ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 27/02 – 5/03 B

erwtas-kanones-stereotypa

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 27/02 – 5/03 B

ζωδια ζυγός
Η αρχή αυτής της εβδομάδας θα σας βρει εν μέσω μιας καταιγίδας – μεταφορικά μιλώντας. Είχατε τη διάθεση να κάνετε νέες γνωριμίες, και ξαφνικά μαζεύτηκαν πλήθη ανθρώπων γύρω σας! Εξαιρετική συγκυρία, ειδικά για τους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου. Αφιερώστε χρόνο σε αυτή την κοσμοσυρροή, για να διευρύνετε τον κύκλο σας.

Ένα μικρό διάλειμμα από την κοινωνική σας ενασχόληση θα κάνετε προς το τέλος της εβδομάδας, που θα σας απασχολήσουν περισσότερο κάποια οικονομικά θέματα. Το Σαββατοκύριακο όμως θα στραφείτε και πάλι στη διασκέδαση, παρέα με φίλους παλιούς και καινούργιους.

 

ζωδια σκορπιός
Με μια αίσθηση σύρραξης θα μπείτε στη νέα εβδομάδα. Θα κερδίσετε εύκολα αρκετές μάχες, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα κερδίσετε εύκολα και τον πόλεμο – γι’ αυτό μην εξουθενώσετε τον εαυτό σας από νωρίς και προτιμήστε μια προσεκτική και συνετή πορεία. Συζητήστε τη στρατηγική σας με τους φίλους σας στο μέσο της εβδομάδας και ακούστε με προσοχή τις δικές τους εισηγήσεις. Θα σας εκπλήξουν οι εμπνευσμένες ιδέες τους.

zodia-taro-45

Προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να προκύψει κάποια διαφωνία που θα πρέπει να επιλύσετε, ανάμεσα σε δύο άτομα του στενού σας κύκλου – τα οποία δεν είχαν εξ αρχής λόγο να διαφωνήσουν! Μέχρι και την Παρασκευή θα δοκιμαστεί εντατικά η ανοχή σας. Αλλά το Σαββατοκύριακο θα είναι αφιερωμένο στη διασκέδαση και τη χαρά, που καλό θα είναι να συνοδεύονται και από λίγη άσκηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια τοξότης
Με ορμή θα μπείτε στη νέα εβδομάδα, κι αυτό ίσως σας κάνει να ξεσπάσετε στα άτομα του στενού σας κύκλου. Θα κάνετε πολλά πράγματα με διαφορετικό τρόπο, σε σημείο που θα αποτινάξετε την καθημερινή ρουτίνα σας ως υπερβολικά ανιαρή. Η αλλαγή της εικόνας σας μέσα στον κόσμο, θα σας κάνει να δείτε επιτέλους ότι έχετε άλλη θέση μέσα στο σύνολο και να εντοπίσετε πολύ περισσότερες δυνατότητες απ’ όσες είχατε ποτέ!

Προς το τέλος της εβδομάδας θα νιώθετε έντονα σπουδαίοι, και δεν αποκλείεται να θελήσετε να αγοράστε κάτι εξίσου σπουδαίο για το εαυτό σας. Αν κάποιος σας σχολιάσει ότι γίνατε υπερβολικά επιδεικτικοί, αξιοποιήστε το σχόλιο μέσα στο Σαββατοκύριακο. Υιοθετήστε λίγη μετριοπάθεια στις δράσεις σας, χωρίς όμως να χάσετε τη μοναδικότητά σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Εσείς μπορεί να θέλετε να έχετε στα χέρια σας όλα τα στοιχεία που αφορούν ένα θέμα, προκειμένου να κάνετε το επόμενο βήμα. Όμως τα πράγματα δεν θα είναι έτσι ακριβώς στην αρχή αυτής της εβδομάδας, καθώς θα πρέπει να κοιτάξετε το μέλλον και να προβάλετε τον εαυτό σας εκεί. Και στη συνέχεια θα πρέπει να βαδίσετε μπροστά, με όση αυτοπεποίθηση μπορείτε να συλλέξετε.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα δείτε ότι το μέλλον αρχίζει να ξεδιπλώνεται μπροστά σας. Ένα πρόβλημα που θα προκύψει με έναν «συνέταιρο», θα φτάσει στη συναισθηματική του κορύφωση την Παρασκευή. Θα καταφέρετε όμως ταχύτατα να αντιστρέψετε τις καταστάσεις υπέρ σας, κάτι που θα αποτελέσει και την αφετηρία μιας απίστευτα ευνοϊκής περιόδου. Θα νιώσετε μέσα στο Σαββατοκύριακο ότι όλα αρχίζουν να εξελίσσονται όπως τα θέλετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια υδροχόος
Αρχίστε αυτή τη νέα εβδομάδα δίνοντας σημασία στις λεπτομέρειες των επαγγελματικών θεμάτων σας. Να έχετε υπόψιν σας ότι αν δεν το κάνετε τώρα, θα έρθουν να σας ταλανίσουν αργότερα. Αν δείτε ότι οι υπόλοιποι του περιβάλλοντός σας δεν συντάσσονται μαζί σας αυτές τις μέρες, να ξέρετε ότι το λάθος είναι δικό σας. Βρείτε την τόλμη να το παραδεχθείτε μεγαλοφώνως.

Στο μέσο της εβδομάδας θα έχετε μια τυχαία συνάντηση με ένα άτομο που γνωρίζετε ελάχιστα, αλλά θα αποτελέσει εξαιρετική αποκάλυψη για εσάς! Επειδή το μυαλό σας θα αρχίσει να δουλεύει σε εντατικούς ρυθμούς, ενστικτωδώς θα θελήσετε να απομακρυνθείτε για λίγο από όλους και όλα. Αντισταθείτε σε αυτή την τάση, γιατί αυτή την εποχή οι επαφές θα είναι το κλειδί της επιτυχίας σας.
Το Σαββατοκύριακο θα αφιερώσετε τις μέρες με τις φιλοδοξίες για την καριέρα σας, αλλά τα βράδια σας θα τα περάσετε με έντονη κοινωνική διασκέδαση.

zwdia

ζωδια ιχθύες
Ένα άτομο θα χρειαστεί τη βοήθειά σας στην αρχή της εβδομάδας και εσείς θα παρατήσετε τα πάντα για να βρεθείτε στο πλάι του. Είναι χαρακτηριστικό της ιδιοσυγκρασίας σας να βγάζετε άλλους από δύσκολες καταστάσεις, καθώς είστε από αυτούς που είναι πάντα παρόντες όπου τους ζητήσουν κάτι.

Από το μέσο της εβδομάδας θα αρχίσει να χωλαίνει λίγο η διάθεσή σας για προσφορά, καθώς θα έχετε την αίσθηση ότι κάποιοι σας αντιμετωπίζουν ως δεδομένους ή ως το χαλάκι της εξώπορτας που μπορούν να πατούν πάνω του! Άλλο η φιλία και άλλο η εκμετάλλευση – κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να τονίζετε στα άτομα του περιβάλλοντός σας από καιρό και σε καιρό. Να το έχετε συνεχώς στο μυαλό σας, καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις