ζωδια Σαββατοκυριακο Παρθενος 10-11/10

miniaies-erwtikes-zwdio-parthenos

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  για Σαββατοκυριακο

ζωδιο παρθένος

Το Σάββατο ο πλανήτης του καλλωπισμού η Αφροδίτη δημιουργεί αντιφατικό τετράγωνο με τον Κρόνο πάνω στον τομέα της οικογενείας σας.

Δεν είναι δα και μυστικό πως σας αρέσει να κατέχετε τον έλεγχο στις περισσότερες των περιστάσεων, χαρακτηριστικό σας που δεν είναι και ότι πιο ωραίο για τους κοντινούς σας ανθρώπους που ίσως να μην τους αρέσει να βρίσκονται όλη την ώρα και ασταμάτητα κάτω από τον δικό σας έλεγχο.

zodia-taro-45

Η έντονη επιθυμία σας να αναλάβετε τα ηνία μιας οικογενειακής συγκέντρωσης ή του πάρτι ενός φίλου σας ίσως συνοδευτεί αυτή τη φορά με κάποιο δισταγμό που θα έρχεται από την μεριά τους.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia

 

Μπορείτε στα αλήθεια όμως να τους κατηγορήσετε που αντιδρούν με τον τρόπο αυτό; Μοιραστείτε λίγο τη δύναμη , αγαπημένοι Παρθένοι.

Σίγουρα η δική σας γεύση μπορεί να είναι καλύτερη από της φίλης σας όσο αφορά την σάλτσα του κρέατος για παράδειγμα, όμως δεν γυρίζει όλος ο κόσμος γύρω από εσάς. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Την Κυριακή ο ανοιχτόκαρδος Δίας, θα δημιουργήσει ένα βαθυστόχαστο τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον 1ο οίκο σας , που αφορά τον ίδιο σας τον εαυτό. Ίσως έχετε μια μεγάλη αποκάλυψη που θα αφορά έναν καυγά που πρόσφατε είχατε με έναν από τους καλύτερους φίλους σας, και τελικά συνειδητοποιήσετε ότι εσείς φέρετε μεγαλύτερο μέρος ευθύνης για τον καυγά αυτόν , από ότι θεωρήσατε αρχικά.

 

Μια ευκαιρία επίσης θα εμφανιστεί , μια ευκαιρία να πατήσετε έξω από την ζώνη ασφαλείας σας και να κάνετε κάτι που δεν έχετε ξανακάνει. Κάτι που θα σχετίζεται με την ομιλία μπροστά σε κοινό ή με την ηθοποιία.

 

Είναι σίγουρο πως το Σαββατοκύριακο αυτό είναι ένα Σαββατοκύριακο που το Σύμπαν θα σας διδάξει αρκετά για τη ζωή και το πνεύμα για αυτό αφήστε λίγο ελεύθερο χρόνο για απλή καθαρή παιδική αγνή διασκέδαση.

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75