ταρω εβδομαδιαία πρόβλεψη 5-11/06

9e9fc1c3584dc6d4e6ccd0940657d97b

ταρω εβδομαδιαία πρόβλεψη για κάθε ζώδιο 5– 11/06

 

ζωδια Κριός: Ο Πύργος
Η αλλαγή είναι στον ορίζοντα. Μια δραματική στροφή της μοίρας είναι έτοιμη να συμβεί στη ζωή σας και αυτό μπορεί να χτυπήσει σαν κεραυνός στα ξαφνικά. Αυτό μπορεί να είναι μια αλλαγή στις καταστάσεις, ή μπορεί να είναι μια αλλαγή στη στάση σας. Θα είναι ένα πλήγμα για το εγώ σας, οπότε μπορεί να χάσετε την υπόληψή σας, να αισθανθείτε αμηχανία ή να πρέπει να παραδεχτείτε ότι κάνατε λάθος με κάποιο τρόπο. Παρά το γεγονός ότι αυτή η εμπειρία μπορεί να είναι δυσάρεστη εκείνη τη στιγμή, μόλις η σκόνη κατακάτσει, θα νιώσετε ευχαριστημένοι με την αλλαγή που συνέβη και μπορεί επίσης να αισθανθείτε υπερήφανοι για τον τρόπο που την αντιμετωπίσατε. Μερικές φορές αυτή η κάρτα εμφανίζεται όταν ανακαλύπτετε την αλήθεια για κάποιον στη ζωή σας. Το άτομο αυτό μπορεί να σας απογοητεύσει πολύ ή να αποκαλύψει μια νέα, δυσάρεστη, πλευρά του χαρακτήρα του. Παρά το γεγονός ότι θα είστε δυστυχισμένοι εκείνη την περίοδο, τελικά θα συνειδητοποιήσετε ότι είχατε μια τυχερή διαφυγή.

 

ζωδια Ταύρος: Η Βασίλισσα των Ξιφών
Θα πάρετε μια απόφαση για την επίλυση μιας σύγκρουσης, αποκόβοντας το άτομο που την προκάλεσε ή με το να αποσυρθείτε συναισθηματικά. Θα ήταν καλύτερα και για τους δυο σας αν συζητούσατε το πρόβλημα. Θα αποχωριστείτε από αυτόν που αγαπάτε και θα αισθανθείτε ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή σας έχει φύγει και δεν μπορεί ποτέ να αντικατασταθεί. Περιμένετε για νέες ιδέες ή προϊόντα να αναπτυχτούν και εν τω μεταξύ κάντε κάτι ευχάριστο. Μάθετε να βρίσκετε ικανοποίηση σε ότι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας.

ζωδια Δίδυμοι: Το Τέσσερα των Ράβδων
Αυτή είναι μια υπέροχη κάρτα, γιατί προμηνύει επιτυχία, ικανοποίηση και κατορθώματα μετά από μια περίοδο σκληρής δουλειάς. Αν τα είχατε δώσει όλα για να τα καταφέρετε στην επιχείρηση σας ή την σταδιοδρομία σας, θα κερδίσετε το σεβασμό των άλλων, θα ενισχυθεί η αυτοπεποίθησή σας και μπορεί να ανταμειφθείτε με μια αύξηση στον μισθό σας ή με μια προαγωγή. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να σημαίνει ότι σύντομα θα αυξηθεί το αίσθημα της συναισθηματικής ασφάλειας που νιώθετε και θα φυτέψετε ρίζες, ίσως και κυριολεκτικά με τη δημιουργία ενός κήπου ή με μια μετακόμιση.

zodia-taro-45

zwdia-3-zodia

ζωδια Καρκίνος: Η Πρωθιέρεια
Ένα νέο προϊόν ή μια μελλοντική επιχειρηματική προσπάθεια μπορεί να τεθεί σε λειτουργία, ή θα μπορούσατε να αναζητήσετε έναν νέο επιχειρηματικό εταίρο. Θα θέσετε την αγάπη, ή αυτόν / αυτή που αγαπάτε, έξω από τις σκέψεις σας, προκειμένου να αποφύγετε συναισθηματικές εμπλοκές ή τις τύψεις της επιθυμίας. Φανταστείτε το επιθυμητό αποτέλεσμα ως τετελεσμένο γεγονός και ενεργείστε σαν να είστε ήδη αυτό που θέλετε να είστε και αυτό θα συμβεί.

ζωδια Λέων: Το Εννιά των Πεντάκτινων
Η υλική ασφάλεια και η σωματική άνεση είναι στον ορίζοντα και θα βιώσετε μια βαθιά αίσθηση ευημερίας και ικανοποίησης. Είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή κάρτα αν είστε ήδη στη διαδικασία μετακόμισης ή έχετε υποστεί εγχώριες αναταραχές, γιατί σας λέει ότι πολύ πιο ευτυχισμένοι καιροί σας περιμένουν στη γωνία. Η ικανότητά σας να βάζετε σε τάξη το χάος, θα σας κάνει να ευημερήσετε. Πολλοί εκτιμούν την καλή συμβουλή σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Παρθένος: Ο Άσος των Ξιφών
Προηγούμενα εμπόδια θα αρχίσουν να καταρρέουν και θα σας δοθεί η ευκαιρία για μια νέα αρχή: μια ένδειξη του τι πρόκειται να έρθει που θα προαναγγείλει την αρχή ενός καλύτερου και πιο φωτεινού αύριο. Θα θέλετε να φύγετε μακριά ή να ξεχάσετε μια οδυνηρή σχέση, αλλά δεν θα είστε σε θέση να το κάνετε. Μην τα παρατάτε, μια νέα αρχή είναι μπροστά σας.

ζωδια Ζυγός: Ο Βασιλιάς των Ξιφών
Θα περάσετε μέσα από τις αντιξοότητες, θα δείτε τα πράγματα με τον τρόπο που πραγματικά είναι και θα τα ρυθμίσετε σωστά στις προσωπικές σας υποθέσεις. Επίσης, κάποιος που αποφεύγατε ή είχατε παραπλανήσει πρόκειται να σας καλέσει. Το να παραμένετε σε παρελθοντικά ειδύλλια μπορεί να προκαλέσει μόνο πόνο, οπότε απελευθερώστε τα και αφήστε τα να φύγουν. Συμμαζέψτε τις απείθαρχες σκέψεις σας και μην ανταποκρίνεστε με προϋποθέσεις. Να είστε αμερόληπτοι, να μην αποφασίζετε από πριν και μην κρίνετε.

ζωδια Σκορπιός: Ο Άσος των Ξιφών
Θα πάρετε την απόφαση να ενεργήσετε, ή να προχωρήσετε σε ένα λιγότερα προβληματικό περιβάλλον ή μια κατάσταση και να αφήσετε ένα πρόβλημα στη δουλειά σας να περάσει αντί να το πιέζετε. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και να ξέρετε ότι η δουλειά σας είναι καλή και στέκεται από μόνη της. Να επιμείνετε, να είστε αποφασιστικοί και μην αφήστε τίποτα να σας αποσπάσει από αυτό που θέλετε. Θα πάρετε ένα απρόσμενο μήνυμα, μια κλήση ή μια απάντηση από κάποιον που του αρέσετε ή σας αγαπά. Αυτή η κάρτα θα μπορούσε επίσης να προμηνύει μια νέα αγάπη που έρχεται εκεί που δεν το περιμένατε.

ζωδια Τοξότης: Ο Άσος των Πεντάκτινων
Καλείστε να σηκώσετε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα από το έδαφος ή να ξεκινήσετε κάποιο πρόγραμμα ή ιδέα που σημαίνει πολλά για εσάς. Αυτό μπορεί να είναι να μετακομίσετε σε ένα νέο σπίτι ή να βελτιώσετετο τωρινό σπίτι σας, ή κάτι άλλο που θα ενισχύσει την αίσθηση της αυτοεκτίμησης σας. Τα χρήματα φαίνονται συνήθως στον ορίζοντα όταν εμφανίζεται αυτή η κάρτα και μπορεί να φτάσουν με τη μορφή ενός δώρου, απροσδόκητα, μέσω μιας νίκης ή μιας αύξησης του μισθού σας. Η παραδοσιακή έννοια αυτής της κάρτας είναι το δώρο του δαχτυλιδιού–μήπως είναι ένας γάμος στον ορίζοντα;

ζωδια Αιγόκερως: Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων
Ένας θαυμαστής θα μπορούσε να έρθει να σας επισκεφθεί και να μείνει. Πρόκειται να γνωρίσετε ή να σας ελκύσει ένα πολύ ασυνήθιστο ή εντυπωσιακό πρόσωπο, που θα δείξει εξίσου ενδιαφέρον για εσάς! Αποσαφηνίστε τους στόχους σας και όταν βρίσκεστε αντιμέτωποι με μια κατάσταση που προηγουμένως θα σας είχε γονατίσει, δείτε τη ως μια ευκαιρία να είστε η αιτία (αντί το αποτέλεσμα) και ξεπεράστε τη αλώβητοι.

ζωδια Υδροχόος: Η Βασίλισσα των Κυπέλλων
Πρόκειται να προσελκύσετε πολλή προσοχή, να γίνετε περιζήτητοι τόσο προσωπικά, όσο και επαγγελματικά και να σημαίνετε πολλά πράγματα για πολλούς ανθρώπους. Πολλές κοινωνικές ευκαιρίες θα βρεθούν στο δρόμο σας και κάποιος θα μπει στη ζωή σας, ο οποίος θα σας ενδιέφερε πολύ (ένα άτομο επαγγελματικού τύπου). Θα συναντήσετε αυτό το πρόσωπο πολύ κοντά στο σπίτι σας, αν όχι ακριβώς έξω από την πόρτα σας. Χρησιμοποιήστε τη γοητεία σας, τη πειθώ και οποιαδήποτε πηγή έχετε διαθέσιμη και στη συνέχεια αφήστε τις Κοσμικές Δυνάμεις να κατευθύνουν την πορεία σας ή να αποκαλύψουν ότι είναι κρυμμένο. Με τον καιρό, θα δείτε ότι οι προσευχές σας θα απαντηθούν.

ζωδια Ιχθύες: Η Σελήνη
Μια νέα τάση ή μια ομαδική προσπάθεια θα ξεκινήσει και τα πράγματα θα λειτουργήσουν τελικά. Ένας νέος φίλος μπορεί επίσης να βρεθεί. Πρόκειται να νιώσετε απογοητευμένοι από μια σχέση που νομίζατε ότι μπορούσε να λειτουργήσει, αλλά δεν το έκανε. Να είστε ουδέτεροι και να ακολουθήσετε το εσωτερικό σας φως.

zwdia-zodia-astrologia-65