ζωδια ωροσκοπιο ημερας 29/11 Κυριακη

zwdio-astrologia-aygoystoy-14

ζωδια σημερα ωροσκοπιο 29/11 

Πριν ξεφύγετε εντελώς από τα νύχια αυτού του ενοχλητικού συμπαντικού φαινομένου που επικρατεί στο ουράνιο στερέωμα τις τελευταίες αυτές επτά ημέρες του Νοέμβρη, πρέπει πρώτα να ξεφύγετε και από το σημερινό κύκλο προκλήσεων.

Και για να μπορέσετε να τα καταφέρετε , το μόνο που χρειάζεται είναι να κρατήσετε πάση θυσία την ηρεμία σας. Καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου επέρχεται σε υποστηρικτική σύνδεση 60 μοιρών με τον Δία στην Παρθένο στις 10.05 π.μ , ενδυναμώνεται η τύχη και το θάρρος.

Έπειτα η Σεληνιακή σφαίρα συνεχίζει την πορεία της και σχηματίζει μία όψη τετραγώνου, με την Αφροδίτη στο Ζυγό, στις 14.47 μ.μ και έτσι μετά ξεκινάει ένας κενός σεληνιακός κύκλος, διάρκειας 12 ωρών , ο οποίος τελειώνει στις 02.48 τα ξημερώματα τς Δευτερας.

zodia-taro-45

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο Δεκεμβριου για καθε ζωδιο :κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγοςσκορπιοςτοξοτης αιγοκερως υδροχοος  ιχθεις

zwdia-3-zodia

Αυτό όμως είναι το μικρότερο από τα προβλήματα σας, καθώς ο Ήλιος δημιουργεί όψη τετραγώνου με τον απατηλό και παραπλανητικό Ποσειδώνα, (16.51 μ.μ) και έπειτα κάνει την ετήσια σύζευξη του με τον ανελέητο, τον νομοθέτη των κανόνων και εξαιρετικά υπεύθυνο Κρόνο, στν 8 μοιρα του Τοξότη στις 02.17 τα ξημερώματα (δευτερα).

Ο συνδυασμός της ζώνης αβεβαιότητας με τις δύο αυτές δυνητικές πηγές παραγωγής ηλιακών σκιερών αποκλίσεων , σας υπενθυμίζει να αποφύγετε πάση θυσία την όποια υπογραφή συμβολαίων ή συμφωνιών.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zvdia-zwdia-tarw

 

Τραβηχτείτε λοιπόν μακριά από το ψυχικά αποδιοργανωμένο και κοινωνικά στρεσαρισμένο πλήθος και επαναξιολογήστε τους επαγγελματικούς, καλλιτεχνικούς και εκπαιδευτικούς σας στόχους.

Η είσοδος της Σελήνης, στον φλογερό Λέοντα στις 02.48 μετά τα μεσάνυχτα, είναι ένα σταθερό βήμα προς την σωστή, δημιουργική και δυναμική κατεύθυνση.

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο Δεκεμβριου για καθε ζωδιο :κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγοςσκορπιοςτοξοτης αιγοκερως υδροχοος  ιχθεις

zwdia

Ωστόσο, ο κόκκινος πλανήτης Άρης, ο οποίος τις τελευταίες 4 ημέρες δεν υπήρξε τόσο αντιπαθητικός και ζωηρός στο ουράνιο στερέωμα, προσθέτει την δική του πινελιά εμπρηστικής συμπεριφοράς στην συνολική εικόνα με τον σχηματισμό ενός τετραγώνου με την φύλακα της Γνώσης και της Σοφίας Αθηνά (08.10 αύριο το πρωί).

Οπότε καλύτερα σήμερα να χρησιμοποιήσετε την ιδιοφυΐα σας για να ασχοληθείτε με έξυπνα παιχνίδια όπως είναι το σκάκι και το τάβλι, και όχι για να βρείτε την επίλυση των οικογενειακών σας προβλημάτων, πράξη που σίγουρα θα σας αφήσει στραγγισμένους τόσο εγκεφαλικά όσο και ψυχικά.

zwdia-agnh