ζωδια 2015 – ωροσκοπιο κριος

ζωδια 2015 – ωροσκοπιο κριος

 

ζωδια 2015: Το 2015 θα φέρει πολλές αλλαγές στο ζωδιο του κριου. Ενώ πιστεύετε πως όλα πηγαίνουν όπως τα σχεδιάσατε, οι άλλοι έχουν διαφορετικές ιδέες. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για να καταλάβετε αν κάποιος προσπαθήσει να σαμποτάρει την πρόοδό σας.

 

Το ωροσκοπιο του κριου προβλέπει πως σας περιμένουν όμορφες ημέρες στον οικονομικό τομέα. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες πολύ νωρίτερα από όσο περιμένετε. Σχεδιάστε από πριν καταστάσεις για να είστε έτοιμοι.

 

Η καριέρα σας αλλάζει. Η κατεύθυνση εξαρτάται από τις ικανότητές σας. Η ερωτική σας ζωή απογειώνεται και θα γίνει καλύτερη από όσο μπορείτε να φανταστείτε, αλλά μην θεωρήσετε τίποτα δεδομένο.

zodia-taro-45

 

ζωδια 2015 Ιανουάριος

Θα νιώσετε περιπετειώδεις και θα έχετε τη θέληση να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Ίσως θελήσετε να γίνετε επαναστατικοί, αλλά δεν θα έχετε το θάρρος.

 

ζωδια 2015 Φεβρουάριος

Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας μήνας χωρίς ιδιαίτερη ενέργεια και πνευματική καθοδήγηση. Ίσως ανακαλύψετε όμως το πραγματικό κάλεσμα της φύσης.

 

ζωδια 2015 Μάρτιος

Θα επανέλθετε στην φυσική σας κατάσταση και θα ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας και η επιτυχία θα γίνει δική σας.

 

ζωδια 2015 Απρίλιος

Ο Απρίλιος θα έχει να κάνει με τα έσοδα, τα έξοδα και την αποταμίευση. Η οικονομική ασφάλεια είναι σημαντική, αλλά πρέπει να αντιμετωπιστεί ψύχραιμα και όχι παρορμητικά.

 

zwdia

 

ζωδια 2015 Μάιος

Προσπαθήστε να μην ξεκινήσετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, καθώς θα καταπιεστείτε και δεν θα ολοκληρώσετε την εργασία που θέλετε.

 

Ζωδια 2015 Ιούνιος

Είναι ένας μήνας συνειδητοποίησης, όσον αφορά αυτά που θέλετε από τη ζωή. Θα προχωρήσετε μπροστά με ευχάριστη συμπεριφορά.

 

ζωδια 2015 Ιούλιος

Θα είναι ένας μήνας που θα περάσετε στο σπίτι με την παρέα των αγαπημένο σας προσώπων και φίλων. Χαλαρώστε και εκμεταλλευτείτε το χρόνο που σας δίνεται για να αναζωογονήσετε το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σας.

 

ζωδια 2015 Αύγουστος

Θα είναι ένας μήνας χωρίς ιδιαίτερα κίνητρα. Το ωροσκοπιο σας προβλέπει πως δεν θα ξεκινήσετε κάτι καινούριο, αλλά θα ολοκληρώσετε κάτι τρέχων.

 

ζωδια 2015 Σεπτέμβριος

Θα είναι ένας μήνας προόδου και ενθουσιασμού για τον κριο. Θα ανακαλύψετε πράγματα που ήταν ακριβώς μπροστά σας αλλά για κάποιο λόγο δεν τα βλέπατε.

 

 

ζωδια 2015 Οκτώβριος

Η σκληρή δουλειά του Σεπτεμβρίου, συνεχίζεται και τον Οκτώβριο. Θα μπορέσετε όμως να διασκεδάσετε και λίγο.

 

ζωδια 2015 Νοέμβριος

Είναι καλή στιγμή να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο μα φίλους και με την οικογένειά σας. Θα σας υποστηρίξουν όταν τους χρειαστείτε, καθώς νοιάζονται για εσάς.

 

ζωδια 2015 Δεκέμβριος

Είναι καλός μήνας για τον έρωτα και το ρομάντζο. Θα ζήσετε μία ερωτική περιπέτεια, ή θα ενισχύσετε τη σχέση σας με τον συζυγο σας.

 

ζωδια 2015 διαβάστε επίσης

 

zwdia