ζωδια ωροσκοπιο για ολους σαββατοκυριακο 03-04/06 A

g-spot-zwdio

ζωδια ωροσκοπιο για ολους σαββατοκυριακο 03-04/06 A

ζωδια Κριός
Ανοιχτείτε, Κριοί. Αυτό το Σάββατο ο τολμηρός Ήλιος σχηματίζει ένα χρυσό τρίγωνο με τον ομιλητικό Δία, στις πιο διαπροσωπικές ζώνες του χάρτη σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική πτυχή για την ελεύθερη επικοινωνία, ειδικά με κάποιον σημαντικό για εσάς. Οι συζητήσειςστο δείπνο μπορούν να προκαλέσουν συναρπαστικές συνέργιες – μπορεί να έχετε δημιουργήσει τη δική σας εταιρεία μέχρι να έχει ολοκληρωθεί η σαλάτα.

Την Κυριακή, ο κυβερνήτης σας ο Άρης θα περάσει στην εγχώρια ζώνη σας μέχρι τις 20 Ιουλίου, και θα τροφοδοτήσει την οικιακή και οικογενειακή σας ζωή με περισσότερη ενέργεια. Φτιάξτε ένα χώρο εργασίας στο σπίτι σας, αντί να μένετε με τις ώρες στο γραφείο. Η τρέχουσα κατάσταση διαβίωσης μπορεί να αλλάξει και με άλλους τρόπους και αυτός ο κύκλος μπορεί να προκαλέσει μια μετακόμιση. Προσέξτε τα νεύρα σας με συγγενείς και συγκατοίκους κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου του Άρη. Εάν αισθάνεστε ιδιαίτερα ανυπόμονοι, ενεργήστε εξ αρχής και ενημερώστε τους ότι χρειάζεστε λίγο μοναχικό χρόνο.

 

ζωδια Ταύρος
Ποια είναι η μεγάλη ιδέα; Οι προβλέψεις του Σαββάτου απαιτούν ανταλλαγές σκέψεων, καθώς ο χαρισματικός Ήλιος και ο Δίας (που φέρνει αφθονία) σχηματίζουν μια χρυσή σύνδεση. Και δεδομένου ότι θα συναντηθούν στις πρακτικές, κερδοφόρες ζώνες του χάρτη σας, τα οράματά σας μπορεί να ήρθαν για να μείνουν. Κάντε ένα απλό σχέδιο και εξερευνήστε!

zodia-taro-45

Την Κυριακή ο ενεργητικός Άρης περνά στον Καρκίνο και στον τρίτο Οίκο σας με τα τοπικά δρώμενα, μέχρι τις 20 Ιουλίου. Η τοπική σκηνή είναι γεμάτη με δραστηριότητα, γι’ αυτό βγείτε από το βολικό καβούκι σας και εξερευνήστε αυτά που έχει να προσφέρει η κοινότητά σας. Ίσως να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε μια εκδήλωση στη γειτονιά σας. Με δεδομένο ότι ο τρίτος Οίκος καθοδηγεί επίσης την επικοινωνία, αυτός ο κύκλος των επτά εβδομάδων του Άρη ανεβάζει την ένταση του τρόπου με τον οποίο εκφράζετε τον εαυτό σας.

Ενώ είναι θαυμάσιο το γεγονός ότι παθιάζεστε με ορισμένα θέματα, να είστε προσεκτικοί και να μην μπείτε σε κατάσταση κηρύγματος. Στον Άρη δεν αρέσει να κρατιέται, αλλά αν πρήξετε τους άλλους από την αρχή, είναι πιθανό να μην σας ακούσουν. Ζεστάνετε το ακροατήριό σας, ώστε να μην το κάψετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Δίδυμοι
Απελευθερώστε τη χαρά σας! Αυτό το Σάββατο, ο τολμηρός Ήλιος στους Διδύμους σχηματίζει ένα χρυσό τρίγωνο με τον εκρηκτικό Δία, στον παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας. Η γοητεία σας ξεπερνά το ταβάνι (και προειδοποίηση: το εγώ σας μπορεί επίσης να ανατιναχθεί). Διοχετεύστε όλη αυτή τη δυναμική ενέργεια σε ένα δημιουργικό έργο ή σε μια επική νύχτα. Εάν βγείτε, θα είστε η ζωή σε κάθε πάρτι.

Την Κυριακή ο δυναμικός Άρης αφήνει τους Διδύμους, και περνά στον Καρκίνο και στον δεύτερο Οίκο του εισοδήματός σας, μέχρι τις 20 Ιουλίου. Με αυτό το γρήγορο και μανιώδη πλανήτη στο ζώδιό σας από τις 21 Απριλίου, η αφθονία (και λίγο το άγχος) ρέει και σας κρατάει σε εγρήγορση. Ήταν μια διασκεδαστική βόλτα, αλλά ήρθε η ώρα να αλλάξετε την ταχύτητά σας σε πιο βιώσιμο και γειωμένο ρυθμό.

Επικεντρωθείτε στην οικοδόμηση ενός υγιούς και εύφορου μέλλοντος. Αναζητήστε ανθρώπους που είναι πιο ευθυγραμμισμένοι με τους δικούς σας επαγγελματικούς στόχους – ειδικά εκείνους που έχουν τις διασυνδέσεις για να σας ανυψώσουν. Μια προειδοποίηση: ο πολεμιστής Άρης σε αυτή τη θέση, μπορεί να συσσωρεύσει την εργασία ή την οικονομική πίεση. Παρόλο που θα καλωσορίσετε πιο ενδιαφέροντα έργα στον κόσμο σας, φυλαχτείτε ενάντια στην εργασιομανία. Αναλάβετε μόνο αυτά που μπορείτε να χειριστείτε πραγματικά.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Καρκίνος
Η δύναμη της ευπάθειας είναι τόσο αισθητή αυτό το Σάββατο, που θα μπορούσατε εύκολα να δώσετε μια διάλεξη για αυτή. Με τον Ήλιο και τον ανοιχτόκαρδο Δία να ευθυγραμμίζονται στους πιο συναισθηματικούς τομείς σας, έχετε το θάρρος να πείτε αυτό που έχετε στην καρδιά σας. Επιτέλους μπορείτε να δείτε (και να χρησιμοποιήσετε) την ευαισθησία σας ως υπερδύναμη, αντί να τη βλέπετε ως κάτι επιζήμιο. Ακόμη καλύτερα: η αυτοπεποίθησή σας θα συνεχίσει να μεγαλώνει.

Την Κυριακή ο Άρης περνά στον Καρκίνο, μέχρι τις 20 Ιουλίου. Έχουν περάσει δύο χρόνια από την τελευταία φορά που ο πολεμιστής πλανήτης ήταν στο ζώδιό σας, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τον και διοχετεύετε αυτή την έξαρση έμπνευσης και ενέργειας σε έναν σημαντικό στόχο. Εάν έχετε μια επιχείρηση στο μυαλό σας ή ένα άλλο έργο πάθους που σκέφτεστε να ξεκινήσετε, έχετε το κοσμικό πράσινο φως για να προχωρήσετε. Θα νιώσετε πολύ ενεργοποιημένοι και θα εργαστείτε καλά ανεξάρτητοι, κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης. Στην πραγματικότητα, ίσως χρειαστείτε περισσότερη ελευθερία για να κάνετε το δικό σας. Αν σας κυριεύσει η ανάγκη σας να αλλάξετε τη ζωή σας, θυμηθείτε ότι ο Άρης μπορεί να είναι παρορμητικός. Επιδιώξτε να μην δαγκώνετε περισσότερα από όσα μπορείτε να μασήσετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζωδια Λέων
Αδελφικά πνεύματα σας βρίσκουν! Αυτό το Σάββατο, ο Ήλιος που σας ενεργοποιεί και ο ανοιχτόμυαλος Δίας, ευθυγραμμίζονται στους περισσότερους κοινωνικούς τομείς της ζωής σας. Συναρπαστικές φιγούρες μπορεί να εισέλθουν στην τροχιά σας και αυτή η συνάντηση μυαλών θα μπορούσε να μετατραπεί γρήγορα σε συνεργασία. Αλλά δώστε στον εαυτό σας χρόνο, να εξερευνήσετε κάθε σύνδεση πριν βουτήξετε σε αυτή από την αρχή.

Την Κυριακή ο κινητήριος Άρης μεταβαίνει στον δωδέκατο Οίκο σας της ξεκούρασης και της ολοκλήρωσης, μέχρι τις 20 Ιουλίου. Ήταν πραγματικό ή απλώς μια ψευδαίσθηση; Μερικά πράγματα (και άνθρωποι) δεν είναι αυτό που φαίνονται. Το ξεκαθάρισμα του χώρου σας σάς δίνει περισσότερη ελευθερία τώρα. Μαζέψτε τα αντικείμενα που κρατούν ζωντανές κακές αναμνήσεις και βρείτε το θάρρος να κάνετε μια γενναία μετάβαση. Πριν αλλάξετε διακόσμηση, μείνετε με το μινιμαλιστικό ντεκόρ για λίγο και δώστε στην ψυχή σας χρόνο να συλλογιστεί και να προσαρμοστεί.

Μερικοί Λέοντες θα βιώσουν μια δημιουργική αναγέννηση κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου του Άρη. Μέσω της τέχνης, της μουσικής, της πεζογραφίας, είτε μέσω κάποιας άλλης μορφής έκφρασης, διοχετεύστε τα συναισθήματα που έχετε κρατήσει μέσα σας. Ενώ αυτό μπορεί να παράγει ένα αριστούργημα, αυτό δεν είναι πραγματικά το νόημα. Το μέγιστο όφελος είναι το πώς αυτή η διαδικασία ελαφραίνει το συναισθηματικό σας φορτίο.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Παρθένος
Το τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Δία του Σαββάτου, ενεργοποιεί τις πιο υπεύθυνες και παραγωγικές ζώνες του χάρτη σας. Εάν μια εργασία ή ένα μεγάλο έργο χρειάζεται μια τελευταία ώθηση, κάντε το τώρα. Έχετε τον ενθουσιασμό να το αντιμετωπίσετε. Ένα VIP πάρτι μπορεί να οδηγήσει σε κάποιες δυναμικές νέες συνδέσεις. Βάλτε λίγη επιπλέον προσοχή στο στυλ σας!

Την Κυριακή, ο κινητήριος Άρης φτάνει στον 11ο Οίκο σας της ομαδικής δραστηριότητας μέχρι τις 20 Ιουλίου, αναζωογονώντας την κοινωνική σας ζωή. Μπορεί να βρεθείτε με ένα εμπνευσμένο νέο πλήθος, και αυτό να σας ανοίξει την πόρτα σε ένα ζωντανό, διασκεδαστικό καλοκαίρι. Η συνεργασία με παρόμοια μυαλά, μπορεί επίσης να ενισχύσει τη δημιουργικότητά σας. Με τον θαρραλέο Άρη εδώ, δοκιμάστε κάτι νέο – οτιδήποτε, από την ένταξη σε μια ομάδα, μέχρι τον εθελοντισμό σε τοπικό επίπεδο και μπορεί να οδηγηθείτε στη νέα σας παρέα. Προειδοποίηση: στον Άρη αρέσει να ανακατεύει τα πράγματα, οπότε αν μια συγκεκριμένη ομάδα είναι γεμάτη ένταση, κάντε ένα βήμα πίσω. Μην μπλεχτείτε σε πισώπλατες γελοιότητες και στενόμυαλες αψιμαχίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις