ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 26/06 – 02/07 A

evdomadiaies-3-9314

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 26/06 – 02/07 A

ζωδια κριός
Στην αρχή αυτής της εβδομάδας το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να ζητήσετε βοήθεια και θα δείτε αμέτρητους ανθρώπων να προστρέχουν στο πλάι σας. Αυτό θα είναι μέτρο για την πίστη των φίλων σας αλλά και για τη δημοτικότητά σας. Είστε κάτι σαν αστέρες! Όμως ενώ τα σχέδιά σας θα έχουν αρχίσει να πραγματώνονται και να ριζώνουν, οι παράγοντες θα αλλάξουν στο μέσο της εβδομάδας. Τα προβλήματα που θα προκύψουν τώρα δεν θα είναι δυσεπίλυτα, απλώς θα χρειαστούν το χρόνο τους για να τα βάλετε σε σειρά.

Καλό θα είναι για εσάς να είστε κοινωνικοί αυτή την περίοδο. Μια χαλαρή συζήτηση που θα κάνετε γύρω στην Παρασκευή, θα σας κατευθύνει προς μια πολύτιμη ενδοσκόπηση αντί να σπαταλήσετε ώρες βαθιάς περισυλλογής. Αυτό το Σάββατο θα είναι γεμάτο αυθορμητισμό και δράση, ενώ η Κυριακή θα είναι μέρα που θα απαιτήσει περισσότερο ξεκούραση και ηρεμία.

 

ζωδια ταύρος
Όταν ανοίξει η αυλαία της νέας εβδομάδας, θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε έναν αγώνα για δύναμη. Πρέπει όμως να τον σκεφτείτε περισσότερο ως αγώνα για επικράτηση, καθώς εσείς και το ιδιαίτερο άτομο της ζωής σας βλέπετε τα πράγματα με διαφορετική ματιά. Και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και όμορφο, γιατί αποδεικνύει πόσο διαφορετικοί είναι οι άνθρωποι μεταξύ τους. Στα μέσα της εβδομάδας εμπιστευτείτε τους προβληματισμούς σας στα φιλικά σας άτομα, όμως μην αφεθείτε και φορτιστείτε περισσότερο επειδή τα συζητάτε.

zodia-taro-45

Οδεύοντας προς το τέλος της εβδομάδας θα νιώσετε ότι συμβαίνουν πολλά που τελικά αποβαίνουν προς όφελός σας, θα έχετε πολλούς φίλους γύρω σας και κυριολεκτικά όλο το χρόνο με το μέρος σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι συνετό για εσάς να μην βιαστείτε να προβείτε σε κάποιες μεγάλες αγορές. Καλύτερα πάρτε μια βαθιά ανάσα και μειώστε τις δαπάνες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια δίδυμοι
Στην αρχή αυτής της εβδομάδας θα νιώσετε να αλλάζετε κάποιες από τις ευρύτερες απόψεις σας για τη ζωή, με αφορμή μια διαφορετική κοσμοθεωρία που θα σας εκθέσει ένα άτομο. Ξαφνικά αντιλαμβάνεστε την αξία της ανταλλαγής ιδεών! Είστε ιδιαίτερα επιρρεπείς στην επιρροή των άλλων αυτή την περίοδο, γι’ αυτό θα είναι καλό να είστε προσεκτικοί με τα περιβάλλοντα που επιλέγετε…

Στο μέσο της εβδομάδας θα κάνετε όνειρα για μια αλλαγή καριέρας, ίσως γιατί είστε τώρα έτοιμοι να ασχοληθείτε με κάτι πιο δημιουργικό. Μάλιστα γύρω στην Παρασκευή θα δείτε να αρχίζουν να παίρνουν μορφή κάποιοι από τους στόχους σας. Το Σάββατο ο φιλικός σας κύκλος θα σας δώσει κάποιες έξυπνες συμβουλές, που θα σας κάνει πολύ καλό να τις σκεφτείτε επισταμένως. Την Κυριακή αφιερώστε χρόνο για να συζητήσετε το μέλλον σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια καρκίνος
Εσείς βρίσκεστε σε έναν πλανήτη, οι φίλοι σας σε έναν άλλο! Αυτή θα είναι η αίσθηση που θα σας διέπει στην αρχή αυτής της εβδομάδας, με τα συναισθήματά σας να καταλαμβάνουν το μέσο της σκηνής γιατί έχετε τη διάθεση να τα δουν όλοι. Όμως η συναισθηματική οδός δεν είναι η κατάλληλη προσέγγιση για εσάς αυτή την περίοδο, ίσως κάποια πιο διανοητική να σας πάει πολύ πιο μακριά.

Το μέσο της εβδομάδας θα είναι οι μέρες που θα ονειροπολήσετε και θα περιπλανηθείτε. Ωστόσο γύρω στην Παρασκευή ενδέχεται να προκύψει μια σύντομη αναταραχή – γι’ αυτό σε όποιο επίπεδο σας είναι εφικτό, μην επιτρέψετε να σας επηρεάσει η βιασύνη κανενός. Ακολουθήστε το ρυθμό που θα εξυπηρετήσει εσάς, όσο χρόνο κι αν χρειαστείτε. Αξιοποιήστε το Σαββατοκύριακο σαν να είναι ένα καράβι, που εσείς θα είστε ο καπετάνιος.

zodia-zvdia-75

ζωδια λέων
Στην αρχή αυτής της εβδομάδας θα το πνίξετε από το σφίξιμο όσα έχετε αγκαλιάσει! Πρέπει να χαλαρώσετε λίγο την ένταση και να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους. Δώστε μια ανάσα στις ιδέες να αναδυθούν και δείτε κατά πόσο μπορούν να βλαστήσουν. Προς το μέσο της εβδομάδας θα κάνετε άριστα να απομακρύνεται όποιον προσπαθήσει να σας θέσει χρηματικά ζητήματα. Έχετε πολύ πιο σοβαρά θέματα να σκεφτείτε, από τα χαρτονομίσματα…

Στο τέλος της εβδομάδας θα υπερισχύσει η τέχνη και η δημιουργικότητα σε όλες τις δραστηριότητές σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα ξεχειλίσει από εξαιρετικά και πανέμορφα μαθήματα ζωής για εσάς. Την Κυριακή ωστόσο, είναι πιθανό να νιώσετε ότι δεν έχετε διάθεση για απλότητα και να θέλετε να δοκιμάσετε το μυαλό σας με κάτι πιο περίπλοκο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια παρθένος
Λίγο ιδιόρρυθμα θα ξεκινήσει για εσάς αυτή η εβδομάδα, καθώς θα γυρίσετε την πλάτη στην ανάγκη σας να είναι όλα τακτοποιημένα σαν στρατιωτάκια. Η ιδέα και μόνο της ορθότητας σας φαντάζει βαρετή και η διάθεσή σας είναι να πειραματιστείτε με κάθε τρόπο και προς πάσα κατεύθυνση. Μέχρι και το μέσο της εβδομάδας θα ετοιμάζεστε να εκφράσετε κριτική προς κάποιον ή κάτι, αλλά ξαφνικά θα αλλάζετε οπτική και θα λέτε κάτι εντελώς διαφορετικό!

Προσέξτε όσα θεωρείτε ότι έχετε υπό πλήρη έλεγχο ειδικά γύρω στην Πέμπτη, γιατί ενδέχεται να σας διαφεύγουν ή να σας λείπουν κάποιες λεπτομέρειες. Ακόμη κι αυτό δεν θα σας ταράξει όπως συνηθίζετε – στη φάση που βιώνετε, το απολαμβάνετε! Αφιερώστε χρόνο το Σάββατο για να βάλετε σε σειρά ένα οικονομικό θέμα, όμως την Κυριακή τα άστρα σας προκαλούν να ταξιδέψετε όπου σας δοθεί η ευκαιρία.