ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 12-18/06 B

tarw-krisi

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 12-18/06 B

ταρω Ζυγός: Το Τρία των Ξιφών
Αυτή η κάρτα ίσως δεν σας φαίνετε αίσια, όμως σημαίνει πως τα πιο δύσκολα έχουν περάσει πια και στο τέλος θα φανεί ότι ήταν απαραίτητο. Αυτή τη στιγμή έχετε πράγματα να επεξεργαστείτε. Είναι ένας κύκλος, κατά τον οποίο πρέπει συνειδητά να κλείσετε το κενό μεταξύ αυτού που θέλει η καρδιά σας και αυτού που χρειάζεται το μυαλό σας. Να αποδεχθείτε μια απώλεια, να κάνετε την επιλογή να προχωρήσετε μπροστά.

Αυτή η δουλειά είναι δύσκολη και απαιτεί να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να διασφαλίσετε την εξέλιξη και την ωρίμανση που θα έρθει από αυτή την εμπειρία. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, καθώς λύνετε αυτά τα θέματα.

 

ταρω Σκορπιός: Η Βασίλισσα των Ράβδων
Αυτή η βασίλισσα είναι γεμάτη τσαγανό, είναι έξυπνη και γεμάτη ζωντάνια, δημιουργική και συγκροτημένη. Αυτή την εβδομάδα αυτή η κυρία είστε εσείς! Είτε είστε άνδρας είτε γυναίκα, αφήστε αυτή την ντίβα να γίνει ο οδηγός σας. Πάρτε την ιδιοκτησία των δώρων και της χαράς σας, διατυμπανίστε τα ταλέντα σας, βρείτε ένα ακροατήριο για το ατομικό σας σόου.

zodia-taro-45

Πιστέψτε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε μια ξεχωριστή εμφάνιση, οι παπαράτσι περιμένουν να θαμπωθούν από εσάς. Να κάνετε τους άλλους να ζητωκραυγάζουν, είναι αυτό που γεννηθήκατε για να κάνετε. Παρακαλώ θυμηθείτε: δεν χρειάζεται να ζείτε πραγματικά στο Χόλιγουντ για να είστε υπέροχοι. Εμπνευστείτε και μοιραστείτε τον εαυτό σας, ανεξάρτητα από τον ταχυδρομικό κώδικα ή το επάγγελμά σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Τοξότης: Ο Βασιλιάς των Κυπέλων
Αυτός ο βασιλιάς είναι ο άρχοντας της συναισθηματικής σφαίρας. Αυτή η κάρτα δείχνει μια ικανότητα να βλέπετε τις συναισθηματικές λακκούβες που πέφτουν μέσα οι άλλοι, και την ικανότητα (και την τάση) να τους βοηθάτε να σηκώνονται και πάλι.

Κάποιοι άνθρωποι δυσκολεύονται να εκφράσουν ή ακόμα και να αναγνωρίσουν τις συναισθηματικές τους ανάγκες, δεν μπορούν όλοι να νιώσουν αυτά που νιώθουν οι γύρω τους όπως εσείς. Ενώ υπάρχουν στιγμές που βιώνετε αυτό το χαρακτηριστικό σας ως αδυναμία, αυτή την εβδομάδα είναι η υπερδύναμή σας. Η δύναμη σας βρίσκεται στην ικανότητά σας να βλέπετε τον κόσμο μέσα από τα μάτια κάποιου άλλου και να νιώθετε τον κόσμο με την καρδιά κάποιου άλλου. Μοιραστείτε το δώρο σας.

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

ταρω Αιγόκερως: Ο Άσος των Ξιφών
Αυτή την εβδομάδα θα βρείτε νέους τρόπους να επικοινωνείτε και να συνδεθείτε. Μερικές φορές δεν σας ακούν πραγματικά – ξέρετε τι εννοώ. Διότι δεν έχει σημασία μόνο αυτό που λέτε, αλλά και ο τρόπος που το λέτε. Ένα μεγάλο μέρος της αποτελεσματικής επικοινωνίας, είναι να γνωρίζετε το κοινό σας και να προσαρμόζετε το μήνυμά σας έτσι ώστε να μπορεί να μεταδοθεί. Φυσικά, αυτό απαιτεί το να ακούτε επίσης.

Μπορεί να έχετε την πνευματική εκτίμηση αυτής της έννοιας, αλλά αυτή η κάρτα λέει ότι ήρθε η ώρα να το κάνετε πράξη. Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε περισσότερους επιτυχείς τρόπους για να μοιράζεστε, οπότε αυτές οι πόρτες θα ανοίξουν πραγματικά για εσάς και η πρόοδός σας θα προέρθει από αυτές τις νέες πρακτικές.

zwdia-768

ταρω Υδροχόος: Το Άρμα
Υπάρχουν κάποιες κάρτες ταρώ που προτείνουν ακινησία και περισυλλογή. Υπάρχουν κάποιες άλλες κάρτες που προτείνουν σχεδίαση και προγραμματισμό, έρευνα αγοράς. Υπάρχουν κάποιες κάρτες που λένε «Περιμένετε» ή ακόμη και «Γυρίστε πίσω τώρα!». Το Άρμα, από την άλλη, λέει: «Ελάτε, ελάτε, πάμε»! Αυτή η κάρτα σας καλεί να αναλάβετε δράση, να βγάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω, να κάνετε αυτά που λέτε. Κυνηγήστε αυτά που θέλετε, κάντε τα να συμβούν.

Αυτή είναι μια κίνηση προς τα εμπρός. Θα μπορούσε να είναι ένα μακρύ ταξίδι, ίσως να μην είστε απολύτως σίγουροι για την καλύτερη διαδρομή ή ακόμα και για το πού βρίσκεται η γραμμή του τερματισμού. Δεν πειράζει. Αυτή η κάρτα λέει ότι είναι ώρα να κινηθείτε – δέστε τη ζώνη ασφαλείας σας και περάστε στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

ταρω Ιχθύες: Ο Ακόλουθος των Κυπέλλων
Όταν οι Ακόλουθοι εμφανίζονται, μας λένε ότι ένας νέος κύκλος μάθησης έρχεται. Οι Ακόλουθοι φέρουν νέες πληροφορίες, που πρέπει να απορροφηθούν και να αφομοιωθούν. Αυτή την εβδομάδα θα μάθετε για τη δημιουργία σύνδεσης με τους άλλους. Συχνά αυτή η κάρτα εμφανίζεται όταν έχετε ζητήσει εσείς από κάποιον να βγείτε για πρώτη φορά (είτε σας το έχουν ζητήσει), όταν έρχεται η ώρα να πάτε μια σχέση στο επόμενο επίπεδο, όταν παίρνετε προαγωγή και μεταφέρεστε σε εκείνο το πραγματικά διασκεδαστικό τμήμα.

Νιώθετε αυτές τις μαγικές πεταλούδες και δεν μπορείτε παρά να προσπαθήσετε να κάνετε κάτι, για να προχωρήσετε μπροστά με κάποιον ή κάτι ξεχωριστό. Αυτή την εβδομάδα επικεντρωθείτε στην ενίσχυση των δεσμών σας με τους άλλους (ρομαντικούς, επαγγελματικούς ή οικογενειακούς) μοιραζόμενοι τον εαυτό σας.

zodia-zvdia-75