ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 5 – 11/12 A

erwtikes-10414

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 5 – 11/12 A

ζωδια κριός
Η καινούργια εβδομάδα είναι σαν ένα λεωφορείο που ξεκινά άδειο από την αφετηρία, και όποιος μπει πρώτος ορίζει τη διαδρομή. Γι’ αυτό αν δεν μπείτε πρώτοι, ενδέχεται να κάνετε πολλές άσκοπες διαδρομές. Μπορείτε όμως να το δείτε και ως μια περιπέτεια, η οποία θα αποδώσει αρκετά στο μέσο της εβδομάδας. Ό,τι προσθέτει ο καθένας στη διαδρομή σας, κάπου θα σας φανεί χρήσιμο.

Προς το τέλος της εβδομάδας η φήμη σας στον εργασιακό χώρο θα απογειωθεί. Θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση από ξαφνικές επιτυχίες. Ωστόσο ό,τι ανεβαίνει, κατεβαίνει… Το Σαββατοκύριακο θα απαιτήσει από εσάς ηρεμία και χαλάρωση. Ασχοληθείτε με όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα.

 

ζωδια ταύρος
Στην αρχή αυτής της εβδομάδας κάποιος θα προσπαθήσει να σας στήσει μια πλεκτάνη, προκειμένου να σας διαχωρίσει από τα χρήματά σας. Φανείτε λίγο πιο έξυπνοι και αξιοποιήστε τη γοητεία σας, ώστε να πείσετε το εν λόγω άτομο να τραβήξει άλλη πορεία από αυτή που σκέπτεται.

zodia-taro-45

Στο μέσο της εβδομάδας το μυαλό σας θα στραφεί στα ταξίδια, καθώς είναι πολλά τα μέρη που θα θέλατε να βρεθείτε. Την Παρασκευή θα καταβάλετε προσπάθεια να κατανοήσετε την ιδιοσυγκρασία κάποιου ατόμου. Αλλά το Σαββατοκύριακο θα είναι δίπλα σας οι φίλοι σας, πιο υποστηρικτικοί από ποτέ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια δίδυμοι
Εσείς και το ταίρι σας ή ένας στενός σας φίλος, βρίσκεστε σε άλλα σημεία σκέψης στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Επιτρέψτε τώρα στον εαυτό σας να απογειωθεί, καθώς μπορείτε να καταφέρετε σχεδόν τα πάντα και ελέγχετε απόλυτα το πεπρωμένο σας. Στο μέσο της εβδομάδας ίσως χάσετε λίγο τον προσανατολισμό σας. Ειδικά την Πέμπτη, κάτι πολύ απλό και αστείο θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι ίσως και να μην ξέρετε τι ακριβώς θέλετε.

Το τέλος της εβδομάδας θα σας βρει με τις πολλές ιδέες σας να πλανώνται στον αέρα. Ενδώστε το Σαββατοκύριακο στη νωχελική ατμόσφαιρα, και αφεθείτε στο βαθύ ονειρικό κλίμα που θα επικρατεί για να βρείτε την ισορροπία σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια καρκίνος
Η εβδομάδα σας θα αρχίσει χωρίς ενέργεια! Ακόμη και όλα τα καύσιμα του πλανήτη δεν θα είναι αρκετά για να σας κάνουν να βάλετε τις μηχανές σας σε κίνηση. Για όλα ευθύνεται ένα πρόβλημα που ελλοχεύει στην προσωπική ή την κοινωνική σας ζωή, και θα περάσουν λίγες μέρες μέχρι να το συνειδητοποιήσετε. Με αυτή τη νωχελικότητα θα περάσετε και τις επόμενες μέρες, που θα αποζητάτε τη μοναξιά σας και μόνο.

Προς το τέλος της εβδομάδας προτιμήστε μια πνευματική επαφή έναντι μιας συναισθηματικής, με ένα άτομο που θα ανοίξετε διάλογο. Το Σαββατοκύριακο αφιερώστε το στο να ρεμβάζετε έξω από το παράθυρο ή να διαβάσετε. Μην πιέσετε τον εαυτό σας για τίποτα.

ζωδια λέων
Η εβδομάδα σας αρχίζει με μεγάλα όνειρα! Αν είστε αδέσμευτοι, φαντάζεστε ήδη μια πικάντικη απόδραση με ένα άτομο που μόλις γνωρίσατε. Αν είστε δεσμευμένοι, νιώθετε την παρόρμηση να κλείσετε θέσεις στην επόμενη πτήση για Μπαχάμες – όσο κι αν είναι πρακτικά ανέφικτο! Στο μέσο της εβδομάδας στρέψτε την προσοχή σας στην υγεία σας, και στην προσφορά βοήθειας σε φίλους που σας έχουν ανάγκη.

Προς το τέλος της εβδομάδας θα κληθείτε να εξασκήσετε την υπομονή σας για πολλούς λόγους, αν και οι λύσεις για τα πάντα θα έρχονται στο μυαλό σας αβίαστα. Το Σαββατοκύριακο ωστόσο αναμένεται να σας απασχολήσει εντατικά μια σειρά από γρίφους…

zwdia-768

ζωδια παρθένος
Όσο και να θέλετε να βρεθείτε στην κορυφή της ουράς που βρίσκεται μπροστά σας στην αρχή της εβδομάδας, τίποτα απ’ όσα κάνετε δεν θα σας δίνει κάποιο πλεονέκτημα. Θα νιώθετε σαν να τρέχετε ώρες, όμως θα έχετε μετακινηθεί κατά λίγα εκατοστά. Σαν να περπατάτε πάνω σε ένα διάδρομο που κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση!

Στο μέσο της εβδομάδας θα αφεθείτε τελικά να σας πάει το ρεύμα όπου θέλει – και δεν αποκλείεται να σας ρίξει σε μια πολύ ελκυστική αγκαλιά! Αυτό θα αφυπνίσει την ανάγκη σας να αναλάβετε και πάλι τον έλεγχο της ζωής σας. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε βρει την ισορροπία σας, αλλά θα βλέπετε πολλούς γύρω σας στη πρότερη δική σας κατάσταση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00