να εντοπίσετε τις απαντήσεις που αναζητάτε.

Θα φτάσετε στο τέλος της εβδομάδας με πολλές ανταλλαγές απόψεων και συναντήσεις. Ειδικά την Παρασκευή, θα σας προκύψει και ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Το Σαββατοκύριακό σας ωστόσο θα επιλέξετε να το περάσετε μόνοι, για τα «τραγουδήσετε τους ρυθμούς» που θέλετε εσείς.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια καρκίνος
Με τα αντανακλαστικά σας σε έξαρση θα μπείτε στη νέα εβδομάδα, αν και θα επιλέξετε να μην χορέψετε στους ρυθμούς που σας επιτάσσουν οι άλλοι. Θα σας κάνει καλό να πάρετε όσο χρόνο θέλετε και να σκέφτεστε διεξοδικά, πριν πείτε ή κάνετε οτιδήποτε. Το μέσο της εβδομάδας όμως, είναι πιο ιδανικό για να λειτουργήσετε αυθόρμητα και να γίνετε η ψυχή της παρέας σε κάθε κοινωνική σας έξοδο.

Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε την ανάγκη να γίνετε παράτολμοι. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και την καρδιά σας που κτυπά δυνατά. Το Σαββατοκύριακο θα νιώσετε ότι είστε στο επίκεντρο της προσοχής. Μην διστάσετε να χαιρετίσετε μεγαλόπρεπα το κοινό σας, ειδικά την Κυριακή που είναι μέρα για πανηγυρικά νέα ξεκινήματα!

ζωδια λέων
Έχετε το μοναδικό χάρισμα να μετατρέπετε την πιο ανιαρή έξοδο, σε πανηγύρι για όλη την παρέα! Με αυτό τον βηματισμό θα μπείτε στη νέα εβδομάδα, κάνοντας τους πάντες γύρω σας να κρατούν τα πλευρά τους από τα γέλια. Επειδή δεν θα έχετε την ίδια επίδραση και στον εργασιακό σας χώρο, φροντίστε να ολοκληρώνετε τη δουλειά σας άρτια και γρήγορα για να φεύγετε το συντομότερο δυνατόν. Μην περιμένετε να επικροτήσει κανείς την καλή σας δουλειά, οι ανταμοιβές σας θα έρθουν σε μετέπειτα χρόνο.

Μέχρι και το τέλος της εβδομάδας θα έχετε πολύ φορτωμένη ατζέντα σε κοινωνικό επίπεδο. Όσο ευχάριστο κι αν σας είναι αυτό το κλίμα, πρέπει να αφήσετε κενό χρόνο για τον εαυτό σας μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ασχοληθείτε με πράγματα που σας χαλαρώνουν, περιποιηθείτε εσάς και τους αγαπημένους σας και φροντίστε να κοιμηθείτε αρκετά.

zwdia-768

ζωδια παρθένος
Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με κάποια ταλάντευση, καθώς όλα μπορούν να οδεύσουν προς την απόλυτη επιτυχία ή την μεγάλη καταστροφή. Πολλά εξαρτώνται από εσάς – όχι όλα… – γι’ αυτό φροντίστε να επικοινωνείτε με ευκρίνεια και να δίνετε την απαραίτητη σημασία στην κάθε λεπτομέρεια. Μέχρι και την Πέμπτη θα συνειδητοποιήσετε την σπουδαιότητα των λεπτομερειών, και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε τα οργανωτικά σας χαρίσματα για να χειριστείτε μια οικογενειακή συγκέντρωση.

Από την Παρασκευή και μετά επιστρατεύστε την ελαστικότητά σας. Τίποτα δεν θα κυλά όπως το έχετε φανταστεί, γι’ αυτό αρκεστείτε στο να ακολουθείτε το ρεύμα. Αυτό θα αλλάξει άρδην την Κυριακή, και όλα θα βρουν τόσο αποδοτικό ρυθμό που θα αρκεί να κοιτάξετε ένα λουλούδι για να ανθίσει!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75