ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 19-25/12 B

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 19-25/12 B

ζωδια ζυγός
Στις μικρές χαρές της ζωής θα πρέπει να εστιάσετε στην αρχή της νέας εβδομάδας, γιατί πολλοί θα είναι οι σοβαροί τομείς που δεν θα εξελίσσονται όπως θέλετε. Γι’ αυτό απολαύστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας, το χαμόγελο των παιδιών, το σφύριγμα του ανέμου… Καταλαβαίνετε το νόημα, αφορά το να βρείτε διεξόδους για να αντέξετε τις δυσκολίες των ημερών.

Τις μέρες που θα ακολουθήσουν θα αντλήσετε χαρά από τις επαφές σας με άλλα άτομα και από τη δημιουργικότητά σας. Το Σαββατοκύριακο επιλέξτε να ακούτε μόνο αντί να μιλάτε. Αν όμως αρχίσει να σας ενοχλεί μια φωνή στο κεφάλι σας, αγνοήστε τη και βγείτε από το σπίτι. Την Κυριακή θα σας κάνει καλό λίγος ύπνος παραπάνω.

 

ζωδια σκορπιός
Το σύμπαν είναι με το μέρος σας στην αρχή της εβδομάδας, γι’ αυτό θα δείτε να ικανοποιούνται οι επιθυμίες σας με ελάχιστη προσπάθεια από την πλευρά σας. Τα πάντα θα πάνε στη θέση που θέλετε, όμως μπορεί να τα καταστρέψετε όλα αν υπερβάλετε στην επιβολή ελέγχου.
Στο μέσο της εβδομάδας επικεντρωθείτε στα εργασιακά σας καθήκοντα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει μια σύγκρουση με τους ανωτέρους σας που θα σας προβληματίσει. Υιοθετήστε τώρα πιο διακριτική στάση. Το Σαββατοκύριακό σας όμως θα είναι χαρωπό, με τους φίλους σας σε εξέχουσα θέση.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Τη νέα εβδομάδα θα πρέπει να την αρχίσετε με τη διάθεση να μάθετε καλύτερα ένα ιδιαίτερο άτομο, καθώς η στιγμή είναι κατάλληλη για να μπείτε πιο βαθιά. Όπως έχετε εσείς αρκετά ερωτήματα, έχει και η άλλη πλευρά. Η φιλοσοφία θα βοηθήσει πολύ και τους δυο σας. Στο μέσο της εβδομάδας θα σας χαμογελάσει η τύχη, κάτι που θα το νιώσετε και θα σας γεμίσει ευγνωμοσύνη.

Προς το τέλος της εβδομάδας ενδείκνυται να οργανώσετε μια μικρή απόδραση ή να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό. Αν έχετε κάποιες εξετάσεις σε εκκρεμότητα, είναι η ιδανική στιγμή να ασχοληθείτε με αυτές και όλα θα πάνε καλά. Να είστε σε επιφυλακή το Σαββατοκύριακο, γιατί ένα άτομο εξουσίας ενδέχεται να σας δυσκολέψει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια αιγόκερως
Όπου κι αν σας βρει η είσοδος της νέας εβδομάδας, το βέβαιο είναι ότι θα θέλατε να είστε κάπου αλλού. Θα είναι ενοχλητικό το συναίσθημα, όμως δεν θα μπορείτε να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Αν επικεντρωθείτε στα δεδομένα, θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε με μια αίσθηση ολοκλήρωσης. Στο μέσο της εβδομάδας προβλέπονται δυσκολίες στο εργασιακό περιβάλλον, καθώς θα ανακαλύψετε ότι ένα άτομο που θεωρούσατε σύμμαχο, είχε δική του ατζέντα.
Η εβδομάδα σας θα κλείσει με εσάς κατάκοπους από τις απαιτήσεις των άλλων. Όμως το Σαββατοκύριακο θα καταφέρετε να ξεκουραστείτε και να νιώσετε ανακουφισμένοι. Αν μάλιστα πρέπει να εργαστείτε μέσα στο διήμερο, θα το κάνετε με πολλή χαρά!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια υδροχόος
Η επιδεξιότητά σας θα είναι το κλειδί της επιτυχίας για αυτή τη νέα εβδομάδα. Θα σας χρειαστεί από την αρχή της, προκειμένου να αποδώσετε τα μέγιστα και να οργανώσετε τις πολλές υποχρεώσεις που σας βαραίνουν. Στο μέσο της εβδομάδας θα είναι συνετό να επιλέξετε μια δημιουργική λύση αντί για μια σωφρονιστική, σε ένα πρόβλημα που θα ανακύψει με ένα συγκεκριμένο άτομο.

Την Παρασκευή θα σας απασχολήσει ένα πείραμα μαζί με ένα φιλικό σας άτομο, κάτι που θα σας οδηγήσει σε μια εκπληκτική ανακάλυψη. Μην την αποκαλύψετε ακόμη και υιοθετήστε μια επιφυλακτική στάση προς όλους στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Τα προσωπικά σχέδια ενός ατόμου, δεν είναι αυτά που φαίνονται…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζωδια ιχθύες
Το ρομάντζο θα είναι το κυρίαρχο θέμα για εσάς, από την έναρξη της νέας εβδομάδας. Θα κάνει πολύ καλό στη σχέση σας αν δεν επιλέξετε τους συνήθεις τρόπους διασκέδασής σας, αλλά προτιμήστε πιο πρωτότυπα μέρη και ενασχολήσεις. Όσο πιο δημιουργικές είναι οι ιδέες σας, τόσο πιο θετικό θα είναι το αποτέλεσμα!
Τις μέρες που θα ακολουθήσουν θα αναλάβει τα ηνία η φαντασία σας, καθώς δεν θα χορταίνετε τα συναισθήματά σας για το έτερό σας ήμισυ. Φροντίστε μόνο να μην χάσετε τελείως την επαφή με τον ρεαλισμό στον επαγγελματικό σας χώρο. Ό,τι και να σας προτείνει το ταίρι σας μέσα στο Σαββατοκύριακο, δεχθείτε το χωρίς δεύτερη σκέψη! Κάντε τις ερωτήσεις σας αργότερα.

zwdia-66