ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 13-19/02 Α

sxeseis-desmeysi

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 13-19/02 Α

ζωδια κριός
Με αρκετή συναισθηματική ένταση θα μπείτε στη νέα εβδομάδα, με την οικογένειά σας να σας πιέζει αρκετά. Επειδή θα νιώσετε την ανάγκη να φάτε ένα ολόκληρο κουτί γλυκά – που μόνο καλό δεν θα σας κάνει – σκοτώστε τη λύπη σας με μια μεγάλη σαλάτα! Πάντως στο μέσο της εβδομάδας θα εστιάσετε στη γυμναστική και τις εξωτερικές σας δραστηριότητες, άρα θα έχετε περιθώριο να κάψετε πολλές από τις θερμίδες που σωρεύσατε.

Τις μέρες που θα ακολουθήσουν θα έχετε πολλή γραφειακή εργασία, προσωπική ή επαγγελματική, όπου σχεδόν δεν θα προλαβαίνετε να σηκώσετε το κεφάλι σας από τα χαρτιά. Χειριστείτε με ηρεμία τις λεπτομέρειες που θα σας κουράσουν, για να μην αυξήσετε τα προβλήματα αντί να τα λύσετε. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε – αλλά και να ασχοληθείτε με άλλα άτομα…

 

ζωδια ταύρος
Η Δευτέρα είναι η ιδανική μέρα για να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Από το να κάθεστε να θαυμάζετε την ομορφιά του, τολμήστε αυτή την άβολη πρωτοβουλία και τα άστρα θα είναι με το μέρος σας. Στο μέσο της εβδομάδας θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας σε άλλα άτομα – όχι ερωτικού ενδιαφέροντος αυτή τη φορά. Θα λειτουργήσετε ως μεσάζοντες μεταξύ δύο ανθρώπων που διαφωνούν μεν, όμως έχουν πολλά αισθήματα ο ένας για τον άλλο.

zodia-taro-45

Προσεγγίζοντας το Σαββατοκύριακο, θα επιστρέψετε στο μονοπάτι που είναι στρωμένο με ροδοπέταλα! Προτιμήστε τα χαλαρωτικά και αρωματικά αφρόλουτρα, τις ιδιαίτερες στιγμές και τις τρυφερές επαφές. Το σύμπαν ευνοεί τα καυτά ραντεβού, ενώ την Κυριακή σας προτείνει να τεμπελιάσετε και να χουχουλιάσετε!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια δίδυμοι
Μπείτε στη νέα εβδομάδα με οργανωτική διάθεση, συνδυασμένη με το καλλιτεχνικό σας ταλέντο. Ετοιμάστε από νωρίς τη λίστα των υποχρεώσεών σας, που θα φροντίσετε να τη διανθίσετε με πολλά χρώματα και κουτάκια – ανάλογα με τη σπουδαιότητα και το σημείο προόδου που βρίσκεστε. Θα δείτε ότι οι αγγαρείες θα μετατραπούν σε διασκεδαστικές δραστηριότητες. Διατηρήστε αυτή τη διάθεση και στο μέσο της εβδομάδας, που θα το γεμίσετε με φίλους, ιδέες και ανταλλαγές απόψεων.

Από την Πέμπτη και μετά θα χωλαίνετε λίγο στον τομέα της επικοινωνίας, ειδικά με την οικογένειά σας. Χειριστείτε τα θέματα με σύνεση, και εστιάστε στην ολοκλήρωση όσων εκκρεμοτήτων έχετε αφήσει. Το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο, γιατί ενδέχεται να ξημερωθείτε διασκεδάζοντας και να απολαύσετε την ανατολή!

ζωδια καρκίνος
Με την έναρξη της νέας εβδομάδας θα έχετε την αίσθηση ότι βρίσκεστε στην κορυφή ενός βουνού, απ’ όπου μπορείτε να δείτε μέχρι την άκρη του ορίζοντα. Τα σπουδαία σας σχέδια είναι μακρινές κουκίδες, ωστόσο μπορείτε να δείτε ότι η πορεία είναι ήρεμη και καθαρή. Τα μικρά εμπόδια που μπορεί να υπάρχουν, θα είναι αφορμές για έμπνευση. Με αυτή την εικόνα στο μυαλό σας να περάσετε και τις επόμενες μέρες, ειδικά τις στιγμές που θα κληθείτε να πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις.

Προς το τέλος της εβδομάδας οργανώστε την κοινωνική σας ζωή, φροντίζοντας να βρίσκεστε με όσο το δυνατόν πιο πολύ κόσμο. Το Σαββατοκύριακο αρχίστε το με καθαριότητα και τακτοποίηση του σπιτιού σας. Την Κυριακή όμως θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση, γιατί σας αναμένουν προκλήσεις!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια λέων
Με την ευαισθησία σας σε έξαρση θα μπείτε στη νέα εβδομάδα, κάτι που μόνο όμορφα πράγματα μπορεί να φέρει στον δρόμο σας. Είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε το παρορμητικό τηλεφώνημα που σκέφτεστε, σε ένα φιλικό άτομο που έχετε να δείτε και να ακούσετε καιρό. Ακόμη κι ένα στοργικό σημείωμα ή μήνυμα, μπορεί να φέρει το χαμόγελο στο πρόσωπο ενός ατόμου.

Μάλιστα από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα συνειδητοποιήσετε ότι η αγάπη που δίνετε, σας επιστρέφεται με πολλές δόσεις τρυφερότητας! Προσεγγίζοντας το Σαββατοκύριακο, θα κληθείτε να επιλύσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Ωστόσο θα περάσετε την Κυριακή με πολλούς φίλους, επικοινωνίες, διασκέδαση και αρκετό ρομάντζο!

zwdia-fotia

ζωδια παρθένος
Πολυάσχολους θα σας βρει η έναρξη της νέας εβδομάδας, κάτι που τονώνει πολύ τις μπαταρίες σας. Θα είστε με πολύ κόσμο, θα κάνετε πολλές συζητήσεις, θα ανταλλάσετε απόψεις, θα γνωρίσετε πολλούς καινούργιους ανθρώπους. Η δράση θα συνεχιστεί και στο μέσο της εβδομάδας, όμως θα είστε ήδη αρκετά κουρασμένοι για να διατηρήσετε έντονους ρυθμούς. Θα δυσκολευτείτε ακόμη και να εμμείνετε στο πρόγραμμά σας, κάτι που είναι σημαντικό για εσάς.

Από την Πέμπτη και μετά θα ξαναβρείτε τη διαύγεια και την ταχύτητά σας, και θα βάλετε πάλι σε σειρά τις υποχρεώσεις σας. Το Σαββατοκύριακο θα είναι τα πάντα ξεκάθαρα και λογικά στο μυαλό σας. Είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για εσάς αυτή, γιατί θα σηματοδοτήσει την έναρξη για κάτι σημαντικό και ουσιώδες. Ειδικά η Κυριακή σας θα είναι εξαιρετικά διαισθητική.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75