ζωδια σαββατοκύριακο 18-19/06 B

zwdia-evdomadiaies-20261014

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκύριακο 18-19/06 Β

 

ζωδια Ζυγός
Μια ακόμη φορά… με λίγη ζωντάνια! Το Σάββατο, η Σελήνη και ο αυταρχικός Κρόνος προσθέτουν βάρος στα λόγια σας, βοηθώντας σας να περάσετε το μήνυμά σας. Ξεχάστε την ευγένεια, Ζυγοί. Βρείτε τη δύναμή σας και αποκτήστε τη πραγματικά. Η ψυχική σας ανδρεία είναι επίσης πανίσχυρη τώρα, και είστε σε θέση να δημιουργήσετε στρατηγικές λύσης για τα προβλήματά σας.

Εάν οι άλλοι σας ζητήσουν συμβουλές (γενικότερα, η μόνη φορά που θα πρέπει να τις προσφέρετε πραγματικά) τα στοχαστικά σας σχόλια θα εντυπωσιάσουν και θα ενδυναμώσουν. Επιλέξτε τα λόγια σας με σύνεση και με σκοπό τη νίκη!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Κυριακή, μην προχωρήσετε μόνοι. Ένα αρμονικό τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης στον Τοξότη ,στον κοινωνικό τρίτο Οίκο σας και στον μετασχηματιστικό Ουρανό, στον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων, θα μπορούσε να δώσει μια τόνωση στις συνομιλίες και ενδεχομένως, να αποκαλύψει ένα νέο δυναμικό συνεργάτη.

Μην κρατάτε τις λαμπρές ιδέες σας για τον εαυτό σας, μοιραστείτε τις με τον κόσμο. Μιλήστε σε ομάδες και σε φιλικά πρόσωπα στη γειτονιά σας! Και επενδύστε και σε ένα μαγνητοφωνάκι, έτσι ώστε να συλλάβετε αυτούς τους λαμπρούς πολύτιμους λίθους, που ξεπετάγονται στο κεφάλι σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Σκορπιός
Τεστ αυτοπεποίθησης! Το Σάββατο, η Σελήνη και ο προκλητικός Κρόνος συναντιούνται στον Οίκο της αυτοεκτίμησής σας. Μπορεί να βιώσετε ένα ξεκαθάρισμα, ειδικά αν δεν λάβετε τα λαμπερά σχόλια που αναμένατε. Ίσως μια ευκαιρία που ελπίζατε να έρθει να καθυστερεί, ή μια προαγωγή πηγαίνει σε κάποιον άλλο. Αντί να αισθανθείτε ηττημένοι, χρησιμοποιείστε το ως μια εμπειρία μάθησης. Πάρτε εποικοδομητικές συμβουλές για το τι μπορείτε να βελτιώσετε την επόμενη φορά. Θυμηθείτε, πήρε στον Thomas Edison χιλιάδες προσπάθειες για να δημιουργήσει με επιτυχία τον λαμπτήρα. Όπως το έθεσε και ο ίδιος: «δεν έχω αποτύχει. Απλά έχω βρει 10.000 τρόπους που δεν λειτουργεί”.

Την Κυριακή το εσωτερικό σας CPA κάνει μια σύντομη εμφάνιση, καθώς η Σελήνη περιστρέφεται γύρω από τον δεύτερο Οίκο σας των οικονομικών, και μπαίνει σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον μετασχηματιστή Ουρανό, στον οργανωτικό έκτο Οίκο σας. Εάν έχετε απορίες σχετικά με τα χρήματα, σηκώστε τα μανίκια σας, ελέγξτε τις δηλώσεις σας και τον προϋπολογισμό σας. Πού έχετε “διαρροή” χρημάτων; Μαζεύοντας τους λογαριασμούς στα γεύματα, σε σπατάλες στον τομέα του shopping therapy ή στην κατάρριψη υπερτιμημένων smoothies; Κάντε περικοπές, απλοποιείστε -και παρακολουθήστε την εξοικονόμησή σας να σας συσσωρεύει χρήματα αβίαστα. Τσα τσίνγκ!

zwdia - love

ζωδια Τοξότης
Παρουσιάζετε τον καλύτερο σας εαυτό στον κόσμο; Το Σάββατο, η Σελήνη και ο ώριμος Κρόνος συναντιούνται στον Τοξότη και τον πρώτο Οίκο σας της εμφάνισης, και σας ζητούν να γυαλίσετε την εικόνα σας. Κρατήστε μακριά τα σαρκαστικά σας σχόλια και τα ακατάλληλα αστεία σας. Γείρετε προς την πλευρά του αριστοκρατικού όταν ντύνεστε για φαγητό – ή για τη δουλειά σας – φορώντας τα καλύτερα κομμάτια σας. (Όπως λέει και μια παροιμία, ντυθείτε για την δουλειά που θέλετε να έχετε!) Αν μια ηγετική ευκαιρία παρουσιαστεί, ρίξτε το όνομά σας στην κλήρωση. Γιατί όχι εσείς, Τοξότες;

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη μέχρι την Κυριακή και κλειδώνει σε ένα ευοίωνο τρίγωνο με τον επαναστατικό Ουρανό στον Κριό και τον παθιασμένο, δημιουργικό πέμπτο Οίκο σας. Αν μπορείτε να το ονειρευτείτε, μπορείτε και να το κάνετε. Η αυθόρμητη, εστιασμένη στον εαυτό σας ενέργεια, μπορεί να σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε στους προσωπικούς σας στόχους. Μην φοβάστε να θέσετε υψηλές προσδοκίες στον εαυτό σας. Γράψτε τα κάτω, δημιουργήστε έναν πίνακα οράματος, ενημερώστε τους φίλους σας να σας κρατήσουν υπεύθυνους. Προτού το καταλάβετε, θα μπορούσατε να ξεκινήσετεμια καριέρα ως ελεύθεροι επαγγελματίες -και να υποβάλετε την εργασία σας από την Ελλάδα στην Αργεντινή, και όπου αλλού φανταστείτε!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Αιγόκερως
Όταν η ζωή γίνεται δύσκολη, θα πρέπει να βάλετε το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και να συνεχίσετε να περπατάτε- ή όπως είπε ο Ουίνστον Τσόρτσιλ: «Αν περνάτε μέσα από την κόλαση, συνεχίστε να προχωράτε”. Και πάλι, αυτή η στρατηγική τελικά θα καταρρεύσει αν δεν ασχοληθείτε με τα βασικά ζητήματα. Το Σάββατο, η Σελήνη και ο κυβερνήτης σας ο αυστηρός Κρόνος, συναντιούνται στον δωδέκατο Οίκο σαςτης επούλωσης των πληγών και του κλεισίματος. Κάντε μια παύση για να βρείτε την αιτία, Αιγόκεροι, αντί να κρύβεται τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Ο Κρόνος κυβερνά τους εμπειρογνώμονες, οπότε ένας θεραπευτής, ένας προπονητής ή ένας σύμβουλος μπορεί να σας βοηθήσει να αφήσετε μια οδυνηρή κατάσταση πίσω σας μια για πάντα.

Η ισχυρή σύνδεση της Κυριακής ανάμεσα στη Σελήνη στο συμπονετικό δωδέκατο Οίκο σας, και τον απρόβλεπτο Ουρανό στην εγχώρια ζώνη σας, θα μπορούσε να σας στείλει κύματα συναισθηματικής δύναμης, μέσω του κυκλώματος σας. Οικογενειακοί δεσμοί μπορούν να σφίξουν, ή θα μπορούσατε να συνειδητοποιήσετε πως προσπαθείτε να κρατήσετε κάτι ενωμένο για πάρα πολύ καιρό. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να βιώσει τα συναισθήματα του και ίσως ακόμη και να ρίξετε ένα καλό κλάμα. Αν κάποιος πατάει τα κουμπιά σας, μην μπείτε σε αμυντική λειτουργία. Μόνοι σας, αξιολογείστε κατά πόσο υπάρχει κάτι που πρέπει να μάθετε. Όταν όλα τα άλλα αποτύχουν, Αιγόκεροι, αναπνεύστε!

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Υδροχόος
Ήρθε ο καιρός να γίνετε ένας από τους βασικούς παίκτες της εξουσίας; Αυτό το Σάββατο, η Σελήνη και ο Κρόνος ευθυγραμμίζονται στον ενδέκατο Οίκο σας, της ομαδικής δραστηριότητας. Θα μπορούσατε να κληθείτε να γίνετε μέλος μιας ελίτ ομάδας, ή ίσως να υπογράψετε επίσημα μια συνεργασία. Μπορεί επίσης να αναγνωριστείτε για τις δεξιότητες ηγεσίας σας, ειδικά για ένα ομαδικό έργο. Φροντίστε να πάρετε αυτές τις επευφημίες γραπτώς, αν μπορείτε (γεια σου, μελλοντική σύσταση!). Ίσως επίσης να αποφασίσετε να αποστασιοποιηθείτε από ένα «φιλικό προς το χρήστη» πρόσωπο ή έναν μελαγχολικό τύπο. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να περνάτε χρόνο με ανθρώπους που ξεφουσκώνουν το πνεύμα σας.

Το ενδυναμωτικό τρίγωνο της Κυριακής, μεταξύ της Σελήνης στον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης, και του μετασχηματιστικού Ουρανού στον κοινωνικό τρίτο Οίκο σας, θα μπορούσε να φέρει αλλαγές που είστε πρόθυμοι να εφαρμόσετε. Ακόμα ψάχνετε για τους δικούς σας; Μείνετε ανοικτοί σε προσκλήσεις της τελευταίας στιγμής ή συναντήσεις της ενδεκάτης ώρας. Μια αυθόρμητη συζήτηση θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια συνεργασία, ή ίσως σε μια νέα φιλία. Εμπλακείτε περισσότερο στα γεγονότα της βιομηχανίας σας και δουλέψτε τον χώρο. Ανοιχτείτε και μιλήστε με “τυχαία” άτομα -θα μπορούσατε να ανακαλύψετε εκπληκτικές συγχρονικότητες. Εξελίσσεστε, οπότε είναι φυσικό το πλήρωμα σας να εξελίσσεται επίσης.

ζωδια Ιχθύες
Παίξτε με τους κανόνες το Σάββατο, Ιχθύες. Σαν το ψάρι που συμβολίζει το ζώδιό σας, σας αρέσει να κολυμπάτε στο δικό σας δρόμο – και συνήθως δεν είναι το πολυταξιδεμένο μονοπάτι. Αλλά με την Σελήνη και τον αυστηρό Κρόνο στο δομημένο δέκατο Οίκο σας, η εκτροπή από την κύρια διαδρομή θα μπορούσε να σας αφήσει χαμένους μέσα στη θάλασσα. Θα μπορούσατε επίσης να εξοργίσετε μια σημαντική σας διασύνδεση ή μια μορφή εξουσίας, παίζοντας τον αποστάτη. Ορισμένα πρωτόκολλα υπάρχουν για κάποιο λόγο, όχι μόνο για να σας περιορίζουν ή να σας κρατάνε υπό έλεγχο. Κάντε μια συντονισμένη προσπάθεια να κατανοήσετε το σύστημα, πριν προσπαθήσετε να το αναδιαμορφώσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ένα ευοίωνο τρίγωνο την Κυριακή, ανάμεσα στην Σελήνη στον Τοξότη και στον δέκατο Οίκο σας των φιλοδοξιών της σταδιοδρομίας σας, και στον καινοτόμο Ουρανό στην γωνιά των χρημάτων σας, σας προορίζει για την επιτυχία. Αυτή είναι η μεγάλη σας στιγμή, Ιχθύες, και θα πρέπει να φέρετε το 100 τοις εκατό της συγκέντρωσης και της προσπάθειάς σας. Αφήστε τις SOS κλήσεις από τους αγαπημένους σας να πάνε στον τηλεφωνητή σας (και καλέστε τους πίσω κατά τη διάρκεια του διαλείμματός σας). Η μεγαλύτερη έκπληξη μπορεί να είναι η τεράστια συναισθηματική ικανοποίηση που θα πάρετε από τον καθορισμό του στόχου σας, δεσμεύοντας τον εαυτό σας και στη συνέχεια ολοκληρώνοντάς τον με τη δική σας προσπάθεια.