ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 26/12/2016 – 1/01/2017 B

zodia-ermis-ydroxoos

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 26/12/2016 – 1/01/2017 B

ζωδια ζυγός
Θα κοκκινίζετε τόσο πολύ από έξαψη μέχρι και το μέσο αυτής της εβδομάδας, που δεν αποκλείεται οι φίλοι σας να σας ρωτήσουν αστειευόμενοι κατά πόσο παρουσιάζετε αλλεργική αντίδραση σε κάτι! Τι μπορεί να είναι αυτό που έλκει τους πάντες προς το μέρος σας και θέλουν να σας φλερτάρουν; Μπορεί να είναι το άτακτο χαμόγελό σας ή η ανέμελη και προσεγμένη εμφάνισή σας. Πάντως η κοινωνική σας ζωή είναι βέβαιο ότι θα σημειώσει άνθιση αυτές τις ημέρες.

Γύρω στην Παρασκευή ωστόσο θα σας πιέσουν λίγο τα εργασιακά σας θέματα. Μπορεί και να μετανιώσετε τώρα για χρόνο που σπαταλήσατε μέσα στην εβδομάδα. Βγάλτε γρήγορα αυτές τις σκέψεις από το μυαλό σας – έτσι κι αλλιώς είναι μια παροδική φάση. Το εορταστικό Σαββατοκύριακο θα βρείτε την απόλυτη ισορροπία, ανάμεσα σε αυτά που πρέπει και σε αυτά που θέλετε να κάνετε.

 

ζωδια σκορπιός
Πολλές θα είναι οι εναλλακτικές για τις επιλογές σας στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Δεν θα ξέρετε αν θέλετε ποσότητα ή απλότητα, αν είστε τελικά ερωτευμένοι με ένα ιδιαίτερο άτομο ή όχι… Θα αναρωτιέστε πώς καταφέρνουν οι άλλοι και παίρνουν αποφάσεις! Αν αφήσετε αυτές τις μέρες να κυλήσουν με σύντροφό σας την υπομονή, οι μέρες που έπονται θα σας ανταμείψουν.

zodia-taro-45

Οι απαντήσεις στα ερωτήματά σας θα προβάλλουν από μόνες τους και δεν θα χρειαστεί να πάρετε εσείς καμία απόφαση προς το τέλος της εβδομάδας. Ακόμα και άτομα που σας ενδιέφεραν, θα δείτε τώρα να έλκονται εκείνα προς εσάς. Αποδώστε το στη χημεία! Διατηρήστε αυτό το μαγικό κλίμα και το εορταστικό Σαββατοκύριακο, που δεν αποκλείεται να ζήσετε μια ασυνήθιστη περιπέτεια.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Χρειάζεστε χρόνο για να σκεφτείτε πολλά πράγματα και να προετοιμαστείτε για αυτά που θέλετε να κάνετε! Το πρώτο μισό αυτής της εβδομάδας θα σας δώσει το ξεκάθαρο μήνυμα ότι οι φίλοι σας είναι δίπλα σας και σας αγαπούν πολύ. Αυτό όμως δεν θα επιλύσει τα επαγγελματικά σας διλλήματα, ενώ γύρω στην Πέμπτη θα παίξει κάποιο ρόλο στη ζωή σας μια νομική ή δικαστική υπηρεσία.

Το τέλος της εβδομάδας θα σας βρει να επεξεργάζεστε τη συνολική εικόνα της ζωής σας, παρόλο που θα δυσκολεύεστε να κατασταλάξετε. Κάτι βασανίζει το υποσυνείδητό σας. Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν και θα βρουν τη θέση τους μέσα στο εορταστικό Σαββατοκύριακο, με την ατμόσφαιρα να είναι διαυγής, χαρωπή και ανάλαφρη!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια αιγόκερως
Θα μπείτε στη νέα εβδομάδα ξέροντας ακριβώς τι σκέφτεται ο καθένας, όμως το βασανιστικό ερώτημα θα είναι τι σκέφτεστε εσείς! Η περίοδος πάντως είναι ιδανική για να κάνετε νέα ξεκινήματα, με δεδομένο ότι θα ξεκαθαρίσετε στο μυαλό σας πως τα θέλετε. Στα ερωτήματά σας θα βοηθήσουν να βρείτε απαντήσεις οι φίλοι σας, με τους οποίους θα περάσετε αρκετό χρόνο συζητώντας αναλυτικά τους προβληματισμούς σας.

Φτάνοντας το τέλος της εβδομάδας θα νιώσετε να ξεκαθαρίζουν και οι πιο μύχιες ελπίδες σας, ενώ θα έχετε και τον τρόπο να τις πραγματώσετε. Τι καλύτερο κλίμα να αποζητήσετε για αυτό το Σαββατοκύριακο, το τελευταίο του χρόνου, για να κλείσετε τα παλιά σας κεφάλαια και να ανοίξετε καινούργια!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια υδροχόος
Ένας νέος σύμμαχος θα βρεθεί στο πλάι σας στην αρχή αυτής της εβδομάδας, που θα σας προσεγγίσει ωστόσο με απρόβλεπτη εμφάνιση. Αν και δεν διανύουμε μια εποχή που ζητά μεταμφιέσεις, είναι βέβαιο ότι ο καθένας φοράει μια δική του μάσκα – και αυτό θα το διαπιστώσετε τώρα. Τολμήστε να περάσετε το φράγμα της άνεσής σας και προσεγγίστε άτομα που θεωρείτε ότι δεν έχετε κοινά σημεία. Ίσως να εκπλαγείτε ευχάριστα για τη λάθος θέση σας!

Όλο αυτό το φιλικό κλίμα θα σωρρεύσει μέσα σας πολλή ενέργεια, και με αυτή τη δύναμη θα διανύσετε τις επόμενες μέρες. Ίσως σας ζητηθεί να μιλήσετε μπροστά σε κόσμο, γι’ αυτό προετοιμαστείτε ώστε να καταπολεμήσετε το άγχος σας. Σας αναμένει ένα χαρωπό και ανέμελο Σαββατοκύριακο, στο πνεύμα της μεγάλης γιορτής!

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια ιχθύες
Με την είσοδο της νέας εβδομάδας, το μόνο που θα θέλετε να πείτε είναι ότι ο κόσμος είναι τρελός! Εσείς νομίζατε ότι με το ιδιαίτερο άτομο της ζωής σας θα κατακτούσατε τον κόσμο όμορφα κι ωραία, ενώ εκείνο από την πλευρά του θα σας παρατήσει σύξυλους. Κάτι άλλο θα το αποσπάσει και θα πει τους λόγους του. Ωστόσο η αλήθεια είναι μία: αν θέλετε κάτι, πρέπει να καταβάλετε τη δική σας προσπάθεια για να το πραγματώσετε. Μπορείτε να το καταφέρετε, από τη στιγμή που θα αποφασίσετε να κινηθείτε.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα στηριχθείτε σε αυτή τη νεοαποκτηθείσα δύναμη, και θα βάλετε στη θέση τους όσους σας μετρούσαν όσο το χαλάκι της εξόδου τους. Κάντε το με χαμόγελο! Διατηρήστε αυτό το χαμόγελο και το εορταστικό Σαββατοκύριακο, προκειμένου να μπείτε έτσι στη νέα χρονιά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00