ζωδια 24/08 Υψηλες Πιεσεις

zwdia-aytokinita

ζωδια Τελευταίο Τέταρτο της Σελήνης στους Διδύμους – 24 Αυγούστου 2016, 23:44 EST

Ο Ήλιος στην Παρθένο σχηματίζει τετράγωνο με την Σελήνη στους Διδύμους.

Στο μονοπάτι της Παρθένου: μια αέρια συνάντηση με τα φτερωτά Δίδυμα. Τόσο οι Δίδυμοι, όσο και η Παρθένος κυβερνούνται από τον πλανήτη Ερμή.

Ο σκοπός αυτού του πρώτου τετάρτου της Σελήνης είναι η εξέταση (Ερμής) της επικοινωνίας μας και των νοητικών διεργασιών (Δίδυμοι) για να βελτιωθούν η δουλειά ή η τομείς της ζωής που σχετίζονται με την υγεία (Παρθένος). Μερικά παραδείγματα: η ποιότητα των σχέσεων με τους φίλους / συναδέλφους μας, η νοοτροπία μας προς την άσκηση και τη διατροφή.

zodia-taro-45

 

Οι Δίδυμοι ζουν στην ευμετάβλητη δημιουργική ροή – το μυαλό, η φωνή και τα χέρια συνδέονται ως ένα – η παραγωγική εκδήλωση της όρασης και του ήχου του εσωτερικού πρίσματος μας. Ωστόσο, θα πετάξουν μακριά από όλους και από όλα στο πρώτο σούβλισμα αμφιβολίας.

Οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο των διδύμων και της δυαδικότητας, αυτό σημαίνει ότι μπορούν να κρατήσουν δύο φαινομενικά αντιφατικές απόψεις / πεποιθήσεις ταυτόχρονα.

zwdia-66

Αυτό λειτουργεί αρκετά καλά μέχρι που γκρεμίζεται κάτω από την βαριά πίεση της δίνης στο εσωτερικό του εγκεφάλου. Είναι το μεγαλύτερο έργο τους, όπως και η μεγαλύτερη πρόκληση για τους Δίδυμους να μείνουν και να αντιμετωπίσουν – οπότε κρατήστε τα φτερά σας πίσω, φίλοι μου.

Και η Παρθένος δεν είναι άψογη. Γυρίζει την αναταραχή της προς τα μέσα, όπως οι Δίδυμοι, αν και αυτή δεν τρέχει μακριά. Η Παρθένος εσωτερικεύει με μια εκθαμβωτική επίδειξη το ιλιγγιώδες άγχος της και την αδιάκριτη τελειομανία της. Με τον Ήλιο εδώ να βράζει στον λάκκο του στομάχου και την αγωνιστική Σελήνη ανάμεσα στα σύννεφα σαν ένα πνεύμα ανέμου, θα κλίνουμε μέσα στο χώρο πιο γρήγορα και πιο φωτεινά από ποτέ. Θα πρέπει να επιτρέψουμε στα πράγματα να λάβουν την πορεία τους.

zwdia shmera

Όλα συμβαίνουν σε υπερδιέγερση, οπότε δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα για να επισπεύσουμε την ροή. Μια εποχή για να είμαστε σε εγρήγορση, αλλά όχι εξουσιαστικοί. Όταν η αλλαγή έρχεται και δεν μπορείτε να σταματήσετε τις σκέψεις – σταματήστε, μην ταράζεστε, βγείτε από το μυαλό και μπείτε πίσω στο σώμα.

Όταν αγνοούμε τις ενέργειες των αστερισμών που κινούνται τόσο γρήγορα μέσα από τα συστήματα του σώματος μας, όπως οι Δίδυμοι και η Παρθένος, αρρωσταίνουμε. Πείτε όχι, αν θέλετε να πείτε όχι – μην ακολουθείτε το ταξίδι αν το αισθάνεστε υπερβολικό. Η υγεία σας είναι πολύ πιο σημαντική από την ευχαρίστηση των άλλων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Η Παρθένος απαιτεί ευθύνη και πειθαρχία, οι Δίδυμοι απαιτούν την απόλυτη ελευθερία να αλλάξουν το τίποτα και τα πάντα. Αυτή τη στιγμή η επιθυμία μας να περιπλανηθούμε, να περιφερθούμε, να γράψουμε, να ταξιδέψουμε, να χασομερήσουμε, να ονειροπολήσουμε – όλα αυτά μιλούν στην καρδιά μας, ενώ η έλξη προς την εργασία και τη ρουτίνα μοιάζουν με καθήκον.

Το κλειδί του τελευταίου τετάρτου στους Διδύμους: η παρουσία. Τόσο η Παρθένος, όσο και τα Δίδυμα έχουν μια συνήθεια να ξεκοκαλίζουν και να χάνονται μέσα στον λαβύρινθο του μυαλού. Αντισταθείτε στον πειρασμό να βυθιστείτε κάτω, μείνετε πίσω από τα μάτια σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra