ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 06-12/03 Β

taro-apistia

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 06-12/03 Β

ζωδια Ζυγός: Ο Ακόλουθος των Πεντάκτινων
Ήρθε η ώρα να σοβαρευτείτε σχετικά με τα χρήματα. Πρακτικές συμβουλές είναι διαθέσιμες για τη διαχείριση και την αύξηση των οικονομικών σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να διερευνήσετε τη στάση σας απέναντι στην καθαρή αξία σας και στη βελτίωσή της.

Κάντε ένα μάθημα για τις φορολογικές διαγραφές, διαβάστε σχετικά με τη βελτίωση των οικονομικών σας, εξοφλήστε αυτή την πιστωτική κάρτα που μόνο σε μπελάδες σας βάζει ούτως ή άλλως, ή εξερευνήστε νέους τρόπους για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας. Αυτή η κάρτα λέει ότι είστε αρκετά έξυπνοι για να αναλάβετε τη φροντίδα των οικονομικών σας, το μόνο που χρειάζεται είναι να μάθετε κάποια νέα κόλπα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

ζωδια Σκορπιός: Η Εγκράτεια
Αυτή είναι η ισότητα των αντιθέτων. Το Γιν και το Γιανγκ στριφογυρίζουν και μπερδεύονται, σε κάτι νέο και ολόκληρο… ή σε κάτι εξ ολοκλήρου νέο. Αυτή την εβδομάδα θα σας δοθεί η ευκαιρία να ενορχηστρώσετε κάποια θεϊκή τέχνη, φέρνοντας μαζί δύο διαφορετικά αντικείμενα (ή φιλοσοφίες ή μορφές τέχνης ή άτομα κλπ) και κάνοντας μαγικά.

Όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται, αυτό το έργο είναι γραφτό να γίνει, οπότε τολμήστε και ακολουθήστε τη μούσα σας. Δημιουργήστε κάτι με ένα μέσο που δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ πριν ή κάντε κάτι που αγαπάτε με έναν τολμηρό, νέο τρόπο. Καλείστε να ανακυκλώσετε, να συγχωνεύσετε, να ανακατέψετε και να ξανά ανακατέψετε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης: Το Έξι των Ράβδων
Αυτή είναι μία από τις αγαπημένες μου κάρτες. Αυτό είναι το περπάτημα στο κόκκινο χαλί – μεταφορικά τουλάχιστον. Είναι μια πορεία νίκης. Εμφανίζεται συνήθως όταν τα ταλέντα σας αναγνωρίζονται με κάποιο τρόπο –κλείνοντας μια συναυλία, κερδίζοντας ένα βραβείο, λαμβάνοντας έναν καλό βαθμό σε μια εργασία ή κάτι ανάλογο.

Συχνά υπάρχει μια δημιουργική πλευρά σε αυτό, όπως το να κερδίσετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο κοινοτικό θέατρο. Θα νιώσετε σαν να γίνεται παρέλαση για την επιστροφή σας – και είστε εσείς η βασίλισσα ή ο βασιλιάς. Θα είστε στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα, οπότε να είστε ευγενικοί με τους μικρούς ανθρώπους (δηλαδή τους οπαδούς σας).

ζωδια Αιγόκερως: Η Βασιλιάς των Ξιφών Αντίστροφα
Αυτός ο Βασιλιάς αντιπροσωπεύει συνήθως τη μαεστρία στην επικοινωνία – μόνο που αυτή την εβδομάδα εμφανίζεται αντεστραμμένος για εσάς. Αυτό υποδηλώνει ότι έχετε χάσει κάποιο γεγονός ή ότι μπορεί να έχετε βγάλει βιαστικά συμπεράσματα. Ειδικά όταν έχετε να κάνετε με εργαζόμενους, εργολάβους, συναδέλφους και/ή παιδιά, προσέχετε να μην φαίνεστε αδιάφοροι.

Πριν θυμώσετε ή πάρετε μια βιαστική απόφαση, βεβαιωθείτε ότι έχετε όλες τις πληροφορίες. Διευκρινίστε. Ακούστε. Ασκείστε κριτική. Ξεκαθαρίστε. Κάντε ερωτήσεις. Ξαναμιλήστε. Βεβαιωθείτε διπλά ότι έχετε καταλάβει σωστά όλα τα γεγονότα. Έπειτα ελέγξτε τα και πάλι. Δεν έχει μόνο να κάνει με το να πείτε την αλήθεια σας, έχει επίσης να κάνει με το να ακούσετε την άποψη του απέναντί σας.

zwdia shmera

ζωδια Υδροχόος: Ο Μάγος
Αυτή είναι η κάρτα κάποιου που φαίνεται να βρίσκει τα πλεονεκτήματα από το πουθενά. Εσείς και εγώ ξέρουμε καλύτερα, έτσι δεν είναι; Χρειάζεται άσκηση και ικανότητα, και το πιο σημαντικό: την πίστη στην ικανότητά σας να το καταφέρετε. Αλλά το κοινό δεν γνωρίζει τις προσπάθειές σας πίσω στα παρασκήνια, οι οπαδοί σας νομίζουν ότι έχετε μαγικές δυνάμεις, γιατί κάνετε τα μαγικά σας να φαίνονται τόσο εύκολα.

zwdia-765

Αυτή την εβδομάδα οι πράξεις σας θα εντυπωσιάσουν και η φήμη σας θα εξαπλωθεί, φέρνοντας ένα νέο επίπεδο επιτυχίας και ακόμα καλύτερες ευκαιρίες. Το ακροατήριό σας θα εντυπωσιαστεί, αλλά μόνο εμείς θα ξέρουμε το μυστικό: άσκηση… και καλλιτεχνία!

ζωδια Ιχθύες: Το Δέκα των Ξιφών Αντίστροφα
Κάτι που θα έπρεπε να έχει τελειώσει εδώ και πολύ καιρό, βαραίνει ακόμα το μυαλό σας. Βάζετε ενέργεια σε μια κατάσταση ή μια σχέση που δεν σας δίνει πλέον χαρά. Το να προσπαθείτε να τη συνεχίσετε με τον τρόπο που το κάνετε, είναι σπατάλη της ενέργειας και των πόρων σας, αγαπητοί μου. Αν θέλετε πραγματικά να την αναζωογονήσετε, θα πρέπει να αλλάξετε την προσέγγισή σας – εσωτερικά και εξωτερικά.

Αλλάξτε τον τρόπο που μιλάτε γι’ αυτή – με τους άλλους και με τον εαυτό σας. Χρησιμοποιήστε πιο γλυκές λέξεις, δοκιμάστε μια διαφορετική παρομοίωση, δοκιμάστε θετικά λόγια. Ακούτε πιο ενεργά. Αν θέλετε μια λύση, αφήστε όλα αυτά που πιστεύατε ότι ήταν και επιτρέψτε ένα νέο τρόπο σκέψης για το τι θα μπορούσε να είναι. Υπάρχει μια κατάσταση ή μια σχέση που μπορείτε να σώσετε, αν είστε ανοικτοί στη συνειδητή διαπραγμάτευση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-fotia