ζωδια Λεων Σαββατοκυριακο 05-06/09

zwdio-lewn-ermis

ζωδια Λεων Σαββατοκυριακο 05-06/09

 

Αφήστε τον ήλιο να λάμψει επιτέλους αγαπημένα μου λιοντάρια.

Η Σελήνη που θα βρίσκετε στο ζώδιο των Διδύμων το Σάββατο, επηρεάζει άμεσα τον 11ο οίκο σας που έχει σχέση με την κοινωνικότητα σας, και βάζει το μέλλον σας σε μια αισιόδοξη και καλή τροχιά.

Αρκετό καιρό μείνατε στάσιμοι και βασανιστήκατε. Τώρα τα μάτια σας είναι στραμμένα μόνο προς το μέλλον σας και όλα τα όμορφα πράγματα που αυτό σας φέρνει.Βάλτε τον εαυτό σας σε μία θέση κοινωνική κανονίζοντας ένα πάρτι με πολλούς προσκεκλημένους, ή οργανώνοντας μια συγκεκριμένη ομάδα με φίλους χόμπι είτε κάντε ένα τελευταίο καλοκαιρινό ανοιχτό πικνίκ στην παραλία.

zodia-taro-45

Με την επανασύνδεση αυτή που θα έχετε με ομοϊδεάτες σας όλες οι ιδέες και τα σχέδια που είναι κρυμμένα στο υποσυνείδητο σας θα εμφανιστούν και θα πάρουν υλική υπόσταση σε χρόνο ρεκόρ.

Μοιραστείτε τα σχέδια σας αυτά με τους συνεργάτες σας. Μιλήστε τους ελεύθερα αφήνοντας τις λέξεις να βγουν ως χείμαρροι από μέσα σας και δίχως κανένα ίχνος λογοκρισίας από την μεριάς σας. Εάν και θα σας ακουστεί κάπως περίεργο είναι πολύ σημαντικό καθώς μοιράζεστε αυτές τις ιδέες και τα σχέδια σας να είστε εκατό τοις εκατό η προσωπικότητα σας και με εντελώς αυθεντικό το εγώ σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

astrologia-zwdia-oroskopio-67
Την Κυριακή θα αποκτήσετε και πάλι το πραγματικό σας εγώ εντελώς και θριαμβευτικά. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς της αγάπης και του έρωτα βρισκόταν σε ανάδρομη κίνηση πάνω στο ζώδιο του Λέοντα τον τελευταιο καιρό.

Το γεγονός αυτό έφερε αναστάτωση στην ερωτική ζωή σας και πιθανώς να ευθύνεται και για την όποια επιστροφή κάποιου πρώην σας. Τα περισσότερα άτομα του ζωδίου σας δεν αισθανόντουσαν καθόλου καλά όλο αυτό το διάστημα της ανάδρομης Αφροδίτης και έγιναν μάλιστα ιδιαίτερα αυστηροί κριτές του εαυτού τους ως αποτέλεσμα.

Τα καλά νέα; : επιτέλους σήμερα η Αφροδίτη επιστρέφει στην κανονική της πορεία και σας δίνει πίσω την γοητεία και την λάμψη σας. Η Αφροδίτη θα συνεχίσει να σας επηρεάζει θετικά για αρκετο διαστημα , οπότε αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για να αναδιοργανώσετε και να δημιουργήσετε ακόμα και μία εξαρχής νέα γκαρνταρόμπα ώστε να επανέλθετε στο πάντα μοντέρνο και δημιουργικό προσωπικό στυλ εμφάνισης και σεξ απίλ που έχετε καθώς και σβήσετε τα πάντα στο τομέα του έρωτα και αφήστε τη σελίδα των φλερτ κενή καθώς καλό θα σας κάνει να ξαναρχίσετε από την αρχή και εκεί.

Αναλυτικα το   Σαββατοκυριακο  για καθε ζωδιο :