ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 30/01 – 4/02 B

evdomadiaies-242-2314

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 30/01 – 4/02 B

ζωδια ζυγός
Κάποια παλιά πικρία θα αναδυθεί και θα σας στοιχειώσει στην αρχή της νέας εβδομάδας. Το περίεργο για εσάς θα είναι ότι θεωρούσατε πως έχετε θάψει αυτές τις καταστάσεις… Το πιο πιθανό είναι να έχει ανακύψει κάτι άλλο στη ζωή σας αυτές τις μέρες, που όμως δεν το έχετε συνειδητοποιήσει ή εντοπίσει ακόμη. Θα αποτελέσει μια ευχάριστη απασχόληση το ρομάντζο που θα σας προσεγγίσει στο μέσο της εβδομάδας, γι’ αυτό προσπαθήστε να διασκεδάσετε και να χαρείτε όσο το δυνατόν πιο πολύ.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά αναζητήστε πρωτότυπες ιδέες για να αποβάλλετε την έντασή σας, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να ανέβετε στην ταράτσα και να κοιτάτε την πόλη. Δραστηριοποιηθείτε τώρα, γιατί το Σαββατοκύριακό σας αναμένεται να είναι εξαιρετικά ανιαρό. Θα ασχοληθείτε με λίγα πράγματα, κυρίως επειδή δεν θα μπορείτε να συναντηθείτε με το αντικείμενο του πόθου σας πριν από αργά την Κυριακή.

 

ζωδια σκορπιός
Με τα ηνία των καταστάσεων γερά στα χέρια σας θα μπείτε στη νέα εβδομάδα, με τους πάντες να αναμένουν από εσάς εντολές και κινήσεις. Φροντίστε να είστε ευγενείς προς τους άλλους, κάντε λίγες φιλοφρονήσεις, υπολογίστε περισσότερο και τις απόψεις των υπολοίπων. Έτσι θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους και θα σας ακολουθήσουν στην ταχύτατη πορεία που θα χαράξετε.

zodia-taro-45

Στο μέσο της εβδομάδας τα πράγματα θα θολώσουν λίγο μέσα στο σπίτι, καθώς θα προκύψουν κάποιες διαφωνίες και συγκρούσεις. Είναι ιδανική στιγμή να αναθέσετε σε κάποιον άλλο το ρόλο του αρχηγού, κάτι που θα σας ανακουφίσει. Το Σαββατοκύριακο θα σας δώσει χαρά η καλή διάθεση του ταιριού σας, ενώ η Κυριακή ενδείκνυται για αθλητικές δραστηριότητες.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Να λέτε αυτό που εννοείτε και να εννοείτε όσα λέτε! Αυτή είναι η καλύτερη προσέγγιση για εσάς, στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Αν οι άλλοι βλέπουν και θαυμάζουν πράγματα που εσείς δεν βλέπετε, πρέπει να το πείτε. Αν κάποιος φανεί αγενής απέναντί σας, βάλτε τον στη θέση του. Αν είστε ερωτευμένοι, ανακοινώστε το στο άτομο που το αφορά!

Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα επανέλθει από την Τετάρτη και μετά, που θα νιώσετε να συνεννοείστε πραγματικά πλέον με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Η κούραση που θα σας καταβάλει προς το τέλος της εβδομάδας, θα είναι μια καλή αφορμή να αφήσετε τους άλλους να αναλάβουν τα ηνία. Μην διστάσετε και πάλι να θέσετε την όποια απορία σας μέσα στο Σαββατοκύριακο. Την Κυριακή φροντίστε να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας με πολλή ξεκούραση και μια βόλτα έστω και σε ένα παρκάκι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια αιγόκερως
Μεταφορικά μιλώντας, θα νιώθετε τόσο αναβαθμισμένοι στην αρχή αυτής της εβδομάδας, που θα θεωρείτε ότι πρέπει να μπει το πρόσωπό σας σε ένα νέο χαρτονόμισμα ή γραμματόσημο! Δεν αρκούν οι λέξεις για να περιγραφεί ο εντυπωσιασμός που θα νιώθουν οι άλλοι προς εσάς. Για να διατηρήσετε όμως τις νικητήριες δάφνες σας, θα πρέπει να παραμείνετε μετριόφρονες και συνετοί στις εκδηλώσεις σας.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα σας χρειαστεί αυτοσυγκέντρωση και γενναιοδωρία, ακόμη κι αν κάποιος σας απογοητεύει. Εσείς δώστε του το περιθώριο της αμφιβολίας. Το Σαββατοκύριακο θα σημειώσετε αρκετή πρόοδο στα σχέδια πέραν των επαγγελματικών, όπως τα προσωπικά σας. Την Κυριακή ενδέχεται να σας προκύψει μια πρόκληση.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια υδροχόος
Είναι πάρα πολλά αυτά που συντελούνται για εσάς αυτή την περίοδο και είναι σχεδόν αδύνατον να μπορέσετε να τα χειριστείτε όλα. Η νέα εβδομάδα θα σας βρει με το βλέμμα απορημένου παιδιού. Όσο διασκεδαστικό κι αν μπορεί να γίνει να αντιμετωπίσετε τη ζωή σαν ένα παιχνίδι εικόνων και μια πολύχρωμη φαντασμαγορία, είστε άτομα που αναζητάτε τη λογική στα πάντα. Προτιμήστε στο μέσο της εβδομάδας να ασχοληθείτε με ένα ομαδικό σχέδιο, στο οποίο θα εντάξετε και κάποια φιλικά σας άτομα.

Προς το τέλος εβδομάδας θα αρχίσετε να ανακτάτε μέρος της ισορροπίας σας, αν και την Παρασκευή θα σας προβληματίσει λίγο η οικονομική σας κατάσταση. Φροντίστε να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας μέσα στο Σαββατοκύριακο. Επιβάλετε να βάλετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να περάσετε το διήμερο συντροφιά με ένα βιβλίο.

zodia-zvdia-75

ζωδια ιχθύες
Θα είναι πολλοί αυτοί που θα εξαρτώνται από εσάς στην αρχή της νέας εβδομάδας. Ακόμη και η πιο μικρή ευγενική χειρονομία από πλευράς σας θα έχει τεράστια σημασία και αντίκτυπο στους άλλους. Μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια όπου τη χρειαστείτε, οι φίλοι σας είναι πάντα δίπλα σας όπως κι εσείς γι’ αυτούς.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά το σύμπαν θα σας ανταμείψει, αν στρέψετε το ενδιαφέρον σας στους άλλους και προσφέρετε βοήθεια ακόμη και χωρίς να σας ζητηθεί. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε αποθέματα ενέργειας αλλά θα σας λείπουν οι τομείς να τη διοχετεύσετε. Είναι καλή στιγμή για να βρεθείτε πιο κοντά στη φύση. Όσο για την Κυριακή, σας αναμένει μια πολλή διαφορετική περιπέτεια!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00