ζωδια ωροσκοπιο ημερας 27/01 Τεταρτη

zwdia-shmera-erwtikes-201014

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τεταρτη 27 Ιανουαριου

Μείνετε σταθεροί στα χθεσινά θετικά, ενώ η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στην ρεαλιστική Παρθένο. Λειτουργουν υπέρ σας οι τριγωνικοι σχηματισμοι 120 μοιρών μεταξύ της Σελήνης απο το ζωδιο της παρθενου και του Άρη απο το σκοτεινο ζωδιο του Σκορπιου (11:11 πμ) και του Πλούτωνα απο τον συγκρατημενο Αιγοκερω(12:57 μμ τα ξημερωματα της επομενης). Ενθαρρύνονται οι γνήσιες και σε βάθος μελέτες , οι εξερευνησεις σε πνευματικο αλλα και συναισθηματικο επιπεδο.

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Α

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Β

zodia-taro-45

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Γ

 

Φροντίστε να έχετε αισιόδοξη σκέψη ώστε να εκμεταλλευτείτε την αποκάλυψη γεγονότων που έπονται, καθώς η Σελήνη θα ερθει σε παραλληλη θεση και θα κανει συνοδο με τον Δία (18:16 μμ και 2:12 πμ αντίστοιχα). Αυτή η διπλή δόση εύνοιας και τόνωσης της διάθεσης, μπορεί να ατονίσει λίγο όταν η Σελήνη θα ενωθεί με τον Δία (2:12 πμ), καθώς αυτή η ευθυγράμμιση αποτελεί έναρξη μιας κενής σεληνιακής πορειας 14 ωρών που θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη το απόγευμα στις 5:00 μμ.

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-zvdia-oroskopio-11

Τον ενθουσιασμό και την καλή σας διάθεση θα τα διατηρήσει μια εντονη σύνδεση 135 μοιρών μεταξύ Ήλιου απο τον αερινο Υδροχοο και και του” γηινου” Δία στην παρθενο (4:58 πμ τα ξημερωματα της Πεμπτης). Μια τέτοια επαφή ανάμεσα στα δύο ισχυρότερα ουράνια σώματα του ηλιακού μας συστήματος, μπορεί να λειτουργήσει είτε προκαλώντας αχρείαστη ταραχή είτε να τονώσει την αυτοπεποίθηση.

Καλό θα είναι να είμαστε συντηρητικοί σε συμπεριφορές και απόψεις και οριστικες αποφασεις , τουλαχιστον όσο η Σελήνη είναι σε κενο στην πορεια της.

ζωδια-ταρο-99zwdia-tarw-zodia-19