ζωδια σαββατοκυριακο 06 – 07/05 B

erwtiki-astrologia-171014-sexualiki-apeleytherwsi

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 06 – 07/05 B

ζωδια Ζυγός
Το Σαββατοκύριακο ξεκινάει με υπνηλία, οπότε μην πιέσετε τον εαυτό σας πολύ το πρωί του Σαββάτου. Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο και στον δωδέκατο Οίκο σας της ξεκούρασης, της επούλωσης και της απόδρασης. Αυτή είναι μια καλή εποχή για εργασίες του δεξιού ημισφαιρίου του εγκεφάλου: ελεύθερη γραφή, δημιουργική απεικόνιση, ακόμα και σκέψη κάτω από τον ουρανό.

Καθώς η φαντασία σας είναι τόσο ευαίσθητη, κοιτάξτε τα πολιτιστικά νέα κλικάροντας τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες. Το απόγευμα η Σελήνη περνά στο Ζυγό για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου, κάνοντας επανεκκίνηση στο σύστημά σας. Θα βγείτε από οποιαδήποτε ομίχλη ή κακή διάθεση και θα νιώσετε τον χαρούμενο εαυτό σας ξανά.

 

Μέχρι την Κυριακή μπορεί να γίνετε η ψυχή του πάρτι, καθώς η Σελήνη συναντά τον επεκτατικό Δία στο Ζυγό. Ίσως να παίξετε τους οικοδεσπότες, με τα καλύτερα ανέκδοτα ή να ανεβάσετε τους φίλους σας με τη θετική σας αύρα. Έχετε το ταλέντο να κάνετε τους άλλους να αισθάνονται ότι είναι οι μόνοι μέσα στο δωμάτιο. Απλά κρατήστε μερική από αυτή την ανοιχτόκαρδη αγάπη για τον εαυτό σας. Αυτή η συνάντηση της Σελήνης με τον Δία τροφοδοτεί την ανεξαρτησία σας, προβάλλοντας μια προσωπική επιθυμία. Ακολουθήστε τα αυθόρμητα καπρίτσια σας, αντί να κρατηθείτε πίσω από τις υποχρεώσεις.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Πρωινή συνάντηση, κανείς; Η Σελήνη περνάει το Σάββατο το πρωί στον εντέκατο Οίκο σας της ομαδικής δραστηριότητας, ιδανική ώρα για να συναντήσετε την παρέα των πρωινών πουλιών σας ή να κοιτάξετε τις ειδήσεις. Φέρτε όλα σας τα στρατεύματα στην ίδια σελίδα (#Στόχοι Ομάδας) αν προγραμματίζετε μια μεγάλη συνάθροιση. Σκεφτείτε το δύο φορές πριν κλείσετε αυτές τις φουσκωμένες κρατήσεις, ωστόσο.

Το απόγευμα, η Σελήνη γλιστρά στο Ζυγό και στον χαμηλής ενέργειας δωδέκατο Οίκο σας για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου. Θα πρέπει να το πάρετε χαλαρά και μπορεί να είστε αφηρημένοι ή να χάσετε τη συγκέντρωσή σας. Έτσι, κατευθύνετε την Ομάδα Σκορπιός και θα τη βγάλετε με λίγη βοήθεια από τους φίλους σας.

Την Κυριακή αισθάνεστε ανεξήγητα αισιόδοξοι, χάρη σε μια σύνοδο της Σελήνης και του αισιόδοξου Δία, στον ρέοντα δωδέκατο Οίκο σας. Χαλαρώστε το σφιχτό πρόγραμμά σας, αφήστε τον εαυτό σας να είναι αυθόρμητος και απολεύστε τις ιδιοτροπίες σας καθώς προκύπτουν («Μα ναι, το τσάι σε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων ακούγεται σαν όνειρο»).Το να ακούσετε το ένστικτό σας, μπορεί να σας μεταφέρει σε αρκετά μαγευτικά, μυστικιστικά μέρη. Υπάρχει μια ισχυρή αίσθηση ότι η τύχη είναι με το μέρος σας, οπότε κρατήστε το μυαλό σας και την καρδιά σας ανοιχτά, όταν πρόκειται να εκδηλώσετε θαύματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Τοξότης
Κοιτάξτε ποιος έχει πάρει φωτιά – και το Σαββατοκύριακο έχει μόλις ξεκινήσει! Η Σελήνη περνά το πρώτο μισό του Σαββάτου στην Παρθένο και στον δέκατο Οίκο σας της φιλοδοξίας και της επιτυχίας. Έχετε σκεφτεί τους στόχους σας όλη την εβδομάδα και τώρα θέλετε να ασχοληθείτε με την εφαρμογή τους. Κάντε το νωρίς, όσο μπορείτε εύκολα να συγκεντρωθείτε. Το απόγευμα η Σελήνη περνά στο Ζυγό και στον ενδέκατο Οίκο σας της ομαδικής δραστηριότητας, για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου. Καθώς θα είστε σε πιο κοινωνικό πνεύμα, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κατευθυνθείτε σε ένα πάρτι ή να βγείτε με φίλους. Αγκαλιάστε την αυθόρμητη πλευρά σας και γνωρίστε νέους ανθρώπους.

Την Κυριακή είστε έτοιμοι για πάρτι, χάρη στη σύνοδο της Σελήνης και του κοσμικού Δία στον κοινωνικό ενδέκατο Οίκο σας. «Όσοι περισσότεροι, τόσο το καλύτερο» είναι το μότο σας και είστε πρόθυμοι να μάθετε από οποιονδήποτε έχει κάτι να σας διδάξει. Αυτό το εντυπωσιακό σκηνικό σας κάνει έναν περιζήτητο ξενώνα και σύντροφο. Ίσως να εμπνευστείτε να μεταφέρετε ένα ανθρωπιστικό μήνυμα στις μάζες. Μείνετε ανοιχτοί σε ενδιαφέρουσες ευκαιρίες συνεργασίας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Αιγόκερως
Οι πρωινές περιπέτειες του Σαββάτου είναι στο σενάριό σας, καθώς η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο και στον ένατο Οίκο σας του ελεύθερου πνεύματος. Δεν έχετε καμία διάθεση να χαλαρώσετε τις πρωινές ώρες, επομένως καλά θα κάνετε να ακολουθήσετε αυτή την παιχνιδιάρικη διάθεση. Σηκωθείτε νωρίς για να δοκιμάσετε μια νέα καφετέρια ή να βγείτε έξω για να ενωθείτε με τη φύση. Το απόγευμα η Σελήνη μετακινείται στο Ζυγό και στο φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας. Η εστίασή σας οξύνεται και είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάποιο πρότζεκτ. Σηκώστε τα μανίκια σας και φτιάξτε στρατηγική!

Την Κυριακή η διάθεση γίνεται ενθουσιώδης, καθώς η Σελήνη συναντά το ζωηρό Δία στο Ζυγό, αναφλέγοντας τον δέκατο Οίκο σας των μακροπρόθεσμων σχεδίων. Ίσως ένα όνειρό σας να ταξιδέψετε στο εξωτερικό κάνει μια ενθουσιώδη στροφή ή ίσως μια αλλαγή σταδιοδρομίας να φαίνεται πιθανή και πολλά υποσχόμενη. Η ευθύνη είναι μια πηγή ευχαρίστησης. Εάν έχετε επιχειρηματικά όνειρα, αφιερώστε λίγο χρόνο σε αυτή την ιδέα, κάντε μερικές κινήσεις. Μην ανησυχείτε αν σας φαίνεται ουτοπικό στην αρχή. Όπως είπε και ο Νέλσον Μαντέλα: «Είναι αδύνατον, μόνο μέχρι να γίνει».

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Υδροχόος
Πάρτε το χρόνο σας, Υδροχόοι. Μπορεί να νιώσετε ασυνήθιστα απομονωμένοι το Σάββατο το πρωί, καθώς η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο και στον όγδοο Οίκο σας που αναζητά τη μοναξιά. Φιλτράρετε τις ενοχλητικές επιρροές όσο καλύτερα μπορείτε. Ευτυχώς η χαρά σας επιστρέφει το απόγευμα, όταν η Σελήνη περνά στο Ζυγό για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου, φωτίζοντας τον αισιόδοξο και κοινωνικό ένατο Οίκο σας. Ξαφνικά μπορείτε να δείτε το δάσος και όχι μόνο τα δέντρα. Ένα ζήτημα που σας φάνηκε πολύ σοβαρό νωρίτερα, τώρα αποκτά σωστή προοπτική. Ίσως να βρείτε χιούμορ σε αυτό – ή τουλάχιστον κάποια ειρωνεία.

Την Κυριακή η αισιοδοξία σας είναι μεταδοτική, καθώς η Σελήνη και ο χαρούμενος Δίας ενώνονται στον ένατο Οίκο σας της επέκτασης, του ταξιδιού και της περιπέτειας. Ας ξεκινήσει το πάρτι! Δεν έχετε πολύ χρόνο για όρια ή υπομονή, οπότε μην εκπλαγείτε αν καταλήξετε να κλείσετε μια πτήση σε ένα εξωτικό μέρος ή να φιλοξενήσετε αυθόρμητα μια απογευματινή γιορτή. Θέλετε να είστε εκεί που είναι η δράση – και σαφώς η δράση είναι εκεί που βρίσκεστε εσείς.

zwdia-768

ζωδια Ιχθύες
Οι στενότεροι δεσμοί σας βρίσκονται στο επίκεντρο αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η Σελήνη ταξιδεύει στις διαπροσωπικές ζώνες του χάρτη σας. Το Σάββατο το πρωί, η Σελήνη στην Παρθένο ρίχνει τους προβολείς στον Οίκο των σχέσεών σας, μια εποικοδομητική στιγμή για διάλογο. Ελάτε σε επαφή με τους φίλους και τους αγαπημένους σας, για να βεβαιωθείτε ότι είστε όλοι στο ίδιο μήκος κύματος. Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου η Σελήνη μπαίνει στο Ζυγό, βυθίζοντάς σας σε μια εστιασμένη διάθεση. Χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε λεπτομερή έργα ή να φιλοξενήσετε οικεία τετ-α-τετ με έναν σέξι καλεσμένο.

Την Κυριακή μπορεί να λάβετε καλά νέα που έχουν να κάνουν με χρήματα, καθώς η Σελήνη συναντά τον τυχερό Δία στο Ζυγό και τον όγδοο Οίκο σας της αναπάντεχης τύχης. Ίσως να πάρετε κάποια βοήθεια από ένα μέλος της οικογένειάς σας ή να ακούσετε για χρήματα που έρχονται από μια ονειρική δουλειά. Μπορεί να αποφασίσετε να λάβετε υπόψη τις επενδυτικές συμβουλές του ταιριού σας, καθώς ο όγδοος Οίκος κυβερνά επίσης τις στενές σχέσεις. Συναισθηματικά, τα αισθήματά σας μπορεί να αυξηθούν, και ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται κουραστικό, είναι επίσης μια σπουδαία ημέρα για να επιτρέψετε στους άλλους να δουν μέσα σας. Ρίξτε τις άμυνές σας και ανοιχτείτε – οι δεσμοί σας θα ανθίσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00