ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 20-26/03 Α

astrologia-ioynios-2014

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 20-26/03 Α

ζωδια κριός
Ένα άτομο θα χρειάζεται περισσότερη σημασία από εσάς στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Θα είναι ένα άτομο που λατρεύετε και του αξίζει όλη σας η προσοχή, όμως θα ντρέπεται να σας τη ζητήσει. Προσφέρετέ τη και θα δείτε να λάμπει το χαμόγελό του για μέρες!

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά ωστόσο, δεν θα έχετε καθόλου ενέργεια και θα έχετε την αίσθηση ότι περπατάτε σαν να διασχίζετε μελάσα. Θα φτάσει η Παρασκευή για να αρχίσετε να βρίσκετε ξανά την ισορροπία σας, όπου θα πάρετε και την ηγεσία της παρέας για τα σχέδια του Σαββατοκύριακου. Με τους φίλους θα περάσετε και το διήμερο, για να προσεγγίσετε περισσότερο την επιτυχία.

 

ζωδια ταύρος
Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε ένα καινούργιο πρόγραμμα εξάσκησης μπαίνοντας στη νέα εβδομάδα, είναι να πάρετε ένα ακόμη άτομο μαζί σας. Ένα άτομο που θα νιώθετε άνετα να ιδρώνετε μαζί του και να μπορείτε να γίνετε ανταγωνιστικοί μεταξύ σας. Η άσκηση σας βοηθά να σκέφτεστε πιο καθαρά, κάτι που στο μέσο της εβδομάδας θα έχετε ανάγκη γιατί οι μέρες θα είναι παράξενες και παθιασμένες.

zodia-taro-45

Γύρω στην Παρασκευή, όσο κι αν θέλετε να αφήσετε λίγο τις έγνοιες και να στραφείτε στην κοινωνική σας ζωή, θα είναι καλύτερα για εσάς να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας. Ακολουθήστε αυτό το ρυθμό και μέσα στο Σαββατοκύριακο, για να ανασυνταχθείτε και να ετοιμαστείτε για τη νέα εβδομάδα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια δίδυμοι
Αρχίστε τη νέα εβδομάδα εστιάζοντας τους τόνους ενέργειά σας στο να φροντίσετε ένα ιδιαίτερο άτομο. Παραμείνετε σε αυτό το πνεύμα γενναιοδωρίας, με το εν λόγω άτομο να σας συντροφεύσει στη διαδρομή. Ωστόσο στο μέσο της εβδομάδας οι ρυθμοί σας μπορεί να μειωθούν λίγο, με εσάς σε ρόλο παρατηρητή κάποιων καταστάσεων.

Από την Πέμπτη και μετά θα μπείτε και πάλι στη δράση, και ίσως να οργανώσετε και μια μικρή απόδραση. Το Σαββατοκύριακο θα περιοριστείτε κάπως, νιώθοντας να συντρέχει κάτι που δεν μπορείτε να εντοπίσετε ακόμη…

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια καρκίνος
Εστιάστε στο οικογενειακό περιβάλλον στην έναρξη της νέας εβδομάδας, καθώς η ζωή στο σπίτι μπορεί να δεχθεί προκλήσεις από ένα θέμα που εσείς και το ταίρι σας βλέπετε από διαφορετική οπτική. Στο μέσο της εβδομάδας η έντασή σας ίσως μεταφερθεί και στον εργασιακό χώρο, καθώς θα νιώθετε αναποφάσιστοι και χωρίς διαύγεια σε κάποιους οικονομικούς διακανονισμούς.

Οι κοινωνικές δραστηριότητες θα σας αποσπάσουν λίγο την προσοχή προς το τέλος της εβδομάδας, κάτι που θα σας ηρεμήσει αρκετά. Το Σαββατοκύριακο αναζητήστε λίγη ισορροπία και χαλάρωση.

ζωδια λέων
Με την έναρξη της νέας εβδομάδας, σας κατακλύζουν τόσες ιδέες, που όλοι σας αντιμετωπίζουν σαν να είστε ο Αϊνστάιν! Μπορεί να μην λύσετε τα μεγάλα μυστήρια του κόσμου, όμως η ενέργεια και ο μαγνητισμός σας θα είναι στα ύψη και θα ακτινοβολείτε.

Από την Πέμπτη και μετά θα σας προσεγγίσει ένα θερμό ρομαντικό ενδιαφέρον, που μπορεί να είναι καινούργιο ή ένα άτομο που γνωρίζετε καιρό αλλά τώρα σας ανεβάζει τη θερμοκρασία! Το Σαββατοκύριακο ενδείκνυται να το περάσετε μαζί…

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια παρθένος
Αρχίστε την καινούργια εβδομάδα με κάτι πιο πικάντικο: κάντε αλλαγές στο ντύσιμο η το χτένισμά σας, γίνετε πιο τολμηροί Αυτά θα δώσουν σημαντική ώθηση στην αδρεναλίνη και την αυτοπεποίθησή σας! Στο μέσο της εβδομάδας ωστόσο, θα κατεβάσετε και πάλι τους τόνους για να εστιάσετε σε πιο πνευματικά θέματα. Ενδώστε τώρα σε όποιες σκέψεις σας ενθουσιάζουν.

Από την Πέμπτη και μετά επιστρέψτε στην επαγγελματική σας ρουτίνα, γιατί έχετε διάθεση να διεκπεραιώσετε όσο γίνετε περισσότερες εκκρεμότητες. Το Σαββατοκύριακο φροντίστε να είστε ξεκούραση, γιατί θα έχετε αρκετές ρομαντικές δραστηριότητες…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις