ζωδια 09-16/10 Το τελος των Συγκρουσεων

sxeseis-kerdise-pisw

ζωδια Πρώτο Τέταρτο της Σελήνης στον Αιγόκερω, Κυριακή 9 Οκτωβρίου, 2016 

Ο Ήλιος στο Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με την Σελήνη στον Αιγόκερω. Τα τέταρτα της Σελήνης αντιπροσωπεύουν οριστικές αλλαγές, σύμφωνα με άλλους οι φάσεις των τετάρτων αντιπροσωπεύουν μια “κρίση συνείδησης”.

Αυτή η φάση της Σελήνης προηγείται της Σούπερ Σελήνης στον Κριό. Κοιτάξτε πίσω στο τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στο Ζυγό την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου του 2016. Αυτή ήταν μια περίοδος ανατροπών – ο Ήλιος στον Αιγόκερω, η Σελήνη στο Ζυγό.

 

Αυτός ήταν ένας χρόνος στενοχώριας. Ο Ζυγός έφτασε λίγο πριν τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε μια τελευταία προσπάθεια να μας αποσπάσει από τις αρνητικές ενέργειες.

zodia-taro-45

Όσοι αντιστάθηκαν, όπως κι εγώ, πυρπολήθηκαν ζωντανοί. Αλλά μπορούμε να αναπνεύσουμε εύκολα, τώρα έρχεται η συμφιλίωση. Δεν υπάρχει πλέον πάλη. Έχουμε μάθει τόσα πολλά. Αντί να διαλυόμαστε στο τίποτα, εξιλεωνόμαστε. Το τέλος του τραγουδιού της λύτρωσης, που είχε αρχίσει πολύ καιρό πριν, μας συναρμολογεί στην πληρότητα.

zwdia shmera

Παρά το γεγονός ότι εμφανίζεται νωρίτερα στον ζωδιακό κύκλο, ο Ζυγός είναι ο δάσκαλος του Αιγόκερω. Κάθε θεός χρειάζεται έναν άλλο θεό ως ταίρι για να του δίνει σωστές συμβουλές. Έτσι, επιτρέψτε μου να σας (ξανά) συστήσω τον Αιγόκερω: είναι αρρενωπός, πεισματάρης, αυταρχικός, μερικές φορές εγωιστής, αλλά δεν είναι εχθρός.

Ω, πόσο έχουμε τρικλίσει, πέσει, γρατζουνιστεί και σπρωχτεί. Αναρωτιόμαστε γιατί κάνουμε τα ίδια λάθη. Αλλά δείτε την χρυσή κλωστή – πρέπει να είστε Εκεί για να μπορέσετε να φτάσετε Εδώ, οπότε να είστε Εδώ Τώρα.

Εάν αισθάνεστε δυσάρεστα θέματα να επιστρέφουν από το περασμένο φθινόπωρο και χειμώνα, απεμπλακείτε αμέσως από αυτό το δεσμευτικό και περιοριστικό μοτίβο. Το Γιν και το Γιανγκ θα έπρεπε να χορεύουν, όχι να παλεύουν.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ο Αιγόκερως είναι ένας εραστής που εθίζεται στην δουλειά. Ο Ζυγός είναι η Shakti του, λουσμένος στην βιωματική σοφία, χαμογελά επειδή ξέρει κάθε ρομαντική μάχη και θλίψη. Συνδεθείτε, γίνεται ένα, ενώστε τα χέρια σας κάτω από το δέντρο. Τα αστέρια πέφτουν σιωπηλά, οι κόκκοι της άμμου αιωρούνται στο κενό.

Η ειρήνη έρχεται. Μάθετε από τις ανδρικές μορφές της ζωή σας. Γλεντήστε στη συγχώρεση. Βυθιστείτε στην αγάπη την οποία αξίζετε τόσο πολύ. Σταθείτε στην αξία σας. Αρχαία μυαλά – αλυσίδες σπάνε χωρίς ήχο.

Διαβαστε τις αναλυτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Αυτή η φάση της Σελήνης έχει να κάνει με τη θεραπεία του θηλυκού. Η αρσενική ενέργεια συγχωνεύεται με την θηλυκή για να την αποκαταστήσει, να εισαγάγει ένα μέρος του εαυτού του που δεν είναι επιθετικό ή τραυματικό, αλλά ήπιο, που δείχνει κατανόηση. Ας δουλέψουμε μαζί. Ο φόβος υποχωρεί, η πραγματική ισότητα λάμπει. Μοιράστε την εξουσία σας ομοιόμορφα και με μεγάλη συμπόνια.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra