ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 22-28/05 Α

karkinos-filia

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 22-28/05 Α

ζωδια κριός
Προχωρήστε με σύνεση με την έναρξη αυτής της εβδομάδας όσο αφορά την ανταγωνιστική σας διάθεση. Θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στους υπόλοιπους αν θέλετε να διατηρήσετε ένα ικανοποιητικό κλίμα στο περιβάλλον σας. Μέχρι και το μέσο της εβδομάδας θα χαθείτε κάπως στις σκέψεις σας για τα θέματα που σας απασχολούν, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να ενδώσετε σε αυτή την επίκαιρη εσωστρέφεια.

Από την Πέμπτη και μετά θα ξαναβρείτε τον χαρωπό και περιπετειώδη εαυτό σας και θα είστε σε ετοιμότητα για ό,τι μπορεί να προκύψει σε κοινωνικό επίπεδο… Για το Σαββατοκύριακο να αναμένετε να δεχθείτε βοήθεια από άτομα του κύκλου σας, με κάποιους απρόσμενους τρόπους.

 

ζωδια ταύρος
Η αρχή αυτής της εβδομάδας θα σας καλέσει να αναζητήσετε καινούργιους τρόπους διασκέδασης, καθώς θα ξεκινήσει αρκετά βαρετά. Όμως μπορείτε να υπολογίζετε στα άτομα του φιλικού αλλά και του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος για να σας διασώσουν από αυτό το κλίμα. Μέχρι και την Τετάρτη να επιδείξετε λίγη προσοχή, γιατί δεν θα σας εγκαταλείψει τελείως η κακοδιαθεσία. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σας κατακλύσουν έντονα συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας.

zodia-taro-45

Από την Πέμπτη όμως φροντίστε να αξιοποιήσετε τη φυσική σας γοητεία για να γίνουν αποδεκτές οι ιδέες σας, ειδικά για να πείσετε εκείνα τα άτομα που δεν συμμερίζονται τις απόψεις. Το Σαββατοκύριακο, με έμφαση στην Κυριακή, θα χρειαστείτε λίγη καθοδήγηση για να δείτε τα πράγματα από την οπτική γωνία ενός άλλου ατόμου.

zwdia-66

ζωδια δίδυμοι
Ο συντονισμός και η παρακολούθηση των εξελίξεων θα είναι στα ύψη με την έναρξη της νέας εβδομάδας! Η ενέργεια και η δημιουργικότητά σας θα λειτουργούν με τέτοια ταχύτητα, που πρέπει να εκμεταλλευτείτε τη συγκυρία για να κάνετε νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα. Φροντίστε μάλιστα να αναθέσετε σε κάποιο άλλο άτομο να ασχοληθεί με τις λεπτομέρειες αργότερα. Προς το μέσο της εβδομάδας θα μειώσετε λίγο την ταχύτητά σας, αλλά μόνο επειδή θα σας απασχολήσει περισσότερο να παρατηρήσετε και να αναλύσετε τα τωρινά σας σχέδια.

Γύρω στην Παρασκευή προσπαθήστε να αντισταθείτε στον πειρασμό να γίνετε δογματικοί, γιατί θα έχετε έτσι κι αλλιώς την ικανότητα να περάσετε τις θέσεις σας με τη γοητεία και την πειθώ σας. Μέσα στο Σαββατοκύριακο καλείστε να επιδείξτε περισσότερη επιφύλαξη, γιατί γίνονται κρυφά σχέδια που θα φτάσουν στα αφτιά σας…

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια καρκίνος
Η νέα εβδομάδα δεν θα αρχίσει όσο ομαλά θα θέλατε, καθώς ενδέχεται να έρθετε αντιμέτωποι με συγκρούσεις μέσα στο σπίτι σας. Αν η πρόθεσή σας είναι να επικρατήσει η ειρήνη, θα πρέπει να χειριστείτε το πρόβλημα με τη φυσική σας συγκατάβαση. Ωστόσο προς την Τετάρτη ίσως να σας χτυπήσει μια συναισθηματική θύελλα! Τα φλογερά πάθη είναι ευπρόσδεκτα, ακόμη κι αν δυσκολευτείτε να καταλήξετε στις απαραίτητες αποφάσεις – και στη συνέχεια να τις τηρήσετε.

Από την Παρασκευή και μετά θα πρέπει να αλλάξετε στάση και να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας, ακόμη κι αν φανεί ως εγωκεντρική συμπεριφορά. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα είναι συνετό για εσάς να μειώσετε κάπως τους ρυθμούς σας, γιατί έχετε άμεση ανάγκη από λίγη απομόνωση προκειμένου να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια λέων
Ο κόσμος θα μαζεύεται γύρω σας και θα ακολουθεί πιστά τις θέσεις σας με την έναρξη αυτής της εβδομάδας! Θα έχετε την απαραίτητη γοητεία αλλά και ενέργεια για να κάνετε μια μαζική εκκίνηση – ή όποιου μεγέθους επιλέξετε – για ένα πολύ σημαντικό σχέδιο. Φροντίστε να εντείνετε την προσοχή σας και να κοιτάζετε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων, προκειμένου να εντοπίσετε τα πραγματικά κίνητρα πίσω από τις κινήσεις κάποιων ατόμων.

Από την Πέμπτη και μετά θα φτάσει στα ύψη η περιπετειώδης και θετική διάθεσή σας. Είναι βέβαιο ότι όσοι βρεθούν γύρω σας θα μαγευτούν από τη φυσική γοητεία και ζεστασιά σας. Το Σαββατοκύριακο θα είναι καλό να το αφιερώσετε σε ένα άτομο του κύκλου σας που έχει την ανάγκη σας.

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια παρθένος
Η εβδομάδα αυτή θα αρχίσει με μια ασυνήθιστη δόση παρορμητικότητας, καθώς θα σας διέπει η ανάγκη να κάνετε υπερβολές, χωρίς καν να έχετε κατασταλάξει προς ποια κατεύθυνση ή πώς! Αφήστε εντελώς ελεύθερη την περιέργειά σας αυτές τις μέρες και το εξεταστικό πνεύμα σας θα σας βοηθήσει να αντλήσετε πολλές και πολύτιμες γνώσεις από άλλα άτομα.

Από την Πέμπτη και μετά θα είναι συνετό να ακολουθήσετε το ρεύμα του περιβάλλοντος. Αντισταθείτε στη διάθεσή σας να ορμήσετε μπροστά, ακόμη κι αν σας φαίνεται ριψοκίνδυνο να μειώσετε τώρα τους ρυθμούς σας. Το Σαββατοκύριακο θα δείτε την μέχρι τώρα σκληρή δουλειά σας να αποδίδει καρπούς, με κάποιους απρόσμενους και διασκεδαστικούς τρόπους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia