ζωδια ωροσκοπιο σημερα 07/02 Κυριακη

zwdia-shmera-erwtikes-201014

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Κυριακη 7 Φεβρουαριου

Όλα φαίνεται να βαίνουν ομαλά, με την Αφροδίτη και τον Άρη να συνεχίζουν τις ριψοκίνδυνες πορείες τους στο σύμπαν, επηρεάζοντας ταυτόχρονα τις γήινες ζωές στον δικό μας μικρόκοσμο.

Και οι δύο αυτοί πλανήτες από αντικρινές πλευρές της δικής μας ουράνιας σφαίρας στο ηλιακό σύστημα, συμπεριφέρονται αλήτικα (για να χρησιμοποιήσουμε μια έκφραση του συρμού!) τις τελευταίες 48 ώρες.

Η Σελήνη από την πλευρά της, έρχεται σε τετραγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στο ζωδιο του σκορπιου (11:19 πμ), μόλις λίγες ώρες πριν ο Ήλιος σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη στα σταθερά ζώδια (2:09 μμ), ενώ η Αφροδίτη διασπά την ισορροπία του αστεροειδούς Εστία μέσω ενός ακόμα τετραγώνου (10:03 μμ).
Πράγματι, υπάρχουν κάποιες λυτρωτικές ποιότητες σε αυτή τη μέρα. Η Αφροδίτη μπαίνει σε μια υποστηρικτική οψη 60 μοιρών με τον Άρη (5:02 μμ), η Σελήνη κάνει την μηνιαία της συνάντηση με την Αθηνά (5:50 μμ) και υποβοηθά την ικανότητά μας στην επίλυση προβλημάτων, ενώ ο Ήλιος κάνει μια εποικοδομητική επαφή 60 μοιρών με την επενδυτική σύμβουλο Εστία (9:23 μμ) και ταυτόχρονα καταφέρνει να συμπληρώσει έναν επιδέξιο αλλά απροβλεπτο δεσμό 30 μοιρών με την Αφροδίτη (12:01 πμ).

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα δεδομένα – και την παραμονή του Άρη και της Αφροδίτης σε συναισθηματικά εχθρικό πεδίο – ενδέχεται να καταφέρουμε να εκμεταλλευτούμε λίγη έστω από την δυναμική πρόκλησης και να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας.

Καλό θα ήταν να έχουμε στο μυαλό μας ότι η Σελήνη από τον Υδροχόο αποτελεί δύναμη ενέργειας για ομαδικά αθλήματα, ομαδικές εργασίες, κοινοτικές δραστηριότητες και παγκόσμιες κινήσεις που απευθύνονται στην ψυχή μας και τη φιλοσοφία της ζωής.
Να μην ξεχνάμε ότι οι μηνιαίες δονήσεις της «σκοτεινής πλευράς του φεγγαριού» που συνήθως θεωρούνται μετριοπαθείς και συντηρητικές ως προς τη δυναμική τους, θα δεσπόζουν σε όλο το 24ωρο αφου η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα αποκτησει την ισχύ της από αύριο στις 4:40 μμ.

zodia-zvdia-oroskopio-11