ζωδια σαββατοκυριακο 18-19/02 A

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 18-19/02 A

ζωδια Κριός
Χωθείτε στις άνετες πυτζάμες σας, Κριοί. Το Σάββατο ο Ήλιος μπαίνει στους Ιχθύες και στον δωδέκατο Οίκο σας της ξεκούρασης και της θεραπείας για έναν μήνα. Στις 20 Μαρτίου ο Ήλιος θα περάσει στον Κριό, επαναφέροντας το ετήσιο ρολόι σας, αλλά μέχρι τότε χαλαρώστε. Διαλογιστείτε, κάντε γιόγκα, δημιουργήστε τέχνη, πηγαίνετε νωρίς για ύπνο.

Το υποσυνείδητό σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενεργό τώρα, οπότε δώστε προσοχή στα όνειρά σας – θα μπορούσαν να περιέχουν ισχυρά μηνύματα και δημιουργικές εκρήξεις. Όταν θα έχετε αρκετή ενέργεια, το κλείσιμο και η ολοκλήρωση είναι το όνομα του παιχνιδιού. Κλείστε εκκρεμότητές σας και κάντε στους αποθηκευτικούς σας χώρους μια διεξοδική επεξεργασία. Απελευθερωθείτε από παλιά πράγματα και ανοίξτε τόσο σωματικό όσο και ψυχικό χώρο.

 

Μην κοιμηθείτε μέχρι αργά την Κυριακή, όμως! Η Σελήνη στον Τοξότη και στον επεκτατικό ένατο Οίκο σας, παίρνει μια ώθηση ενέργειας από τον κυβερνήτη σας τον Άρη στον Κριό. Η περιπλάνηση μπορεί να χτυπήσει, ενώ ψέλνετε στη στάση του λωτού και θα πρέπει να φύγετε! Μια ημερήσια εκδρομή ή λίγος αδόμητος χρόνος για τον εαυτό σας μέσα στην πόλη σας, θα μπορούσαν να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να επανεκκινήσετε την έμπνευσή σας. Μην αφήσετε τους άλλους να σας καθυστερήσουν. Καλύτερα να ξεκινήσετε σόλο σε αυτή την αποστολή, αν η παρέα σας κινείται με ρυθμούς χελώνας.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια Ταύρος
Ας χαλαρώσουμε λίγο τα πράγματα εδώ γύρω, τι λέτε, Ταύροι; Το Σάββατο ο Ήλιος βγαίνει από τον δέκατο Οίκο σας της καριέρας, και μπαίνει στους Ιχθύες και στον ενδέκατο Οίκο της απελευθέρωσης και των ανθρώπων μέχρι τις 20 Μαρτίου. Αυτό πυροδοτεί έναν κοινωνικό μήνα που είναι τέλειος για τη δικτύωση και τη διασκέδασή σας. Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο, και πιο εποικοδομητικό. Περάστε ανάμεσα από μερικά ενδιαφέροντα πλήθη ή επιστρατεύστε μερικούς στοχαστές για μια συλλογική προσπάθεια. Το να ενώσετε τις δυνάμεις σας μπορεί να πάει τους πάντες πιο μπροστά, πιο γρήγορα. Νιώθετε ότι έχετε κολλήσει; Μια μικρή ανανέωση στο LinkedIn σας και στα προφίλ των κοινωνικών δικτύων σας, μπορεί να φέρει τις εκθαμβωτικές ικανότητές σας στο προσκήνιο. Οι online επιχειρήσεις ευνοούνται κατά τη διάρκεια αυτής της ηλιακής περιόδου: ίσως ήρθε η ώρα να αρχίσετε το blogging ή να στήσετε τα φώτα και την κάμερα για το δικό σας κανάλι στο YouTube;

Την Κυριακή η ανάγκη σας να έρθετε σε επαφή φτάνει σε ανώτατα επίπεδα, χάρη σε έναν αποπνικτικό χορό ανάμεσα στη Σελήνη και τον καταφερτζή Άρη. Μην αποφεύγετε καταστάσεις από το άγχος σας. Σχεδιάστε ένα ραντεβού για καφέ και μιλήστε για το κοινό σας μέλλον. Απλά κρατήστε τα τρελά συναισθήματα μακριά από το τραπέζι. Πειράξτε τους με συζητήσεις για τα όνειρά σας, πείτε τους το ιδανικό σας σενάριο (να μοιραστείτε μια σοφίτα 100 τετραγωνικών μέτρων στο κέντρο της πόλης ή να συν-επενδύσετε σε ένα εξοχικό σπίτι, ίσως;). Εάν είστε μόνοι, μπορεί να έχετε μια τυχαία συνάντηση με μια ελκυστική ψυχή. Σε τελική ανάλυση: έχετε την επιθυμία να ξεφύγετε από τα «ασφαλή» πρότυπα, οπότε κάντε το, πυροδοτήστε μια συζήτηση και δείτε αν πιάσει φωτιά!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Δίδυμοι
Επόμενο επίπεδο, Δίδυμοι! Το Σάββατο ο Ήλιος αρχίζει ένα μηνιαίο, μακρύ ταξίδι μέσα από τους Ιχθύες και τον φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας. Έχετε περάσει τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες τσεκάροντας νέες δυνατότητες και προοπτικές. Τώρα είστε έτοιμοι να επιλέξετε το πιο ελπιδοφόρο – και κερδοφόρο – σχέδιο και να επικεντρώσετε όλη την ενέργειά σας εκεί. Κάτω από αυτές τις όψεις επιτυχίας, είστε έτοιμοι να κάνετε μια δυναμική κίνηση. Παίξτε το εκδότες και βρείτε σε τι αποσκοπείτε, έπειτα δημιουργήστε μια συναρπαστική μάρκα για την ιστορία σας που θα φέρει το όνομά σας στα χείλη των πάντων. Αν θέλετε να ανεβείτε στην κορυφή, πρέπει να δράσετε ως υποψήφιοι!

Η διάθεση της Κυριακής είναι αυθόρμητη και ζωντανή, χάρη στη Σελήνη στον Τοξότη και στον έβδομο Οίκο σας των δεσμεύσεων, που πέφτουν πάνω στον Άρη ο οποίος βρίσκεται στον φλύαρο ενδέκατο Οίκο σας. Είστε σε διάθεση να κοινωνικοποιηθείτε και να εξιδανικεύσετε, είτε με το άλλο σας μισό είτε με τον καλύτερο φίλο σας. Τα σόλο δίδυμα μπορεί να μαγευτούν από έναν πιθανό έρωτα μέσω κοινού γνωστού. Όποια και αν είναι η περίπτωση, είστε σε διάθεση να βρεθείτε με ανθρώπους. Ας ξεκινήσουν οι καλές στιγμές!

ζωδια Καρκίνος
Πρώτη δουλειά για το Σαββατοκύριακο: βάλτε ένα φλιτζάνι καφέ και αρχίστε να ψάχνετε ταξιδιωτικές ιστοσελίδες. Το Σάββατο ο ενεργητικός Ήλιος εκρήγνυται μέσα στους Ιχθύες και στον ελιτιστικό ένατο Οίκο σας, μια επίσκεψη που διαρκεί μέχρι τις 20 Μαρτίου. Έφθασαν επίσημα οι χειμερινές διακοπές για εσάς. Πηγαίνετε σε ένα μέρος όπου οι προφορές είναι βαριές και κανείς δεν ξέρει το όνομά σας. Αυτός είναι ένας εξαιρετικά ανεξάρτητος ηλιακός κύκλος, οπότε αν κανένας από τους φίλους σας δεν μπορεί να έρθει μαζί, πετάξτε στους φιλικούς ουρανούς ως μοναχικός ταξιδιώτης! Θα απολαύσετε τη μοναξιά σας, ενώ γνωρίζετε άφθονους κεφάτους ανθρώπους στη διαδρομή. Πριν φύγετε ωστόσο, αφιερώστε λίγο χρόνο στην καθαριότητα του σπιτιού σας.

Την Κυριακή η Σελήνη στον Τοξότη και στον έκτο Οίκο σας της αποδοτικότητας, σχηματίζει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον καταφερτζή Άρη στον Κριό. Μην αναβάλετε πια τις δουλειές του νοικοκυριού σας, όπως το να οργανώσετε την ντουλάπα σας ή να δημιουργήσετε ένα γραφείο στο σπίτι σας. το συναισθηματικό σας ζώδιο μισεί να πετάει πράγματα, αλλά τι θα λέγατε να επινοήσετε ένα αποδοτικό (και έξυπνο) σύστημα αποθήκευσης για όλους τους θησαυρούς σας; Αυτή θα μπορούσε να είναι η δικαιολογία που χρειάζεστε, για να κατευθυνθείτε σε ένα εμπορικό και να βρείτε την τέλεια Vintage ντουλάπα.

zwdia

ζωδια Λέων
Γεια σου μωρό, τι ζώδιο είσαι; Για τον επόμενο μήνα είναι «μην ενοχλείτε». Ο Ήλιος μπαίνει στους Ιχθύες και στον όγδοο Οίκο σας της ιδιωτικής ζωής και της οικειότητας μέχρι τις 20 Μαρτίου. Θέλετε να είστε μόνοι… ή τουλάχιστον με ένα μόνο ξεχωριστό συν-ένα κατά τη διάρκεια αυτού του σέξι κύκλου. Στείλτε την αγελαία πλευρά σας σε διακοπές και ξεγλιστρήστε από τα ραντάρ, για να δημιουργήσετε τέχνη ή αγάπη. Μπορεί να παλεύετε με κάποια πολύπλοκα συναισθήματα (γεια σου, πρασινομάτικο τέρας!). Η παρόρμησή σας για ένωση μπορεί να σας οδηγήσει σε συζητήσεις για δέσμευση, επιχειρηματικές συμφωνίες, ακόμα και κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς. Ενώ είστε σε μια τέτοια εστιασμένη κατάσταση, γιατί να μην κάνετε λίγο φορολογικό σχεδιασμό ή εξυγίανση χρεών; Ένα μεγάλο χρηματικό ποσό μπορεί να έρθει ή να φύγει μέσα στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες και λίγο λογιστικό μυαλό θα σας βοηθήσει πολύ.

Η Κυριακή φέρνει ένα μπόνους-βέλος από τον Έρωτα, καθώς η Σελήνη μπαίνει στον πέμπτο Οίκο σας του ρομαντισμού, και κάνει τα γλυκά μάτια στον ερωτικό Άρη. Πρωινό στο κρεβάτι; Βέβαια, αν ξυπνήσετε σε ξενοδοχείο. Αλλιώς, αυτή η ζωηρή μονοήμερη ευθυγράμμιση εμπνέει μια μικρή δημιουργική ανακάλυψη. Συνδεθείτε με το άλλο σας μισό σε ένα πολιτιστικό ραντεβού – μια απογευματινή θεατρική παράσταση στο κέντρο της πόλης; Οι αδέσμευτοι Λέοντες μπορεί να συναντήσουν έναν ελκυστικό προστάτη των τεχνών, ενώ τσεκάρουν τα εκθέματα σε ένα μουσείο. Το «τι γνώμη έχεις γι’ αυτό τον πίνακα;» θα μπορούσε να μετατραπεί σε έναν συναρπαστικό διάλογο που εξελίσσεται σε καφέ. Όταν είστε σε αμφιβολία, Λέοντες, πάρτε το ρίσκο!

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Παρθένος
Αντίο, μοναχική αύρα. Έχετε παραμελήσει τα αγαπημένα σας πρόσωπα στην προσπάθειά σας για επιτυχία; Οι σχέσεις γίνονται προτεραιότητα και πάλι το Σάββατο, καθώς ο Ήλιος μπαίνει στους Ιχθύες και στον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων μέχρι τις 20 Μαρτίου. Εάν έχετε πάρει το άλλο σας μισό ως δεδομένο, επανορθώστε με έναν πολύ επιδεικτικό τρόπο. Μόνοι; Ο επόμενος μήνας είναι γεμάτος ευκαιρίες για να συναντήσετε κάποιον με πραγματικές προοπτικές που ενδιαφέρεται για μακροχρόνια αγάπη. Οι επιχειρήσεις και οι δημιουργικές συνεργασίες θα ευδοκιμήσουν κάτω από αυτό το ηλιακό ξόρκι. Γιατί να αγωνίζεστε μόνοι, Παρθένοι, όταν το ζευγάρωμα είναι τόσο ωραίο;

Η Σελήνη της Κυριακής στον Τοξότη και στον τέταρτο Οίκο σας του σπιτιού, συγχρονίζεται με τον ερωτικό Άρη στον σαγηνευτικό όγδοο Οίκο σας. Θα μπορούσατε να περάσετε τη μέρα σας σπίτι, διασκεδάζοντας έναν ξεχωριστό φιλοξενούμενο χωρίς περισπασμούς από τον έξω κόσμο. Ή να σκαλίσετε ένα δημιουργικό έργο που δεν αντέχετε να αναβάλετε ούτε λεπτό παραπάνω. Με αυτούς τους πλανήτες στα ζώδια της φωτιάς, η κουζίνα σας καλεί. Βγάλτε τα καλά πιάτα και κάντε δείπνο για μια διαλεκτή ομάδα φίλων. Είτε το προετοιμάσετε από την αρχή είτε παραγγείλετε φανταχτερά φαγητά, η επικοινωνία με τον στενό σας κύκλο θα σας δώσει βαθιά απόλαυση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις