ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 22-28/05 B

digital-landscape-wallpaper-1600×1200

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 22-28/05 B

ζωδια ζυγός
Αυτός είναι υπέροχος τρόπος να ξεκινά η εβδομάδα, με την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σας στα ύψη! Ο κόσμος φαίνεται να μην μπορεί να σας χορτάσει, γι’ αυτό αξιοποιήστε τη συγκυρία και φλερτάρετε με κάθε ευκαιρία. Τις μέρες που έπονται είναι πιθανό να νιώσετε λίγο σφιχτοχέρηδες. Εκμεταλλευτείτε για καλό αυτή την αλλαγή της οικονομικής σας οπτικής, αφιερώνοντας χρόνο στην αναθεώρηση των μακροχρόνιων σχεδίων και προϋπολογισμών.

Από την Παρασκευή και μετά θα είναι σε έξαρση το επικοινωνιακό σας χάρισμα. Θα μπορείτε να χειριστείτε αμέτρητες ιδέες ταυτόχρονα και να περάσετε στους άλλους τις θέσεις σας. Το Σαββατοκύριακο ενδώστε στην επιθυμία για μια νοσταλγική ματιά στο παρελθόν, φροντίστε όμως να μην γίνετε υπερβολικά συναισθηματικοί.

 

ζωδια σκορπιός
Με την έναρξη αυτής της εβδομάδας μην διστάσετε να εκφράσετε όλες τις ιδέες σας. Θα είστε ιδιαίτερα φιλοσοφικοί και διαισθητικοί, κάτι που θα είναι σε τέλεια αρμονία με την εσωστρεφή και ενδοσκοπική διάθεσή σας. Η μαγνητική σας προσωπικότητα θα σας αποφέρει θαυμασμό και αφοσίωση αυτές τις μέρες, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε την άνοδο της δημοτικότητάς σας.

zodia-taro-45

Από την Πέμπτη και μετά θα πρέπει να επιδείξετε προσοχή στα ρίσκα που θα θελήσετε να πάρετε. Όποιος κι αν σας επικροτεί, αν έχετε την αίσθηση ότι κάτι παραείναι καλό για να είναι αληθινό, συνήθως ισχύει αυτό ακριβώς. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Κάτι πρέπει να κάνετε σωστά για να σας αγαπούν όλοι τόσο, στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Φροντίστε να γνωστοποιήσετε τις επιθυμίες σας και μην εκπλαγείτε αν δείτε πολλούς, να προστρέχουν προκειμένου να τις κάνουν πραγματικότητα. Καλό θα είναι γύρω στην Τετάρτη να επιδείξετε λίγη προσοχή γιατί θα γίνετε κάπως κυκλοθυμικοί. Μειώστε τους ρυθμούς σας, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να αποτραβηχτείτε λίγο στην εσωστρέφειά σας.

Από την Παρασκευή και μετά θα επιστρέψει η ενέργειά σας και να νιώθετε ιδιαίτερα γενναιόδωροι και κοινωνικοί, γι’ αυτό μοιραστείτε ώρες χαράς με τα άτομα του φιλικού σας κύκλου. Το Σαββατοκύριακο να έχετε πίστη στη γνησιότητα και την επινοητικότητά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια αιγόκερως
Η αρχή αυτής της εβδομάδας είναι ιδανική για να αρχίσετε κάποιο καινούργιο σχέδιο, καθώς θα είστε γεμάτοι ενέργεια και διάθεση για πρωτοβουλίες. Θα έχετε μια ιδιαίτερη στις λεπτομέρειες όλη αυτή την εβδομάδα, κάτι που πρέπει να αξιοποιήσετε για να οργανώσετε τις προτεραιότητες και τα φιλόδοξα σχέδιά σας.

Αυτά τα θέματα που θα σας απασχολήσουν μέχρι και την Παρασκευή, αρκεί να διατηρείτε σε υψηλά επίπεδα την πίστη στην ικανότητά σας να καταφέρετε ακόμη και όσα είναι φαινομενικά απίθανα! Το Σαββατοκύριακο θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε πολλές από τις εκκρεμότητές σας και θα λάβετε σημαντικές επιβραβεύσεις γι’ αυτό.

ζωδια υδροχόος
Δοκιμάστε κάτι νέο στην έναρξη αυτής της εβδομάδας, καθώς η πνευματική σας περιέργεια και η φυσική σας φιλικότητα θα σας φέρουν κοντά με καινούργιους ανθρώπους αλλά και καινούργιες εμπειρίες. Ωστόσο θα σας κάνει καλό να κινηθείτε με λίγο μειωμένη ταχύτητα και να αφιερώσετε χρόνο και στον εαυτό σας. Έχετε ανάγκη να κατασταλάξετε, όσο αφορά τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας και τις φιλοδοξίες σας.

Από την Παρασκευή και μετά θα ξαναβρείτε την κοινωνική σας διάθεση, έγκαιρα για να περάσετε χρόνο με φίλους αλλά και καινούργιους ανθρώπους που μπαίνουν στη ζωή σας. Επειδή αυτή την περίοδο μαγεύει η θετική σας παρουσία, το Σαββατοκύριακο μην ενδώσετε στην παρόρμηση να αναλύετε υπερβολικά τα πάντα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζωδια ιχθύες
Προσοχή στην αρχή αυτής της εβδομάδας, καθώς ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα σε μια συνεργασία σας. Φροντίστε να έχετε τα μάτια σας ανοικτά για αντικρουόμενες λεπτομέρειες και απαιτήσεις, στις οποίες θα πρέπει να βρείτε τρόπο να επαναφέρετε την ισορροπία. Μην διστάσετε να υπερασπίσετε τον εαυτό σας σε νομικά και οικονομικά θέματα που μπορεί να προκύψουν στο μέσο της εβδομάδας.

Από την Παρασκευή και μετά το κλίμα θα είναι υπέρ σας, γι’ αυτό υποστηρίξτε τα δικαιώματα κάποιου που θα θεωρήσετε ότι αδικείται, ακόμα κι αν είστε οι μόνοι που θα το τολμήσετε. Το Σαββατοκύριακο να αναζητήσετε στήριξη από φιλικά σας άτομα σε υψηλά ιστάμενες θέσεις.

zwdia-3-zodia