ζωδια σαββατοκυριακο 08-09/04 A

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 08-09/04 A

ζωδια Κριός
Το να αποφεύγετε τον ροζ ελέφαντα που υπάρχει στο δωμάτιο, δεν θα τον βγάλει από τη μέση. Ενώ το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου του Σαββάτου σας βοηθά να βγάλετε τα χρωματιστά γυαλιά, το άτομο με το οποίο πρέπει να έχετε μια πραγματική στιγμή είναι ο εαυτός σας. Αν έχετε υποτάξει τον εαυτό σας κάτω από ένα κυρίαρχο άτομο ή έχετε δώσει στους άλλους πολύ μεγάλη εξουσία πάνω στις αποφάσεις σας, το να θυμώσετε με αυτούς τους «παραβάτες» δεν θα σας βοηθήσει. Παίξτε ξανά το ρόλο του διοικητή της εταιρίας σας, Κριοί. Κοιτάξτε μέσα σας για απαντήσεις και ακολουθήστε την ευδαιμονία σας – άσχετα με το τι μπορεί να σκεφτεί ο υπόλοιπος κόσμος.

Την Κυριακή ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος, ξεκινά στον Ταύρο και στο δεύτερο Οίκο σας της εργασίας και των οικονομικών μέχρι τις 20 Απριλίου, και στη συνέχεια γυρνά πίσω στον Κριό μέχρι τις 3 Μαΐου. Προσέξτε πολύ τις δαπάνες σας και δώστε προσοχή στο πού πάει κάθε σας ευρώ. Θα είναι πολύ εύκολο να χάσετε τα ίχνη. Στη δουλειά, παρεξηγήσεις μπορεί να συμβούν, δεν έχει σημασία πόσο σαφείς νομίζετε ότι είστε. Αν κάτι είναι σημαντικό, συμφωνήστε το γραπτώς και στείλτε το στον εαυτό σας. Διαβάστε το προσεκτικά πριν πατήσετε «Αποστολή».

 

ζωδια Ταύρος
Έχετε ένα εξαιρετικά στρατηγικό μυαλό, Ταύροι, αλλά το Σάββατο βεβαιωθείτε ότι δεν αντιμετωπίζετε τους άλλους σαν απλά στρατιωτάκια σε σκακιέρα. Αυτός ο «ιππότης» ή ο «αξιωματικός» που έντεχνα χειρίζεστε, μπορεί να ξυπνήσει αύριο και να αισθανθεί σαν πιόνι. Και αυτή θα είναι μια έκρηξη που δεν θα θέλετε να αντιμετωπίσετε. Επιλέξτε την άμεση επικοινωνία, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένετε λίγο περισσότερο για να πετύχετε το στόχο σας ή να παρασύρετε κάποιον μέσα στον κόσμο σας.

zodia-taro-45

Την Κυριακή ο εκφραστικός Ερμής γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 3 Μαΐου, ξεκινώντας την πορεία του μέσα από τον Ταύρο. Στη συνέχεια γυρνάει πάλι στον Κριό και στον ομιχλώδη δωδέκατο Οίκο σας στις 20 Απριλίου. Μπορεί να νομίζετε ότι εκφράζετε τον εαυτό σας ξεκάθαρα, αλλά το μήνυμά σας δεν φαίνεται να μεταδίδεται. Ακόμα και τα καλύτερα σχέδιά σας μπορεί να πάνε στραβά, χωρίς να φταίτε εσείς. Κόψτε ταχύτητα, χαλαρώστε και προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι σχετικά με τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Εργαστείτε παρασκηνιακά στα προσωπικά σας έργα και χρησιμοποιήστε την ανάδρομη πορεία για να τα ετοιμάσετε, για ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο μετά τις 3 Μαΐου.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Δίδυμοι
Τα αντίθετα έλκονται – αλλά το Σάββατο θα απωθούνται επίσης. Διαίρει και βασίλευε, αντί να αναγκάσετε τον εαυτό σας να συνεργαστεί με κάποιον στο αντίθετο άκρο του φάσματος. Απλά προσέξτε τα διπλά μέτρα και σταθμά κατά την ανάθεση αρμοδιοτήτων. Αν δεν είστε διατεθειμένοι να κάνετε τη βρώμικη δουλειά, δεν είναι δίκαιο να ζητήσετε από τους συνεργάτες σας να αναλάβουν το χαμαλίκι. Αντί να υπεκφεύγετε, εξετάστε την ιδέα να τα αναθέσετε σε τρίτους. Λίγες ώρες συνδρομής από μια υπηρεσία καθαριότητας, κηπουρικής ή μια μπέιμπι σίτερ θα μπορούσε να σώσει τη σχέση σας.

Ο Ερμής φέρνει ατυχίες! Την Κυριακή ο πλανήτης της επικοινωνίας (ο ουράνιος κυβερνήτης σας) γυρίζει ανάδρομος, μέχρι τις 3 Μαΐου.Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινά στον Ταύρο και στο δωδέκατο Οίκο σας της ξεκούρασης και του κλεισίματος, προτού γλιστρήσει πίσω στον Κριό και τη ζώνη της ομαδικής εργασίας σας στις 20 Απριλίου. Πατήστε παύση σε οτιδήποτε πιέζετε και πάρτε χρόνο για να σκεφτείτε, να ανανεωθείτε και να αναθεωρήσετε. Το υπερκινητικό σας ζώδιο σπάνια χαλαρώνει αρκετά για να μπορέσει να ξεκουραστεί σε βάθος, οπότε προσπαθήστε να δείτε αυτές τις τρεις εβδομάδες «αναγκαστικής επιβράδυνσης» ως ευλογία μεταμφιεσμένη. Μέντορες και συνεργάτες από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν, για να σας δώσουν σοφία και χέρια βοηθείας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Καρκίνος
Έχετε υπερβεί τα όρια της δικής σας γενναιόδωρης φύσης; Το Σάββατο μια δύσκολη ευθυγράμμιση της γενναιόδωρης Αφροδίτης και του αυστηρού Κρόνου, θα κάνει την ανάγκη για καλύτερα όρια προφανή. Μην περιμένετε να απορροφηθείτε μέσα στο υπόγειο ρεύμα της δυσαρέσκειας- και αντισταθείτε στον πειρασμό να τα ρίξετε πάνω σε αυτούς που «εκμεταλλεύονται» τους πόρους σας. Σταματήστε τα σπασμωδικά αντανακλαστικά και επιτρέψτε στους άλλους να εξισορροπήσουν το σκορ. Ακόμα καλύτερα: ξεκινήστε να τους ζητάτε χάρες. Μπορεί να μην έχουν κανένα πρόβλημα να σας επιστρέψουν την καλοσύνη που τους δείξατε, ειδικά από τη στιγμή που θα ξέρουν τι πραγματικά χρειάζεστε.

Την Κυριακή δώστε στα φτερά της κοινωνικής σας πεταλούδας μια ανάπαυλα. Ο απερχόμενος Ερμής γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 3 Μαΐου, αρχίζοντας την πορεία του στον Ταύρο και στον Οίκο της ομαδικής δραστηριότητάς σας. Στη συνέχεια θα επιστρέψει στον Κριό και στη ζώνη της καριέρας σας, στις 20 Απριλίου. Οι τριβές στις φιλίες σας μπορεί να σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε μερικές συμμαχίες. Βγάλτε τα ροζ γυαλιά. Μπορεί να έχετε δοξάσει μια νέα παρέα, σε βάρος των ανθρώπων που φυλάνε τα νώτα σας. Επανενωθείτε με τους αληθινούς υποστηρικτές σας και εξορθολογήστε τον κοινωνικό σας κύκλο. Αργότερα αυτό το μήνα, ένας παλιός συνάδελφος μπορεί να εμφανιστεί με μια μεγάλη προσφορά.

Αστρολογια Αναδρομος Κρονος μερος Α 

Αστρολογια Αναδρομος Κρονος μερος Β

ζωδια Λέων
Προσεγγίστε τα ευαίσθητα θέματα με το γάντι αυτό το Σάββατο. Μια τεταμένη διαφωνία μεταξύ της διπλωματικής Αφροδίτης και του διδακτικού Κρόνου, μπορεί να προκαλέσει μια πάλη για την εξουσία. Τα δράματα μπορεί να φτάσουν σε πολύ υψηλά επίπεδα – ειδικά αν αναγκάσετε τους ανθρώπους να μπουν σε συζητήσεις προτού να είναι έτοιμοι να πάνε εκεί. Μπορεί επίσης να βρεθείτε στην πλευρά της εποικοδομητικής κριτικής κάποιου άλλου, η οποία θα σας φανεί σκληρή, δεδομένης της ευαίσθητης κατάστασής σας. Το καλύτερο είναι να χαλαρώσετε στις αντίστοιχες γωνίες σας, μέχρι η συμπόνια (για τον εαυτό σας και εκείνους) να αποκατασταθεί – το οποίο, δυστυχώς, μπορεί να μην συμβεί παρά μόνο μετά το Σαββατοκύριακο.

Την Κυριακή ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 3 Μαΐου, περνά μέσα από τον Ταύρο και τη ζώνη της καριέρας σας μέχρι τις 20 Απριλίου, στη συνέχεια επιστρέφει στον Κριό και στον τομέα των ταξιδιών σας για το υπόλοιπο του κύκλου του. Προσοχή: Μπροστά σας βρίσκονται θέματα με την αρχή. Μπορεί να τσακωθείτε με το αφεντικό σας ή να προσγειωθείτε σε καυτά εδάφη όντας υπερβολικοί αποστάτες. Αν είστε εσείς οι υπεύθυνοι, μην αποξενώσετε το προσωπικό σας με τη βαριά συμπεριφορά σας. Μην υποτιμάτε τη δύναμη της ξεκάθαρης επικοινωνίας – και μιας ευγενικής χειρονομίας! Η νίκη δεν αξίζει τον κόπο, αν χρειαστεί να μαχαιρώσετε για να πάρετε αυτό που θέλετε.

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Παρθένος
Οι ανάγκες σας έχουν σημασία, Παρθένοι! Αλλά με την τεταμένη σύγκρουση του Σαββάτου, μεταξύ της στοργικής Αφροδίτης και του αυστηρού Κρόνου μπορεί να παρατηρήσετε την εγωιστική συμπεριφορά στον εσωτερικό σας κύκλο. Μην ξεχνάτε την ευρύτερη εικόνα. Ίσως να έχουν παγιδευτεί στις δικές τους μικρές φούσκες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν νοιάζονται για εσάς. Η απουσία τους δημιουργεί ένα παράθυρο για εσάς, για να επεκτείνετε τους κοινωνικούς σας ορίζοντες. Φροντίστε μια νέα γνωριμία με ένα ραντεβού για καφέ ή ένα απόγευμα πεζοπορίας. Αυτές οι «παραβιάσεις» από την παρέα σας, δεν θα φαίνονται τόσο μεγάλη υπόθεση όταν οι δεξαμενές αγάπης σας θα έχουν ξαναγεμίσει.

Δαγκώστε τη γλώσσα σας, Παρθένοι! Την Κυριακή ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής (ο κυβερνήτης σας) γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 3 Μαΐου, αρχίζοντας την ανάδρομη πορεία του στον Ταύρο και στον ένατο Οίκο σας της ειλικρίνειας. Στη συνέχεια επιστρέφει στον όγδοο Οίκο σας της μυστικότητας και της κριτικής, στις 20 Απριλίου. Δεν έχει σημασία πόσο προσεκτικά προβάρετε τον «διπλωματικό» σας λόγο, μπορεί να φανείτε ηθικολόγοι ή επικριτικοί. Ωχ! Σκεφτείτε το διπλά πριν μοιράσετε συμβουλές. Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, ο χρόνος σας θα ήταν καλύτερα να ξοδευτεί κοιτάζοντας για καλοκαιρινές διακοπές ή ξεκινώντας ένα online μάθημα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia