ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 29/08 – 4/09 Β

imerisies-28214

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 29/08 – 4/09 Β

 

ζωδια ζυγός
Σας έχουν κουράσει υπερβολικά όσα ήδη ξέρετε, και στην αρχή αυτής της εβδομάδας θέλετε μόνο να ασχοληθείτε με εντελώς άσχετα θέματα. Ακόμα και στις συζητήσεις που θα κάνετε, δεν θέλετε να αναφέρεστε σε γνωστές καταστάσεις. Όλο αυτό αφορά τη λαχτάρα σας να βιώσετε νέα πράγματα, να ωριμάσετε πνευματικά, να διευρύνετε το μυαλό αλλά και τη ζωή σας στην καθημερινότητά της.

Προς το τέλος της εβδομάδας δεν θα έχετε καθόλου χρόνο να συλλέγετε πληροφορίες για όσα θέλετε, εξαιτίας των πολλών απαιτήσεων που θα έχουν οι άλλοι από εσάς. Παραδόξως όμως, μέσα σε όλη αυτή τη φρενίτιδα εσείς βλέπετε μόνο ομορφιά! Με αυτή την εξαιρετική διάθεση θα περάσετε όλο το Σαββατοκύριακο, τριγυρισμένοι με φίλους και με αρκετό ελεύθερο χρόνο.

 

ζωδια σκορπιός
Όσο θετικό κι αν είναι να τολμά κανείς να πάρει ρίσκα, εσείς δεν πρέπει να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Ο πειρασμός θα είναι μεγάλος, αλλά θα πρέπει να αντισταθείτε και να επιδείξετε μεγάλη προσοχή. Μείνετε εστιασμένοι στις υποχρεώσεις σας, γιατί δεν πρέπει να σας ξεφύγει ούτε η παραμικρή λεπτομέρεια!

zodia-taro-45

Προς το τέλος της εβδομάδας η ένταση καταλαγιάζει, και μπορείτε να χαλαρώσετε τις άμυνές σας. Αφήστε τους άλλους να ορίσουν την πορεία τώρα, κι εσείς ανοιχτείτε με πιο ξέγνοιαστες ενασχολήσεις. Το Σαββατοκύριακο σκεφτείτε τα επαγγελματικά σας θέματα, με οδηγό την μετριοπάθεια και την ηρεμία.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Σε κάποιους αρέσει να κάθονται με το καφεδάκι τους στο μπαλκόνι και να συζητούν τα όνειρά τους, εσείς προτιμάτε να ορμάτε στη δράση και να τα πραγματώνετε. Επειδή όμως οι «μπαλκονάτοι» στη ζωή σας είναι πολλοί, περάστε αυτή την εβδομάδα με τα μάτια στο κενό για να τους αγνοήσετε! Ακολουθήστε τη δική σας διάθεση, ακόμη κι αν χρειαστεί να βάλετε τους καναπέδες πίσω από την πόρτα σας, ένα βιβλίο μπροστά σας και να αποστασιοποιηθείτε από τους πάντες και τα πάντα.

Το Σαββατοκύριακο θα αλλάξετε άρδην πρακτική, σε σημείο που δεν αποκλείεται να κάνετε μια απρόβλεπτη απόδραση. Αυτή κι αν είναι αποστασιοποίηση!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια αιγόκερως
Είστε λάτρεις της συζήτησης, αλλά στην αρχή αυτής της εβδομάδας ο χρόνος σας θα είναι πολύ περιορισμένος για τέτοιες ενασχολήσεις. Έχετε πιεστικές υποχρεώσεις, γι’ αυτό φροντίστε να απομακρυνθείτε ευγενικά από κουβέντες χωρίς νόημα. Ο καλύτερος τρόπος για να αντεπεξέλθετε αυτή την εβδομάδα, είναι να δράσετε με ταχύτητα επί όλων των θεμάτων. Ακόμη κι αν σας ξεφύγουν κάποιες λεπτομέρειες, θα ολοκληρώσετε πολύ περισσότερες υποχρεώσεις από όσες θεωρούσατε εφικτό.

Από την Παρασκευή το βράδυ και όλο το Σαββατοκύριακο, αφιερωθείτε σε ένα άτομο και μόνο – στην αγάπη σαν να λέμε! Να είστε προσεκτικοί ωστόσο, γιατί δεν είναι όλα αυτό ακριβώς που φαίνεται…

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια υδροχόος
Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με… πυρκαγιά! Οι φλόγες στο ρομαντικό πεδίο είναι τόσο έντονες, που δεν μπορείτε να δείτε τίποτα άλλο. Και δεν αφορούν μόνο το σαρκικό κομμάτι, η επαφή σας με το εν λόγω άτομο είναι πολύ βαθύτερη και ουσιαστική.

Η διάθεσή σας θα είναι να περάσετε όλο το χρόνο σας έτσι, όμως οι υποχρεώσεις σας θα σωρευτούν και θα απαιτήσουν χειρισμούς από εσάς προς το τέλος της εβδομάδας. Παραδόξως, αυτή η ενασχόληση θα λειτουργήσει θεραπευτικά, για τις όποιες αμφιβολίες και ανησυχίες έχετε.
Το Σαββατοκύριακο θα αναδυθεί η δημιουργικότητά σας, και κάπου εκεί σας αναμένουν κάποιες απροσδόκητες αλλαγές.

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη

ζωδια ιχθύες
Με εσωστρεφή διάθεση θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για εσάς. Οι υποχρεώσεις σας θα είναι πολλές, και δεν θα έχετε χρόνο και κέφι να βγείτε από το σπίτι για κοινωνικές ενασχολήσεις. Μια αβεβαιότητα θα διέπει τη σκέψη σας.

Ωστόσο από την Πέμπτη και μετά θα επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη σας, με αφορμή μια απρόβλεπτη ρομαντική εξέλιξη. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε την έμπνευση να στραφείτε σε πιο υγιεινές επιλογές. Αυτό θα συμβάλει στην όμορφη εικόνα σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia