ζωδια ωροσκοπιο ημερας 29 / 01 Παρασκευη

feng-shui-toy-ploytoy

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Παρασκευη 29 Ιανουαριου

Το σύμπαν κάνει μια προσπάθεια να επανορθώσει για κάθε ενοχλητική συμπεριφορά του πρόσφατου παρελθόντος, φέρνοντας τη Σελήνη στον Ζυγό σε ένα σωματικά και συναισθηματικά τονωτικό τρίγωνο με τον Ήλιο στον Υδροχόο (10:56 πμ).

Αυτή είναι η πρώτη θετική ευθυγράμμιση της ημέρας που όμως θα την ακολουθήσουν μια σειρά κοσμικές προστριβές σε μια προσπάθεια να σας βαλτώσουν στην αστρική πορεία των κοινωνικών επιτευγμάτων.

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Α

zodia-taro-45

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Β

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Γ

Καταβάλετε κάθε προσπάθεια να παρακάμψετε τα γήινα εμπόδια που εκδηλώνονται από το τετράγωνο που δημιουργεί η Σελήνη με τον Ερμή (1:13 πμ) και τον Πλούτωνα (1:28 πμ), ενώ η Σελήνη κάνει και τη μηνιαία αντίθεσή της με τον Ουρανό στον Κριό (3:35 πμ).

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Αυτή η εκ διαμέτρου αντιθετη θεση Σελήνης – Ουρανού μπορεί να μην είναι η πιο σημαντική όψη της ημέρας, αλλά έχει τη δυνατότητα να ξεσηκώσει κρουστικά κύματα που ίσως εξασθενίσουν δεσμούς αγάπης που ήταν ασφαλείς.

Επιπρόσθετα, αυτός ο ουράνιος σχηματισμός είναι η έναρξη ενός μακρού κενού σεληνιακού κύκλου που θα διαρκέσει μέχρι αργα αύριο

ζωδια Σαββατοκυριακο 30-31/01 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 30-31/01 Β

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Α

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Β

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Γ

Επίσης, μια πιθανά μίζερη διάθεση εντείνεται αργότερα από την τρίτη συνάντηση του Ερμή με τον Πλούτωνα τις τελευταίες έξι εβδομάδες. Η πρώτη έγινε στις 19 Δεκεμβρίου 2015 και η πιο πρόσφατη πριν μία εβδομάδα στις 22 Ιανουαρίου, όταν ο Ερμής ήταν ακόμη ανάδρομος.

 

 

Η τωρινή συνάντηση (που ενεργοποιείται στις 17 μοίρες του Αιγόκερω) θα αξιοποιηθεί πιο άρτια αν υπερυψωθείτε σαν αετός σε εργασίες μελέτης και έρευνας, ειδικά αν έχουν ψυχολογικές και άλλες παρεμφερείς διαστάσεις.