ταρω ερωτικες προβλέψεις 05/02 Κυριακή

tarw-kosmos

ταρω ερωτικες προβλέψεις 05/02 Κυριακή

ταρω κριός: Ο Άσος των Πεντάκτινων
Από σήμερα θα ανοίξει ένας νέος κύκλος για τη ζωή σας, ένας κύκλος που θα είναι αισθητά πιο υποστηρικτικός όσο αφορά την υλική ευημερία σε όλες τις μορφές της. Είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε την κίνησή σας αν θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα εργασία, μια αλλάξετε σπίτι, να κάνετε οποιαδήποτε πρόοδο. Αξιοποιήστε τη γενναιοδωρία του σύμπαντος!

ταρω ταύρος: Ο Άσος των Ξιφών
Ένα αναπάντεχο μήνυμα θα είναι η αφορμή σήμερα να βγείτε από το μπέρδεμά σας. Όσα θα μάθετε τώρα, θα σας επιτρέψουν να βελτιώσετε πολλά πράγματα σε όλους τους τομείς – αλλά κυρίως στον εαυτό σας. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί το ανέλπιστο μπορεί να προκύψει από ένα άτομο που δεν αναμένατε να είναι τόσο σοφό!

 

ταρω δίδυμοι: το 10 των Κυπέλλων
Το πιο πιθανό είναι να μην αντέχει κανείς να απορροφήσει υπερβολική ποσότητα, ακόμη και από το θετικό πράγμα. Το μάθημα για εσάς σήμερα όμως, είναι να μάθετε να κάνετε αυτό ακριβώς! Ετοιμαστείτε να βιώσετε προσωπική ευτυχία, άρτιες προσωπικές σχέσεις, οικογενειακή αρμονία και πολλά ακόμη. Να θυμάστε παράλληλα να είστε ευγνώμονες και να μοιράζεστε τη χαρά σας.

zodia-taro-45

ταρω καρκίνος: Το 2 των Πεντάκτινων
Αν σας αγχώνει η προοπτική μιας μέρας με πολλές υποχρεώσεις, αυτή η κάρτα έρχεται να σας καθησυχάσει ότι θα αντεπεξέλθετε σε όλα. Είστε τώρα σε θέση να χειριστείτε τα πάντα, ακόμη και τις ιδέες σας και τις ευκαιρίες που θα σας προκύψουν. Φροντίστε μόνο να ισορροπείτε την εξωγενή πίεση με τις προσωπικές σας ανάγκες.

 

 

ταρω λέων: Ο Ερημίτης
Ξέρετε προς τα πού κατευθύνεστε; Σήμερα καλείστε να κάνετε ένα διάλειμμα από τον σαματά, προκειμένου να αναλογιστείτε την πορεία που θέλετε να πάρει η ζωή σας. Βρεθείτε μόνοι κάπου ήσυχα, για να σκεφτείτε ουσιαστικά. Είναι μια περίοδος που χρειάζεται να εστιάσετε στη σχέση με τον εαυτό σας και όχι με τους άλλους. Δείξτε εμπιστοσύνη!

ταρω παρθένος: Η Αυτοκράτειρα
Αυτή η κάρτα έρχεται σήμερα να σας επισημάνει ότι υπάρχει κάτι μέσα σας που το κυοφορείτε πολύ καιρό τώρα. Μπορεί να είναι έτσι ρεαλιστικά, μπορεί να είναι και μεταφορικό. Όπως και να ‘χει, είναι πλέον απόλυτα έτοιμο να δει το φως του ήλιου. Ετοιμαστείτε, προχωρήστε, ανθίστε!

ταρω ζυγός: Ο Θάνατος
Ίσως συντηρείτε στη ζωή σας κάτι που έχει περατώσει τον κύκλο της ωφελιμότητάς του. Σήμερα πρέπει πλέον να αποχωριστείτε το παλιό και να υποδεχθείτε το καινούργιο. Όσο κι αν σας λυπήσουν κάποιες αλλαγές, ξέρετε ότι είναι απαραίτητο το γίνουν. Η πρόκληση είναι να ανοίξετε την πόρτα σας στο καινούργιο χωρίς φόβο.

 

 

ταρω σκορπιός: Το 9 των Κυπέλλων
Τι είναι αυτό που λαχταράτε πιο πολύ; Αγάπη; Οικονομική ευημερία; Συναισθηματική πληρότητα; Ό,τι κι αν είναι αυτό που ποθείτε, σήμερα θα έρθει στον δρόμο σας με τον πιο αρμονικό τρόπο. Εσείς αρκεί να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να βυθιστεί στην απόλυτη ικανοποίηση, να ευχαριστήσει το σύμπαν και να μοιραστεί την καλή τύχη!

ταρω τοξότης: Ο Αυτοκράτορας
Αναρωτιέστε αν είστε έτοιμοι ή αν έχετε τα φόντα να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο στη ζωή σας; Ο Αυτοκράτορας έρχεται σήμερα να σας παροτρύνει να αξιοποιήσετε τη δύναμή σας για να προωθήσετε τους στόχους σας. Αν αυτή η σκέψη σας φοβίζει, αναζητήστε ένα έμπειρο άτομο που θα σταθεί στο πλάι σας. Είτε είστε έτοιμοι είτε όχι, σήμερα είναι η ιδανική μέρα να επικρατήσετε!

ταρω αιγόκερως: Το 10 των Ράβδων
Το μήνυμα της σημερινής μέρας είναι «τόσο κοντά, κι όμως τόσο μακριά»… Το ευχάριστο νέο είναι ότι κάτι για το οποίο έχετε δουλέψει σκληρά, είναι πλέον έτοιμο να βγει στην επιφάνεια. Το αρνητικό σημείο σε αυτό, είναι ότι η δουλειά που υπολείπεται σας φαίνεται τεράστια. Είστε τόσο κουρασμένοι, που σας είναι εύκολο να τα παρατήσετε. Μην το κάνετε τώρα! Η απόσταση από τον τερματισμό είναι μικρή και μπορείτε να την διανύσετε.

 

ταρω υδροχόος: Το 7 των Ξιφών
Αν έχετε ένα προαίσθημα κινδύνου, δεν είναι της φαντασίας σας. Κάπου ελλοχεύει κάτι που πρέπει να προσέξετε. Θα είναι συνετό από μέρους σας να επιστρατεύσετε τον «οπλισμό» σας, όμως μην το παρακάνετε. Πρέπει να είστε αμυντικοί, όχι επιθετικοί. Διαφορετικά, όλα σας τα όπλα ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας.

ταρω ιχθύες: Ο Διάβολος
Μήπως έχετε μια απόκοσμη αίσθηση σήμερα, σαν κάτι να κεντρίζει τη σκοτεινή πλευρά σας να βγει στην επιφάνεια; Όπως έλεγε ο Όσκαρ Ουάιλντ, «ο μόνος τρόπος για να ξεφύγετε από έναν πειρασμό, είναι να του παραδοθείτε άνευ όρων»! Ενδώστε λοιπόν και απολαύστε το, χωρίς όμως να το παρακάνετε. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να θυμάστε ότι τον έλεγχο τον έχετε εσείς. Διαφορετικά ίσως κληθείτε να πληρώσετε βαρύ τίμημα.