Προβλέψεις ARCANA με την μέθοδο του ΝΑΙ και ΟΧΙ

taro-apistia

Προβλέψεις ARCANA με την μέθοδο του ΝΑΙ και ΟΧΙ

Η κλασσική ΤΑΡΩ με τα 22 φύλλα (Μεγάλη), εκτός από τις αναλυτικές της προβλέψεις, για όλα τα θέματα, μπορεί να δώσει και άμεσες απαντήσεις, μέσα από την κατάστρωση της τράπουλας, χρησιμοποιώντας την μέθοδο του ΝΑΙ ή ΌΧΙ.

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 

Κριός:

zodia-taro-45

Αν αυτό που σας ενοχλεί μέσα στην ερωτική σας σχέση, μπορεί να διορθωθεί και να λυθεί μόνιμα, μέσα όμως από την αποκλειστική πρωτοβουλία του συντρόφου σας…η απάντηση είναι ΝΑΙ. Όλα θα κυλήσουν πολύ πιο ομαλά από εδώ και πέρα.

Ταύρος:

Είσαστε σε μια αναμονή, για να πάρετε κάποιες απαντήσεις για το πότε ο σύντροφος σας, θα απεμπλακεί μόνιμα από το άσχημο παρόν του. Αυτό είναι κάτι που θα το δείτε να συμβαίνει και ΝΑΙ, θα είναι άμεσο. Αυτό θα έχει και μόνιμο χαρακτήρα.

Δίδυμοι:

Με τα μάτια της καρδιάς, ανυπομονείτε, να έρθει αυτός ο παλιός σας έρωτας, και να σας κάνει τις προτάσεις, για μια νέα ζωή και ένα πιο υγιές ξεκίνημα. ΝΑΙ, κάντε λίγο υπομονή, και μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε τις ανακοινώσεις του.

Καρκίνος:

Είσαστε πάνω σε σοβαρές σκέψεις, για το τι θα κάνετε με τις παράλληλες καταστάσεις …που διατηρείτε και με το όποιο ρίσκο γύρω από αυτό. Στο ερώτημα σας, αν κάποιος τους, θα σας εγκαταλείψει το επόμενο διάστημα, η Αρκάνα φανερώνει το ΟΧΙ.

Λέων:

Είσαστε σε μια δύσκολη σχέση, που κατά καιρούς, έχει άπειρα σκαμπανεβάσματα και προβλήματα … που όμως για τους δικούς σας λόγους τα αντέχετε. Αν περιμένετε άμεσα κάτι να διορθωθεί και να παύσει … αυτή η ανωριμότητα από την μεριά του συντρόφου σας, η απάντηση είναι ΝΑΙ.

Παρθένος:

Πόνος υπάρχει έντονος, μέσα στην καρδιά σας για όσα συμβαίνουν και όσα δεν συμβαίνουν, μέσα στον ερωτικό σας δεσμό. Αν σε κάποιες καινούργιες πιστώσεις χρόνου είστε αρνητικοί στο να τις δώσετε, ΝΑΙ θα έρθουν οι αλλαγές που ζητάτε και άμεσα. Μην φοβάστε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός:

Η καρδιά σας και το μυαλό σας, έχουν κολλήσει σε κάποια ημιτελής αισθηματική υπόθεση, από το χαμένο σας παρελθόν. Στο ερώτημα σας, αν και η άλλη πλευρά, κατά καιρούς σκέφτεται – ελπίζει σε μια επανένωση, με αρχή δική της, σίγουρα ΝΑΙ… και θα το δείτε μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες να συμβαίνει.

Σκορπιός:

Μάλλον δύο διαφορετικές αισθηματικές καταστάσεις, σας πολιορκούν και ζητάτε, να πάρετε απαντήσεις, ασφάλεια… για να καταλήξετε σε αυτόν, που σας ταιριάζει καλύτερα. Λίγη υπομονή, ΝΑΙ, θα υπάρξουν άμεσες αποκαλύψεις, που θα κάνουν την τελική σας επιλογή … εύκολη.

Τοξότης:

Ο άνθρωπος σας, έχει φύγει από κοντά σας, λόγω τρίτων προβλημάτων, κακών συμπεριφορών … αλλά και λοιπών δικών του θεμάτων. Οι μέρες θα σας φέρουν ειδήσεις του, για επανένωση υπό όρους. ΟΧΙ, δεν είναι οριστικός χωρισμός, αλλά πρέπει να βρεθούν λύσεις.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Αιγόκερως:

Προβληματισμένοι είστε με την δύσκολη – ακατάλληλη σχέση, που έχετε αυτήν την εποχή. Δεν ξέρετε και εσείς αν τελικά αξίζει να περιμένετε ένα θαύμα .. και τα πράματα να κυλήσουν πια ομαλά. Ακούστε τι έχει να σας πει και ΝΑΙ, οι δράσεις του, οι μελλοντικές θα σας πείσουν για την αισθηματική σας επένδυση.

Υδροχόος:

Έχετε πολλές απορίες για έναν πρώην εραστή σας, μια αισθηματική ιστορία, που κατά καιρούς …συναντάτε στο διάβα σας. Θα θέλατε να ξέρετε, αν κάποια στιγμή με αυτό το άτομο, θα μπορέσετε να έχετε μια στρωμένη – ισορροπημένη σχέση. Η κοινή πορεία που ζητάτε ΝΑΙ, θα υπάρξει και σχετικά σύντομα.

Ιχθείς:

Το ένστικτο σας, λέει ότι δύο άτομα, σας θέλουν μέσα στην καθημερινότητα τους. Ίσως και το ένα από αυτά, να είναι και στο πρόσφατο παρελθόν σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά. Ο ένας από τους δύο, θα σας προσφέρει αυτά που σας λείπουν …και ένα μεγάλο λυτρωτικό ΟΧΙ, θα έρθει φυσικά από εσάς, στις λοιπές άγονες σας καταστάσεις.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65