ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 29/08 – 4/09 A

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 29/08 – 4/09 A

ζωδια κριός
Το τηλεφώνημα που πρέπει να κάνετε, να το κάνετε αφού θα έχετε σκεφτεί καλά πρώτα όσα έχετε να πείτε… Με ένα βήμα τη φορά θα πρέπει να χειριστείτε τις πρώτες μέρες αυτής της εβδομάδας, που παρά τους εντατικούς ρυθμούς της θα είναι και διασκεδαστική.

Στο μέσο της εβδομάδας θα έχετε την ευκαιρία για ενδιαφέροντα φλερτ, αρκεί να κάνετε ξεκάθαρες κινήσεις. Το ίδιο θα πρέπει να κάνετε και με τα μέλη της οικογένειάς σας, που κάποιες έντονες συζητήσεις θα γίνουν και υπό αρκετή συναισθηματική ένταση.
Το Σαββατοκύριακο θα σας κατακλύσει ένα κύμα ενέργειας, που θα σας απογειώσει.

 

ζωδια ταύρος
Οι πρώτες μέρες αυτής της εβδομάδας δεν θα είναι οι κατάλληλες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις όσο αφορά τα οικονομικά σας. Βιώνετε μια περίοδο που τα μετρητά είναι σαν να κάνουν φτερά από το πορτοφόλι σας, δυστυχώς κυρίως για τη διασκέδασή σας και για να σπαταλάτε το χρόνο σας…

zodia-taro-45

Προς το τέλος της εβδομάδας θα σας προσεγγίζουν οι πιο στενοί φίλοι σας, αναζητώντας σας επειδή έχετε χαθεί τελευταία. Αφιερώστε τους χρόνο, για να ανταλλάξετε τα νέα σας.
Το Σαββατοκύριακο θα είναι διασκεδαστικό, με το ρομάντζο και τις πολιτιστικές εξόδους να πρωταγωνιστούν.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια δίδυμοι
Η αρχή αυτής της εβδομάδας θα σας βρει εν μέσω μιας καταιγίδας – μεταφορικά μιλώντας. Είχατε τη διάθεση να κάνετε νέες γνωριμίες, και ξαφνικά μαζεύτηκαν πλήθη ανθρώπων γύρω σας! Εξαιρετική συγκυρία, ειδικά για τους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου. Αφιερώστε χρόνο σε αυτή την κοσμοσυρροή, για να διευρύνετε τον κύκλο σας.

Ένα μικρό διάλειμμα από την κοινωνική σας ενασχόληση θα κάνετε προς το τέλος της εβδομάδας, που θα σας απασχολήσουν περισσότερο κάποια οικονομικά θέματα. Το Σαββατοκύριακο όμως θα στραφείτε και πάλι στη διασκέδαση, παρέα με φίλους παλιούς και καινούργιους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

ζωδια καρκίνος
Η ατίθαση πλευρά σας θα αφυπνιστεί από την αρχή αυτής της εβδομάδας, και ο κόσμος γύρω σας θα ανταποκριθεί ιδιαίτερα θετικά σε αυτό. Είστε από τα άτομα που μπορούν να επηρεάσουν τους άλλους, κι αυτό το χάρισμα θα αξιοποιήσετε τις επόμενες μέρες. Θα χρειαστεί να επέμβετε πυροσβεστικά σε πολλά θέματα άλλων ανθρώπων, που χρειάζονται τη βοήθειά σας.

Προς το τέλος της εβδομάδας να αφιερώσετε χρόνο στις επιλογές σας για το μέλλον, καθώς αυτή η περίοδος ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα. Θα συνεχίσετε να είστε στο επίκεντρο των εξελίξεων και της προσοχής των άλλων. Μάλιστα το Σαββατοκύριακο θα ανταμείψετε τον εαυτό σας για την καλή σας πορεία, με μια ιδιαίτερη – ίσως και υπερβολική – αγορά.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Μπαίνοντας στη νέα εβδομάδα, οι συναντήσεις με φίλους θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να συζητήσετε πολύ σοβαρά θέματα που τους βαραίνουν όλους. Γιατί η άνετη και χαρωπή ατμόσφαιρα διευκολύνει το χειρισμό και την ανάλυσή τους σε βάθος. Αυτοί οι άνθρωποι που είναι πάντα στο πλάι σας – όπως κι εσείς στο δικό τους – δεν σταματούν ποτέ να σας εκπλήσσουν για την κατανόησή τους. Νιώθετε ξαλαφρωμένοι, με τη διαίσθηση αλλά και την ευαισθησία σας σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Το Σαββατοκύριακο θα τύχετε χειρισμού διασημότητας, από ένα άτομο που λαχταρούσε πολύ καιρό να σας συναντήσει και τώρα τα κατάφερε.

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη

zodia-zvdia-75

ζωδια παρθένος
Στην αρχή αυτής της εβδομάδας θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε τις όποιες μαθηματικές ικανότητες διαθέτετε, προκειμένου να χειριστείτε τα θέματα που θα σας προκύψουν. Ο μόνος τομέας που δεν θα βοηθηθεί από αυτές τις γνώσεις σας, θα είναι οι συναισθηματικές σας επενδύσεις, που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε σε αυτή τη φάση, είναι να είστε όσο πιο θετικοί μπορείτε στην επικοινωνία σας με τα εμπλεκόμενα άτομα.

Προς το τέλος της εβδομάδας θα νιώθετε τρόπο στην προοπτική χειρισμού ενός οικογενειακού θέματος, το οποίο όμως θα αποδειχθεί ασήμαντο και θα καταλήξει σε διασκεδαστικό! Διατηρήστε την καλή διάθεση αυτής της εξέλιξης όλο το Σαββατοκύριακο, για να ασχοληθείτε με την οργάνωση των εκκρεμοτήτων σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia