ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 25-31/07 B

evdomadiaies-242-2314

ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 25-31/07 B

 

ζωδια ζυγός
Φτάνουν πια οι τετριμμένες πηγές ψυχαγωγίας, χρειάζεστε κάτι καινούργιο! Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με διασκέδαση που θα σας δώσει μια ασυνήθιστη πηγή: μπορεί να είναι μια γνωριμία στην οποία δεν είχατε διαθέσει αρκετό χρόνο ως τώρα, μπορεί να είναι μια συναυλία, μια ταινία που θέλετε να δείτε εδώ και καιρό. Ενδώστε σε αυτή την ανάγκη και τις ευκαιρίες που θα σας προκύψουν. Ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας, θα έχετε αρκετό χρόνο ελεύθερο για να τον διαθέσετε στην κοινωνική σας ζωή, χωρίς να αποκλείονται ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Το ρομάντζο και το φλερτ θα έχουν καίρια θέση στη ζωή σας μέχρι και το Σάββατο, ενώ η Κυριακή σας θα είναι απόλυτα μαγική!

 

ζωδια σκορπιός
Μια ριζική αλλαγή επίκειται στον τομέα της οικογενειακής σας ζωής. Μάλιστα δεν θα είναι κάτι που θα αντιμετωπίσετε με άρνηση, γιατί αυτή θα είναι μια ενθουσιώδης αλλαγή. Εξίσου θετικά θα κυλήσει και η ερωτική σας ζωή, ίσως γιατί θα ανατεθεί σε εσάς να προετοιμάσετε τις επερχόμενες εξορμήσεις με το έτερο ήμισύ σας. Η φαντασία σας οργιάζει και θα συντονιστείτε μαζί της, σε σημείο που θα σας ενθουσιάσει η τόση δραστηριότητα.
Προς το τέλος της εβδομάδας φροντίστε συνειδητά να μην εμπλακείτε σε καμία σύγκρουση. Το Σάββατο ενδείκνυται για να κάνετε μια νέα αρχή, ενώ την Κυριακή σας θα την περάσετε όμορφα μόνο με το ταίρι σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Η έναρξη της νέας εβδομάδας θα σας βρει σε εξαιρετικό συντονισμό με τα άτομα που θα βρεθούν γύρω σας, ακόμη και με αγνώστους. Αυτό ίσως να είναι μια νύξη για τη χημεία που έχετε με τα εν λόγω άτομα, όπως και για την ετοιμότητα που διέπει το πνεύμα σας αυτή την περίοδο.
Στο μέσο της εβδομάδας η διαύγειά σας θα πάρει ένα πιο «μεταφορικό» τόνο, καθώς ακόμη κι ένα απλό ανέκδοτο θα εμπεριέχει μηνύματα για εσάς! Το Σάββατο όμως δεν θα έχετε καθόλου μυαλό για να σκεφτείτε, γιατί θα σας συνεπάρει ένα ιδιαίτερο άτομο! Η Κυριακή θα είναι – συγκριτικά – πολύ πιο ήρεμη.

ζωδια αιγόκερως
Έχετε υιοθετήσει μια ρουτίνα στην καθημερινότητά σας, η οποία είναι μεν ανιαρή κάποιες φορές αλλά σας έχει εξυπηρετήσει άρτια μέχρι τώρα. Ωστόσο στην αρχή αυτής της εβδομάδας θα κάνετε σοβαρές σκέψεις για να αλλάξετε κάποια πράγματα, κατά πάσα πιθανότητα την προσέγγισή σας στα ίδια θέματα. Η κίνηση αυτή θα είναι πολύ σοφή από μέρους σας και θα αποδώσει τα μέγιστα.
Από το μέσο της εβδομάδας και μέχρι το Σάββατο θα επιστρατεύσετε τη δημιουργικότητά σας για να πειραματιστείτε, κι αυτό θα σας βοηθήσει πολύ στην επίλυση ενός οικογενειακού προβλήματος που θα προκύψει. Η διάθεσή σας θα αλλάξει την Κυριακή, που θα σας ενθουσιάσει η πρόταση για μια περιπέτεια. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ανανεώσει την ερωτική σας ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια υδροχόος
Είναι υπέροχη η συνειδητοποίηση της επιρροής που έχετε στα άτομα του περιβάλλοντός σας! Αυτό θα βιώσετε στην αρχή της νέας εβδομάδας, και αυτή η αίσθηση θα σας δώσει μεγαλύτερη έμπνευση για να συνεχίσετε να… εμπνέετε! Με αυτή την καλή διάθεση θα κυλήσει η εβδομάδα σας, φτάνοντας μέχρι το σημείο να βλέπετε μυστικιστικά την εντύπωση που δίνετε στους άλλους. Θα είναι πολλές οι ιδέες που θα σας γεννηθούν, θα σας ενθουσιάζουν οι ανακαλύψεις σας και θα νιώθετε έναν ηλεκτρισμό στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.
Την Κυριακή ωστόσο, θα είναι καλό να δώσετε λίγη περισσότερη σημασία σε ένα συγγενικό σας άτομο που θα σας έχει ανάγκη.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια ιχθύες
Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με μια αίσθηση πίεσης από προβλήματα άλλων που θα κληθείτε να χειριστείτε. Μπορεί να μην σας αφορά καθόλου η εύρεση λύσεων στις περίπλοκες υποθέσεις τους, ωστόσο είναι καλό κάποιες φορές να κάνετε ένα διάλειμμα από τον εαυτό σας.
Όσο αφορά τα δικά σας προβλήματα, ενδείκνυται να καταβάλετε τις προσπάθειες επίλυσής τους μέχρι την Τετάρτη, που το κλίμα θα είναι ευνοϊκό προς αυτή την κατεύθυνση. Αν δεν έχετε κάτι να διευθετήσετε, αξιοποιήστε αυτό το μεσοδιάστημα για να ξεκουραστείτε ή να διασκεδάσετε, γιατί οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι πιο φορτωμένες. Μέχρι και το Σάββατο θα σας μπερδέψουν κάποια θέματα, όμως είστε από τα άτομα που αγαπάτε τους γρίφους. Αφιερώστε την Κυριακή στην ευαίσθητη πλευρά σας, παρέα με τα αγαπημένα σας άτομα.

tarw-zwdia