ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 1-7/08 A

erwtiko-test

ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 1-7/08 A

ζωδια κριός
Στην αρχή αυτής της εβδομάδας θα κινήστε αργά και προσεκτικά ανάμεσα στα εμπόδια που θα προκύπτουν, και θα συγκεντρώνετε πόντους στην πορεία. Τώρα δεν έχει σημασία η ταχύτητα αλλά ο τρόπος. Έτσι κι αλλιώς θα ανεβάσετε παλμούς όσο θα προχωρά η εβδομάδα.

Σημαντική θα είναι και η επικοινωνία, καθώς θα δεχθείτε φλερτάρισμα και θα είναι καλό να το ανταποδώσετε. Μέχρι εκεί όμως, μην προχωρήσετε περαιτέρω. Το κλίμα θα ενταθεί λίγο στο περιβάλλον του σπιτιού, γιατί θα σας πιέσουν συναισθηματικά κάποιες οικογενειακές καταστάσεις που θα προκύψουν.
Το Σαββατοκύριακο όλα θα γίνουν πολύ πιο χαρωπά και θα δοθούν αφορμές για να σκεφτείτε ότι είναι όμορφη η ζωή.

 

ζωδια ταύρος
Θα βγείτε από το σπίτι σας τη Δευτέρα το πρωί και θα σας διέπει ενέργεια, δημιουργικότητα, ετοιμότητα για φλερτ με έναν αέρα πολυτέλειας. Απολαύστε τα όσο θα διαρκέσουν, γιατί έχετε πολλές υποχρεώσεις στη λίστα σας και κάποια από αυτά τα συναισθήματα θα μειωθούν λίγο όσο προχωρά η εβδομάδα.

zodia-taro-45

Προς την Πέμπτη θα καταφέρετε να πάρετε μια ανάσα και να μιλήσετε για τα επιτεύγματά σας με άτομα του φιλικού σας κύκλου. Δεν αποκλείεται να σας προκύψει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία την Παρασκευή, που θα ταράξει τα νερά! Μη διστάσετε καθόλου να δείξετε τα συναισθήματά σας.
Το Σαββατοκύριακο θα είναι συνετό να επιδείξετε ανεκτικότητα με ένα άτομο που θα βρεθεί στο δρόμο σας και θα σας ερεθίσει πολύ…

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια δίδυμοι
Λίγο ανώμαλη θα είναι η πορεία σας στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Εμείνετε όμως στους στόχους σας, γιατί οποιαδήποτε υπαναχώρηση τώρα θα είναι αρνητική για τις εξελίξεις. Διατηρήστε την προσήλωσή σας ακόμη κι αν προκύψουν απρόοπτα, γιατί θα είναι μόνο αντιπερισπασμοί χωρίς σημασία.

Στο μέσο της εβδομάδας θα μαζευτεί πολύς κόσμος γύρω σας, όμως θα είναι όλοι θετικοί άνθρωποι ως προς τη διάθεσή σας, που τους γνωρίζετε και τους αγαπάτε. Θα σας προκύψουν πρόσθετες ανησυχίες για κάποια οικονομικά θέματα, ωστόσο το Σαββατοκύριακο θα καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι το χρήμα τελικά μπορεί να παίζει ελάχιστο ρόλο σε αυτά που δίνουν χαρά στη ζωή…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια καρκίνος
Αυτή η Δευτέρα θα είναι η κατάλληλη μέρα να μοιραστείτε όλες τις εκκεντρικές ιδέες που έχετε σωρρεύσει στο μυαλό σας τον τελευταίο καιρό. Συναντηθείτε με άτομα του φιλικού σας κύκλου για να ανταλλάξετε απόψεις, σαν να είστε διάσημοι συγγραφείς που ετοιμάζουν ένα νέο σπουδαίο έργο!

Αξιοποιήστε το εικονοκλαστικό σας χάρισμα αυτές τις ημέρες, καθώς η κοινωνική ζωή σας θα απογειωθεί και όλοι θα εκπλαγούν από την ενέργεια που καταθέτετε στην επίτευξη των στόχων σας. Νιώθετε κι εσείς όλη αυτή την έξαρση να σας κατακλύζει, κάτι που την Παρασκευή θα σας εκτοξεύσει όσο αφορά τα συναισθήματά σας (θυμηθείτε το…)!
Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι από τα πιο πομπώδη που έχετε ζήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Η εβδομάδα θα αρχίσει με μια διάθεση γκρίνιας από μέρους σας, και θα σας φταίνε όλα στον εργασιακό τομέα χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Μόνο οι φίλοι σας θα καταφέρουν να σας ανεβάσουν λίγο το ηθικό τις επόμενες μέρες.
Θα σας κάνει καλό να χαλαρώσετε και να τους ακούτε να ανταλλάσουν απόψεις επί παντός επιστητού, γιατί θα είναι μια ευκαιρία να απολαύσετε την πραγματική αγάπη που τρέφετε για όλους αυτούς – και είναι αμοιβαία. Αξιοποιήστε αυτές τις στιγμές, και μη διστάσετε να προτείνετε μια ομαδική αγκαλιά αν νιώσετε αυτή την παρόρμηση.
Το Σαββατοκύριακο ο προβολέας θα πέσει και πάλι επάνω σας και θα λάμψετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζωδια παρθένος
Θα είναι αρκετό να δείτε ένα αεροπλάνο στον ουρανό τη Δευτέρα, για να νιώσετε έναν ανεκπλήρωτο πόθο και να αναρωτηθείτε πού θα θέλατε πραγματικά να βρεθείτε… Έχει έρθει η ώρα να οργανώσετε μια απόδραση, ακόμη κι αν είναι σύντομη ή ακόμη αν πάτε μόνοι σας. Κανέναν δεν έβλαψε λίγη αναζήτηση ψυχής.

Στο μέσο της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, και θα πρέπει να εκπληρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερες. Επιδείξτε προσοχή στις επαφές που θα χρειαστεί να κάνετε αλλά και στις λεπτομέρειες. Φροντίστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στην οικογένειά σας πριν το Σαββατοκύριακο, που θα είναι γεμάτο με σχέδια και ανθρώπους. Η συμβουλή είναι να παραμείνετε ανοικτόμυαλοι και ελαστικοί αυτό το διήμερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia