ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 24-30/10 B

evdomadiaies-17-2

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 24-30/10 B

ζωδια ζυγός
Με το έτερό σας ήμισυ θα ξεκινήσετε τη νέα εβδομάδα, καθώς θα εμπλακείτε σε μια συζήτηση που θα διαρκέσει για μέρες. Θέλετε να αρχίσετε να κάνετε μαζί καινούργια πράγματα. Το σημαντικό για εσάς θα είναι να συνυπάρξει ο καίριος τόπος με την καίρια στιγμή…

Από την Τετάρτη και μετά θα έχετε ελάχιστο χρόνο για τους άλλους, γιατί πρέπει να ασχοληθείτε με τις εκκρεμούσες υποχρεώσεις σας. Αυτό θα αλλάξει μέσα στο Σαββατοκύριακο, που θα απογειωθείτε κοινωνικά. Ειδικά την Κυριακή, όσο περισσότερο ακούτε, τόσο το καλύτερο.

 

ζωδια σκορπιός
Η συμβουλή για εσάς καθώς αρχίσετε τη νέα σας εβδομάδα, είναι να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με όλα τα «ψιλά γράμματα» και τις λεπτομέρειες. Δεν αποκλείεται να κρύβονται εκεί παγίδες, είτε να σας οδηγήσουν σε λάθη κάποιες δικές σας αμέλειες. Από την Τετάρτη και μετά θα αφυπνιστεί το ένστικτό σας, και θα μπορέσετε να λειτουργήσετε πιο άνετα και βολικά.

zodia-taro-45

Μια ρομαντική συγκυρία προς το τέλος της εβδομάδας θα βάλει ένα συνεχές χαμόγελο στα χείλη σας. Προσπαθήστε να το θυμάστε το Σάββατο, που θα έχετε την αίσθηση ότι κάποιος σας πιέζει υπερβολικά, για να το ανασύρετε την Κυριακή που είναι μέρα αποκλειστικά για εσάς!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Με φιλοσοφική διάθεση θα μπείτε στη νέα εβδομάδα. Όμως θα έχετε την αίσθηση ότι τίποτα δεν συνάδει με όσα θέλετε, τίποτα δεν σας εκφράζει. Πολλά άλλα όμως θα σας αποσπάσουν την προσοχή και θα είστε σε συνεχή κίνηση. Από την Τετάρτη και μετά, αφού θα έχετε χειριστεί τις υποχρεώσεις σας, μπορείτε να αφιερωθείτε στη συντροφιά των σκέψεών σας και να φιλοσοφήσετε επί παντός επιστητού.

Από την Παρασκευή θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά οι απολαύσεις που λαχταρούσατε. Δεν αποκλείεται να λάβετε κάποιο επιπλέον έσοδο ή άλλου είδους κέρδος. Την Κυριακή προτιμήστε να κινηθείτε διακριτικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια αιγόκερως
Είστε άτομα με συνείδηση. Γι’ αυτό όταν λέτε ότι θα κάνετε κάτι ή ότι θα βρεθείτε κάπου, το τηρείτε όπως το έχετε υποσχεθεί. Δυστυχώς στην αρχή αυτής της εβδομάδας θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι όλοι εξίσου συνεπείς, σε σημείο που θα βγάλετε πια από τη ζωή σας άτομα που ως τώρα είχατε πολύ ψηλά στη λίστα εκτίμησής σας.

Με την ίδια σοβαρότητα από πλευράς σας θα κυλήσουν και οι επόμενες μέρες. Θα έχετε την τάση να παίρνετε προσωπικά πολλά πράγματα, και αυτό θα σας απασχολήσει το Σάββατο που κάποιοι θα δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που είναι. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, αφιερώστε την Κυριακή σας στο να ερευνήσετε αυτά που πρέπει.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια υδροχόος
Όποτε βρίσκεστε μόνοι με το ταίρι σας, το πάθος πλημμυρίζει την ατμόσφαιρα και οι σπίθες εκτοξεύονται προς κάθε πλευρά! Φορέστε προστατευτικά γυαλιά στην αρχή αυτής της εβδομάδας, γιατί θα έχετε πολύ χρόνο ελεύθερο ο ένας για τον άλλο! Στο μέσο της εβδομάδας θα πρέπει να χειριστείτε τις καθημερινές σας επαγγελματικές ή μαθησιακές υποχρεώσεις, αλλά θα σας κάνει καλό να βρείτε λίγη ώρα και για σωματική άσκηση.

Προς το Σαββατοκύριακο θα απολαύσετε και πάλι τις χαρές της σχέσης σας, ανακαλύπτοντας μάλιστα και νέες διαστάσεις στη φυσική σας επαφή! Την Κυριακή ωστόσο θα είναι συνετό να κάνετε μια ανάπαυλα, για να χειριστείτε κάποια επαγγελματικά σας θέματα.

tarw-zwdia

ζωδια ιχθύες
Η νέα εβδομάδα θα μπει, εσείς όμως θα παραμείνετε στην απραξία που σας χαρακτηρίζει! Δεν έχετε καμία διάθεση – ή ανάγκη – ούτε καν να κινηθείτε από τον καναπέ σας απέναντι από την τηλεόραση. Όσο κι αν εσείς λέτε ότι το μυαλό σας δουλεύει σε δημιουργικούς ρυθμούς, η πρακτική λέει ότι είστε ουσιαστικά άχρηστοι και ανύπαρκτοι για τον υπόλοιπο κόσμο.

Αν υπάρχει κάποιο άτομο στη ζωή σας, προς το τέλος της εβδομάδας μπείτε στον κόπο να κάνετε κάτι μαζί – ίσως δημιουργικό, που είναι το φόρτε σας… Το Σαββατοκύριακο μπορεί να θελήσετε να ασκηθείτε λίγο, ενώ την Κυριακή θα έχετε τη διάθεση να αναλύσετε τις σκέψεις σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia