ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 28/08 – 03/09 A

taro-apistia

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 28/08 – 03/09 A

ταρω Κριός: Το Αστέρι Αντίστροφα
Ώρα να καλέσετε την πίστη σας σε αυτά που δεν ελέγχετε. Ξέρουμε ότι προτιμάτε να έχετε τον έλεγχο, αγαπητοί Κριοί,αλλά αυτή είναι μία από εκείνες τις εβδομάδες που κάποια μεγάλα πράγματα δεν είναι του χεριού σας. Το Αστέρι αντίστροφα σας ζητά να καλέσετε τη φυσική σας πίστη στις λειτουργίες του σύμπαντος. Γιατί αν δεν πιστέψετε πραγματικά ότι έρχεται, ίσως να μην το αναγνωρίσετε όταν εμφανιστεί.

Η δουλειά σας αυτή την εβδομάδα είναι να μην μικροδιαχειρίζεστε το πώς έρχονται τα καλά πράγματα. Είναι η δουλειά σας αυτή την εβδομάδα να πιστέψετε στις ευλογίες. Ορισμένα από τα όνειρά σας περιμένουν να είστε αρκετά ευγενικοί, για να τα προσκαλέσετε να γίνουν πραγματικότητα.

 

ταρω Ταύρος: Ο Άσος των Κυπέλλων
Ο Άσος των Κυπέλλων προοιωνίζει έναν νέο συναισθηματικό κύκλο, μια εποχή που μπορείτε πραγματικά να αποκτήσετε κέρδη που έχουν σχέση με τη συναισθηματική ικανοποίησή σας. Αυτή η κάρτα είναι το ζευγάρωμα και η σύνδεση – η επικοινωνία με τους άλλους είναι προκαθορισμένη. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα όσο αφορά τη σύνδεσή σας με τους άλλους.

zodia-taro-45

Μπορεί να σημαίνει ότι θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους που εύκολα θα καλωσορίσετε στη ζωή σας, μπορεί να είναι μια νέα αρχή ή νέα ξεκινήματα σε σχέσεις που ήταν προβληματικές στο παρελθόν, ίσως ακόμη και τα δύο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι η ώρα για εσάς να εκφραστείτε ελεύθερα. Προχωρήστε και δείξτε στους ανθρώπους που αγαπάτε πόσο πολύ τους νοιάζεστε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Δίδυμοι: Το Πέντε των Πεντάκτινων
Αυτή η κάρτα υποδηλώνει ένα κύκλο χαμηλής ενέργειας ή/και περιορισμένους πόρους. Συχνά, είναι απλά ένα κοινό κρυολόγημα που σας βασανίζει. Μερικές φορές είναι άμεσα συνδεδεμένη με τα οικονομικά και ίσως οφείλετε στα εφοριακά ή στο ότι ξοδέψατε υπερβολικά πολλά χρήματα στα μαγαζιά και χρεωθήκατε περισσότερο από όσο υπολογίζατε αυτή την εβδομάδα. Κάτι ή μια σειρά από πράγματα, έχουν επηρεάσει το αίσθημα σταθερότητάς σας.

Μην ανησυχείτε, είναι απλά μια φάση. Και υπάρχει διαθέσιμη βοήθεια αν τη χρειάζεστε. Είτε είναι μια εκκλησία, ένας θεραπευτής, ένας μέντορας, ένας φίλος, ένας γονέας ή τα φάρμακα που σας επιτρέπουν να κοιμηθείτε… η ανακούφιση είναι σε κοντινή απόσταση. Δεν χρειάζεται να υποφέρετε σιωπηλά. Φροντίστε τον εαυτό σας και μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Καρκίνος: Το Επτά των Ξιφών
Αυτή είναι η στιγμή που υπερασπίζεστε αυτά που πιστεύετε ότι είναι αληθινά, ακόμα και όταν η κοινή γνώμη μπορεί να είναι αντίθετη. Κρατήστε σταθερή στάση, προχωρήστε όπως έχετε σχεδιάσει και θα βγείτε νικητές. Ίσως χρειαστεί να το κάνετε μόνοι σας για λίγο – καλύτερα να κρατήσετε τα πράγματα στο σκοτάδι, μέχρι να πάρουν τα πάνω τους.

Αυτή η κάρτα δείχνει ότι μπορεί να έχετε (ή να κερδίσετε) ένα πλεονέκτημα, που μπορεί να κάνει τους άλλους να ζηλέψουν, γι’ αυτό είναι καλύτερο να μην καυχιέστε. Εμπιστευτείτε αυτά που ξέρετε ότι είναι καλά και αληθινά για σας και αφήστε τους υπόλοιπους να κάνουν ό,τι θέλουν. Μερικές φορές πρέπει να υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας ότι δεν πειράζει να είμαστε περίεργοι. Αυτή η κάρτα είναι η άδειά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ταρω Λέων: Το Άρμα
Έτοιμοι; Υπάρχουν κάποιες κάρτες ταρώ που προτείνουν ακινησία και περισυλλογή. Υπάρχουν κάποιες άλλες κάρτες που προτείνουν σχεδίαση και προγραμματισμό, έρευνα αγοράς. Το Άρμα από την άλλη, λέει: Ελάτε, ελάτε, πάμε! Και είστε πολύ έτοιμοι, έτσι δεν είναι; Αυτή η κάρτα σας καλεί να αναλάβετε δράση, να βγάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω, να κάνετε αυτά που λέτε.

Κυνηγήστε αυτά που θέλετε, κάντε τα να συμβούν. Αυτή είναι μια κίνηση προς τα εμπρός – επιτέλους! Θα μπορούσε να είναι ένα μακρύ ταξίδι, ίσως να μην είστε απολύτως σίγουροι για την καλύτερη διαδρομή ή ακόμα και για το πού βρίσκεται η γραμμή του τερματισμού. Δεν πειράζει. Αυτή η κάρτα λέει ότι είναι ώρα να κινηθείτε – δέστε τη ζώνη ασφαλείας σας και περάστε στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

ταρω Παρθένος: Ο Θάνατος
Όχι, όχι κυριολεκτικά. Έχει να κάνει με τις μεταβάσεις, την ενέργεια που μετατοπίζεται σε νέους τομείς. Η αλλαγή συμβαίνει. Υπάρχει κάτι στη ζωή σας αυτή τη στιγμή – μια δουλειά, μια ιδιότητα, μια σχέση, ένα απόθεμα, μια φιλοσοφία – που πρέπει να αλλάξει για το καλό σας. Όλα θα πάνε καλά. Έχει να κάνει τόσο με τα νέα ξεκινήματα, όσο έχει να κάνει και με τα τέλη (περίεργο, αλλά έτσι λειτουργεί αυτό).

Η αλλαγή έρχεται – εξελίσσεστε, μεταμορφώνεστε σαν πεταλούδα. Σκεφτείτε να κάνετε ένα μικρό τελετουργικό για να τιμήσετε αυτή την ιεροτελεστία της μετάβασης – όπως κάνουμε για τις αποφοιτήσεις, τους γάμους, τις κηδείες, αλλά κάτι πιο μικρό και πιο προσωπικό. Αυτό θα βοηθήσει τη μετάβασή σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia