Η τράπουλα του Ωροσκόπου προβλέπει για Χωρισμένους

Η τράπουλα του Ωροσκόπου προβλέπει για Χωρισμένους

Η μοναδική μαντική τράπουλα, που κάνει πρόβλεψη για το άμεσο μέλλον, μέσα από το στίγμα του ωροσκόπου και όχι του ιδίου του ζωδίου.

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

 

Ζώδια της Φωτιάς – ΚΡΙΟΣ, ΛΕΩΝ, ΤΟΞΟΤΗΣ
Το Χρυσό Λυχνάρι: Όλα όσα θυμάστε από την πρώην σχέση σας, ίσως και να επαναληφθούν το επόμενο χρονικό διάστημα. Έχετε ερωτικές εκκρεμότητες, που άμεσα και με έντονο τρόπο επικοινωνιακό, ακόμη και με ξαφνικές επισκέψεις, θα σας ψάξουν. Να είστε σε μια εσώτερη ετοιμότητα, γιατί αυτή τη φορά τα πράματα έχουν αλλάξει… προς το καλύτερο. Οι μέρες είναι εξαιρετικές και για τους εν σχέση… που θα δουν τους ανθρώπους τους να τους πλησιάζουν και να τους δίνουν και πάλι την προτροπή για ανανέωση.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια της Γης – ΤΑΥΡΟΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΣ, ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το Ανοιχτό Σπίτι: Είσαστε πάνω σε ένα μεγάλο και παρατεταμένο δύσκολο σκηνικό, που σας πιέζουν οικονομικά και εργασιακά θέματα. Από τα μέσα του μήνα αυτού και μετά, θα δείτε μεγάλα άνοιγμα, ευκαιρίες και προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, αλλά και να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Από αυτούς που έχουν χωρίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, χωρίσει ή τσακωθεί, οι περισσότεροι και με την δυναμική παρέμβαση των τρίτων – φίλων, θα τα ξαναβρούν.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζώδια του Αέρα – ΔΙΔΥΜΟΙ, ΖΥΓΟΣ, ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ήλιος και Άντρας: Είσαστε ανάμεσα σε πολλά και διαφορετικά αισθηματικά διλλήματα, που σας κάνουν, να αισθάνεστε αμήχανα. Σίγουρα δεν μπορείτε… για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμη να περιμένετε, να δείτε τις άλλες αντιδράσεις. Μέσα σε αυτήν την εποχή, κάντε τα ξεκαθαρίσματα σας, και θα δείτε ότι θα βγείτε κερδισμένοι. Οι σχέσεις που έχουν χαθεί, λόγω τρίτων ατόμων, δύσκολου οικογενειακού περιβάλλοντος, ίσως και χιλιομετρικών αποστάσεων, θα καταφέρουν οι σύντροφοι – σύζυγοι, να βρουν τις ισορροπίες τους.

Ζώδια του Νερού – ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΣ, ΙΧΘΕΙΣ
Γάμος – Νέος Έρωτας: Μην κάνετε υπερβολές, μην πιέζετε και μην λέτε πολλά… στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Έχει ήδη καταλάβει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, και έχει ήδη σκοπό, το άμεσο επόμενο χρονικό διάστημα να σας πλησιάσει, και να σας μιλήσει πιο βαθιά και αληθινά για τα συναισθήματα του. Οι μέρες είναι ιδανικές, για προτάσεις γάμου – συγκατοίκησης, ακόμη και για νέους έρωτες για τους μόνους.

zwdia