ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 08-14/05 B

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 08-14/05 B

ταρω Ζυγός: Το Εννέα των Ράβδων
Αυτό το Εννέα προστατεύει τις προσπάθειές σας. Έχετε πολλά που θέλετε να καταφέρετε, πολλά να κάνετε, πολλά σίδερα μέσα στη φωτιά. Με όλα αυτά που έχετε να κάνετε, αυτή η κάρτα σας υπενθυμίζει να φροντίζετε τον εαυτό σας. Ακολουθήστε την ώθησή σας, αλλά βεβαιωθείτε πως εμπλέκεστε σε δραστηριότητες που σας παθιάζουν πραγματικά. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλιστεί η επιτυχία.

Δεσμευτείτε σε αυτό που σας εμπνέει πραγματικά και τιμήστε το ένστικτό σας όταν σας προτρέπει να αφήσετε αυτό που δεν σας εμπνέει. Δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα – ή δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα τόσο καλά. Για τα καλύτερα αποτελέσματα, επιλέξτε τις μάχες σας.

 

ταρω Σκορπιός: Οι Εραστές
Η κάρτα των Εραστών μπορεί να μοιάζει σεξουαλική, αλλά στην πραγματικότητα έχει να κάνει με αυτά που συμβαίνουν στο μυαλό – τις αποφάσεις μέσα στις σχέσεις. Διαφορετικοί άνθρωποι βγάζουν διαφορετικές πτυχές και ποιότητες από μέσα μας, οπότε γιατί να μην επιλέξουμε τη σχέση που περιθάλπει τις ανώτερες, πιο ευτυχείς δυνατότητες σε εμάς; Και το αντίθετο – οι σύντροφοί μας είναι σε αυτή τη σχέση για να νιώσουν καλά για τον εαυτό τους, επίσης. Υπάρχει μια ισορροπία που πρέπει να βρεθεί, όταν διαπραγματεύεστε τις ανάγκες τις δικές σας και του / της συντρόφου σας.

zodia-taro-45

Αυτή η κάρτα απευθύνεται σε αυτά που επιλέγουμε να κρατήσουμε και σε αυτά που επιλέγουμε να αφήσουμε, για το καλό της σχέσης μας. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να διαπραγματευτείτε (ή να ξανά διαπραγματευτείτε) ένα πολύ σημαντικό, προσωπικό συμβόλαιο. Να είστε έξυπνοι, ανοικτοί, πείτε ευγενικά την αλήθεια σας και περιμένετε να καταλήξετε σε μια συμφωνία που είναι κερδοφόρα και για τους δύο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ταρω Τοξότης: Ο Ιππότης των Κυπέλλων
Κυνηγάτε κάτι που κάνει την καρδιά σας να φωτίζει και το παίρνετε… υπάρχει κάτι καλύτερο; Αυτή η κάρτα δείχνει ότι αυτή η εβδομάδα σας βρίσκει να μπαίνετε σε μια ευτυχισμένη μάχη και να φεύγετε με τα λάφυρα του πολέμου. Αυτός ο Ιππότης, σας λέει ότι ήρθε η ώρα να αναλάβετε την ευθύνη του συναισθηματικού σας πεπρωμένου.

Είστε άξιοι και ικανοί να εκφράσετε αυτό το βάθος. Είτε έχει να κάνει με το να εκφράσετε την αγάπη σας στο ταίρι σας, να ζητήσετε περισσότερο ρομαντισμό ή να μοιραστείτε τις στιγμές σας πλήρως με τους φίλους και την οικογένειά σας, ήρθε η ώρα να μπείτε βαθύτερα. Όπως λένε και οι Μπιτλς «η αγάπη που παίρνεις, είναι ίση με αυτή που φτιάχνεις».

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Αιγόκερως: Το Πέντε των Ξιφών
Δεύτερη ευκαιρία! Εάν την πρώτη φορά δεν τα καταφέρατε, προσπαθήστε, προσπαθήστε ξανά. Αυτή η κάρτα εμφανίζεται όταν πρέπει να επιστρέψετε πίσω στο σχεδιαστήριο. Μην το πάρετε ως μια συνολική αποτυχία – σημαίνει ότι έχετε κάποιες εκκρεμότητες. Ώρα να διατυπώσετε ένα σχέδιο. Η πρώτη δοκιμή σας δεν έφερε τα αποτελέσματα που ελπίζατε, γι’ αυτό διορθώστε το αυτό με στρατηγική.

Είναι απολύτως πιθανό η αποτυχημένη προσπάθειά σας να οφείλετε σε κακή αναγνώριση – ελλιπείς ή παρερμηνευμένες πληροφορίες. Μπορεί να έχετε μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά κάντε τη να αξίζει τον κόπο σας. Δεν υπάρχει πλέον απόφαση της στιγμής, βάλτε μέθοδο στην τρέλα σας. Ετοιμαστείτε να χτυπήσετε το στόχο σας κάνοντας καλύτερη έρευνα και χαρτογραφώντας την επίθεσή σας εκ των προτέρων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zodia-zvdia-oroskopio-11

ταρω Υδροχόος: Το Επτά των Ξιφών
Αυτή είναι η στιγμή που υπερασπίζεστε αυτά που πιστεύετε ότι είναι αληθινά, ακόμα και όταν η κοινή γνώμη μπορεί να είναι αντίθετη. Κρατήστε σταθερή στάση, προχωρήστε όπως έχετε σχεδιάσει και θα βγείτε νικητές. Ίσως χρειαστεί να το κάνετε μόνοι σας για λίγο – καλύτερα να κρατήσετε τα πράγματα στο σκοτάδι, μέχρι να πάρουν τα πάνω τους.

Αυτή η κάρτα δείχνει ότι μπορεί να έχετε (ή να κερδίσετε) ένα πλεονέκτημα που μπορεί να κάνει τους άλλους να ζηλέψουν, γι’ αυτό είναι καλύτερο να μην καυχιέστε. Εμπιστευτείτε αυτά που ξέρετε ότι είναι καλά και αληθινά για εσάς και αφήστε τους υπόλοιπους να κάνουν ό,τι θέλουν. Μερικές φορές πρέπει να υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας ότι δεν πειράζει να είμαστε περίεργοι. Αυτή η κάρτα είναι η άδειά σας.

zodia-zvdia-75

ταρω Ιχθύες: Το Τρία των Πεντάκτινων
Αυτή η κάρτα έχει να κάνει με την αναγνώριση στην καριέρα σας. Έχετε κάνει άλματα όσο αφορά την καριέρα σας και δέχεστε την επιβεβαίωση, καθώς επεκτείνετε τις δεξιότητές σας. Θα διαπιστώσετε ότι σας κάνει να νιώθετε αρκετή ικανοποίηση το να μετατρέπεστε στο άτομο που στρέφονται όλοι, που μπορεί να κάνει τα πάντα… και από στόμα σε στόμα τα νέα εξαπλώνονται.

Έχετε ταλέντο στην πορεία της σταδιοδρομίας που διαλέξατε, και αρχίζετε να παίρνετε δίκαιη αναγνώριση για τη χρήση αυτού του ταλέντου. Αυτό είναι καλό σημάδι για την απόκτηση πελατών και την αύξηση της δυνατότητάς σας να κερδίσετε περισσότερα. Ή μπορεί να λάβετε ένα βραβείο καλής δουλειάς ή να πάρετε μια πολλή καλή αξιολόγηση επιδόσεων. Αν είστε ανεξάρτητοι επαγγελματίες, θα έχετε την ευκαιρία να πείτε «ναι» σε νέα έργα αυτή την εβδομάδα και αυτά θα οδηγήσουν σύντομα σε ακόμα περισσότερα. Συγχαρητήρια!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-zvdia-taro-00