ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 24 – 30/04 B

agapiste-ton-eayto-sas

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 24 – 30/04 B

ζωδια ζυγός
Έτσι θα έπρεπε να αρχίζει κάθε εβδομάδα, με ενέργεια και ενθουσιασμό! Η έντονη γοητεία σας θα εμπνέει όσους βρίσκονται γύρω σας, τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά. Ωστόσο οι ρυθμοί σας θα μειωθούν λίγο στο μέσο της εβδομάδας, καθώς θα νιώσετε την ανάγκη να στραφείτε περισσότερο στην ανάλυση των πραγμάτων παρά στη δράση.

Η δημιουργικότητα και η διορατικότητά σας θα σας φανούν πολύ χρήσιμες από την Παρασκευή, που θα κληθείτε να βάλετε σε εφαρμογή τις ιδέες που έχετε εκφράσει. Θα έχετε μάλιστα βοήθεια από αρκετούς ομοϊδεάτες συνεργάτες σας, για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το Σαββατοκύριακο θα είναι καλό να επιδείξετε αυτοσυγκράτηση, προκειμένου να μπορέσετε να χειριστείτε τα ευχάριστα αναπάντεχα που σας περιμένουν.

 

ζωδια σκορπιός
Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με κάποια προβλήματα μέσα στο σπίτι, όμως οι προστριβές θα μπορέσουν να αντιμετωπιστούν αν δείξετε λίγη κατανόηση και αποφασίσετε να κάνετε τους απαραίτητους συμβιβασμούς. Τα συναισθήματα θα είναι σε έξαρση και τις μέρες που έπονται, ενώ οι υπερβολές δεν αποκλείεται να σας στριμώξουν όσο αφορά τα οικονομικά σας.

zodia-taro-45

Προσπαθήστε να παραμείνετε στην ασφαλή ζώνη.
Από την Παρασκευή αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, για να κατευνάσετε την έντασή σας. Το Σαββατοκύριακο θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε και πάλι τη υπομονή σας, για να χειριστείτε ένα νέο πρόβλημα που θα προκύψει.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Από την αρχή της εβδομάδας θα νιώσετε να αναδύεται το εξαιρετικό σας χάρισμα της διαύγειας, δίνοντάς σας απίστευτη ταχύτητα στη δημιουργικότητα και την κοινωνικότητα! Αξιοποιήστε το διαλεκτικό σας ταλέντο για να εξερευνήσετε τις νέες ιδέες σας και δώστε και στους άλλους να καταλάβουν τι πραγματικά σκέπτεστε. Τώρα δεν πρέπει να ενδώσετε σε καμία πίεση και καταθλιπτική διάθεση, είστε πολύ πρόσχαροι και συνεργάσιμοι για να σας καταβάλουν τέτοιες προκλήσεις.

Γύρω στην Παρασκευή θα προσπαθείτε να βάλετε μια σειρά στις πολλές εκδοχές που θα τριγυρίζουν στο μυαλό σας, κάτι που θα σας κάνει αρκετά αφηρημένους και αποσυντονισμένους. Το Σαββατοκύριακο αναζητήστε την αρμονία και την ομορφιά στα μικρά πράγματα και τολμήστε να μοιραστείτε το θετικό σας όραμα με κάποιο ιδιαίτερο άτομο. Κάποιες λεπτομέρειες θα απαιτήσουν την προσοχή σας την Κυριακή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια αιγόκερως
Θα μπείτε στη νέα εβδομάδα με πλήρη ετοιμότητα να αδράξετε τη μέρα και τη στιγμή, καθώς θα σας συνεπάρει μια έντονη παρόρμηση. Προσέξτε μόνο να μην παγιδευτείτε σε αμφίβολα ρίσκα. Καλύτερα μείνετε στην ισορροπημένη κρίση σας, αντί να ταλαντευτείτε μεταξύ γενναιότητας και ευκολοπιστίας. Το μέσο της εβδομάδας θα είναι κατάλληλες μέρες για να γνωστοποιήσετε στον κύκλο σας ποια είναι τα ζητούμενά σας. Έχει φτάσει η στιγμή που οι ευκαιρίες συνάδουν με τις φιλοδοξίες σας, και πρέπει να δράσετε όσο το σίδερο είναι ζεστό!

Την Παρασκευή ενδέχεται να ταραχτεί λίγο η αρμονία στο σπίτι σας με αναπάντεχες συγκρούσεις, τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και δημιουργικές διεξόδους. Δώστε λίγο περισσότερο χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους. Το Σαββατοκύριακο θα σας έκανε καλό να ενδώσετε σε μια ρομαντική πρόταση, διατηρώντας τη χαρωπή σας διάθεση.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια υδροχόος
Γεμάτη έμπνευση θα είναι η αρχή της νέας εβδομάδας, το είδος της έμπνευσης που συνέπαιρνε τους μεγάλους καλλιτέχνες να δημιουργήσουν τα μεγάλα τους αριστουργήματα. Όσα βλέπετε γύρω σας θα είναι ανάλογα της διάθεσής σας, καθώς θα έχετε την αίσθηση ότι όλος ο κόσμος είναι αντανάκλαση της ομορφιάς που νιώθετε μέσα σας! Ο περίγυρος θα σας βρίσκει γοητευτικούς και ελκυστικούς, και θα σας το δείξει με αρκετούς τρόπους.

Γύρω στην Πέμπτη θα σας προσγειώσει λίγο ένα οικονομικό θέμα, που πρέπει να το χειριστείτε το συντομότερο για να μην εξελιχθεί σε πρόβλημα. Το Σαββατοκύριακο θα μπει με εσάς σε φιλοσοφική διάθεση. Ενδώστε σε αυτή και να αναμένετε ιδιαίτερες στιγμές, ειδικά την Κυριακή.

ζωδια ιχθύες
Η αρχή της εβδομάδας θα σας βρει επιφυλακτικούς στο να εμπιστευτείτε ακόμη και τον εαυτό σας, κάτι που πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψιν σας. Η εποχή δεν σας ευνοεί για να πάρετε ρίσκα και καλό θα ήταν να αναθεωρήσετε ακόμη και τις προτεραιότητες που έχετε θέσει οι ίδιοι. Στο μέσο της εβδομάδας προσπαθήστε να ασχοληθείτε με τις εκκρεμότητές σας, ακόμη κι αν η ενέργειά σας είναι σε χαμηλά επίπεδα.

Από την Παρασκευή φροντίστε να μην σας αποσπάσουν την προσοχή άτομα που θέλουν μόνο να σας εκμεταλλευτούν για το δικό τους όφελος. Το Σαββατοκύριακο προτιμήστε να συναντηθείτε με φίλους ή να περάσετε λίγο χρόνο στο σπίτι, ακόμη και μόνοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia